Hybrid Software Solutions

Contactgegevens Hybrid Software Solutions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hybrid Software Solutions: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hybrid Software Solutions

Regio (region): Schilde ('s Gravenwezel), België

Adres (address): Graaf Charles Cornetlaan 38,2970, België

Telefoon (phone): 03 685 30 18 03 685 30 18

Fax (fax): +32 (81) 982-12-74 +32 (81) 982-12-74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hybrid Software Solutions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hybrid Software Solutions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hybrid Software Solutions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hybrid Software Solutions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hybrid Software Solutions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hybrid Software Solutions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hybrid Software Solutions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hybrid Software Solutions
Products information Hybrid Software Solutions

BTW identificatienummer (tax): BE02337036132
Ondernemingsnummer: 6842254638
Hoofdstad (capital): 542,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 672,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Hybrid Software Solutions zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hybrid Software Solutions
(Get full report from official database of BE for Hybrid Software Solutions)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hybrid Software Solutions
Addition kinds of activities for Hybrid Software Solutions

519901. Kunstartikelen en benodigdheden | Art goods and supplies
873300. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations
35350105. Trolley conveyors | Trolley conveyors
50329906. Masons 'materialen | Masons' materials
63219904. Wederkerige interinsurance uitwisselingen | Reciprocal interinsurance exchanges

Werken bij Hybrid Software Solutions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hybrid Software Solutions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hybrid Software Solutions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hybrid Software Solutions. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brussegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSSEGEM)

    Regio: BRUSSEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTEN voor verschillende functies en periodes (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten voor allerlei functies, zowel administratieve als technische functies. Bedrijfsprofiel: Voor verschillende van onze klanten zijn we op zoek naar studenten.

  • Student Boekhouding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons in borsbeek zijn we op zoek naar een student om wekelijks 1 dag te komen helpen. Wat uren en dag betreft is de klant zeer flexibel! Je takenpakket zal vooral bestaan uit de opvolging van de debiteuren en andere boekhoudkundige taken.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Hoger Redder Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • TIG lasser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

    Type: Vaste Job

    In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van Hybrid Software Solutions in sociale netwerken
Look for responds of Hybrid Software Solutions in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hybrid Software Solutions. Laat een reactie achter voor Hybrid Software Solutions. Hybrid Software Solutions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hybrid Software Solutions. Leave a respond for Hybrid Software Solutions. Hybrid Software Solutions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hybrid Software Solutions op de google maps. Adres en contacten Hybrid Software Solutions
Location of Hybrid Software Solutions on the google maps. Address and contacts of Hybrid Software Solutions

Andere gerelateerde bedrijven als come Hybrid Software Solutions Hybrid Software Solutions: A+ | Soft Aid BVBA | Comfimmo | Real SA | Hanson Desimpel N.V.

Other related companies as Hybrid Software Solutions: A+ | Soft Aid BVBA | Comfimmo | Real SA | Hanson Desimpel N.V.

Hybrid Software Solutions is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Schilde ('s Gravenwezel), België. De volledige naam van het bedrijf is Hybrid Software Solutions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337036132. Het bedrijf Hybrid Software Solutions bevindt zich op het adres: Graaf Charles Cornetlaan 38,2970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 542,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 672,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Hybrid Software Solutions zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hybrid Software Solutions is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hybrid Software Solutions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hybrid Software Solutions, openstaande posities, locatie van Hybrid Software Solutions op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hybrid Software Solutions is a company, that was registered 2017 in Schilde ('s Gravenwezel) region, Belgium. Full name of company is Hybrid Software Solutions, company assigned to the tax number BE02337036132. The company Hybrid Software Solutions is located at the address: Graaf Charles Cornetlaan 38,2970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 542,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 672,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Hybrid Software Solutions were not found.
The main activity of Hybrid Software Solutions is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hybrid Software Solutions is not available. You also can look at reviews of Hybrid Software Solutions, open positions, location of Hybrid Software Solutions on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hybrid Software Solutions, Schilde ('s Gravenwezel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hybrid Software Solutions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hybrid Software Solutions, Schilde ('s Gravenwezel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hybrid Software Solutions, employees, financial statistics.