Heens Office sa-nv Consulting & Services

Contactgegevens Heens Office sa-nv Consulting & Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Heens Office sa-nv Consulting & Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

Heens Office sa-nv Consulting & Services

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Roosendaelstraat 125,1190, België

Telefoon (phone): 02 347 45 45 02 347 45 45

Fax (fax): 02 347 60 15 02 347 60 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Heens Office sa-nv Consulting & Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Heens Office sa-nv Consulting & Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Heens Office sa-nv Consulting & Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Heens Office sa-nv Consulting & Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Heens Office sa-nv Consulting & Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Heens Office sa-nv Consulting & Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Heens Office sa-nv Consulting & Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Heens Office sa-nv Consulting & Services
Products information Heens Office sa-nv Consulting & Services

BTW identificatienummer (tax): BE05020996093
Ondernemingsnummer: 5953460693
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 452,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Heens Office sa-nv Consulting & Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Heens Office sa-nv Consulting & Services
(Get full report from official database of BE for Heens Office sa-nv Consulting & Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor Heens Office sa-nv Consulting & Services
Addition kinds of activities for Heens Office sa-nv Consulting & Services

20150701. Konijn, verwerkt, NSK | Rabbit, processed, nsk
30520200. Plastic slang | Plastic hose
32219905. Packers 'ware (containers), glas | Packers' ware (containers), glass
35890204. Vaatwasmachines, commercieel | Dishwashing machines, commercial
36450100. Lamp en lichte tinten | Lamp and light shades

Werken bij Heens Office sa-nv Consulting & Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Heens Office sa-nv Consulting & Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Heens Office sa-nv Consulting & Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Heens Office sa-nv Consulting & Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker Binnendienst M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Overpelt zijn we op zoek naar een schrijnwerker om hun team te versterken. Je beschikt over de basiskennis in de schrijnwerkerij. Je helpt ondersteunend naar de collega's en daarnaast dien je ook machines te kunnen bedienen zoals een opdeelzaag, een schaaf en een toupie. Dit zal volledig aangeleerd worden.

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

  • inpak 2 ploegen OF vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn voor een snelle opstart op zoek naar inpakmedewerkers. Je werkt ofwel in twee ploegen, ofwel in de vaste nacht. Naast het inpakken, sta je in voor het uitvoeren van de nodige kwaliteitscontroles.

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

  • studente charcuterie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Gezocht student bediening toog voor een beenhouwerij te Genk Je taken bestaan uit: klanten verder helpen toog aanvullen onderhoud van winkel overweg kunnen met snijmachine is een pluspunt overweg kunnen met kassa

  • Student Boekhouding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons in borsbeek zijn we op zoek naar een student om wekelijks 1 dag te komen helpen. Wat uren en dag betreft is de klant zeer flexibel! Je takenpakket zal vooral bestaan uit de opvolging van de debiteuren en andere boekhoudkundige taken.

  • Jobstudent: Afwasser (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij voor onze bistro op zoek naar een afwasser.

  • Bijlesgever statistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

  • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

    Type: Flexijob

    Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

Zoek naar antwoorden van Heens Office sa-nv Consulting & Services in sociale netwerken
Look for responds of Heens Office sa-nv Consulting & Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor Heens Office sa-nv Consulting & Services. Laat een reactie achter voor Heens Office sa-nv Consulting & Services. Heens Office sa-nv Consulting & Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Heens Office sa-nv Consulting & Services. Leave a respond for Heens Office sa-nv Consulting & Services. Heens Office sa-nv Consulting & Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Heens Office sa-nv Consulting & Services op de google maps. Adres en contacten Heens Office sa-nv Consulting & Services
Location of Heens Office sa-nv Consulting & Services on the google maps. Address and contacts of Heens Office sa-nv Consulting & Services

Andere gerelateerde bedrijven als come Heens Office sa-nv Consulting & Services Heens Office sa-nv Consulting & Services: Tripak Development | Lapidis Mosaics of Brussels | INSTITUT BELGE DE NORMALISATION | Sedeyn A NV | Vincent LEGRU Web Site

Other related companies as Heens Office sa-nv Consulting & Services: Tripak Development | Lapidis Mosaics of Brussels | INSTITUT BELGE DE NORMALISATION | Sedeyn A NV | Vincent LEGRU Web Site

Heens Office sa-nv Consulting & Services is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Heens Office sa-nv Consulting & Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05020996093. Het bedrijf Heens Office sa-nv Consulting & Services bevindt zich op het adres: Roosendaelstraat 125,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 452,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Heens Office sa-nv Consulting & Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Heens Office sa-nv Consulting & Services is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Heens Office sa-nv Consulting & Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Heens Office sa-nv Consulting & Services, openstaande posities, locatie van Heens Office sa-nv Consulting & Services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Heens Office sa-nv Consulting & Services is a company, that was registered 2006 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Heens Office sa-nv Consulting & Services, company assigned to the tax number BE05020996093. The company Heens Office sa-nv Consulting & Services is located at the address: Roosendaelstraat 125,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 452,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Heens Office sa-nv Consulting & Services were not found.
The main activity of Heens Office sa-nv Consulting & Services is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Heens Office sa-nv Consulting & Services is not available. You also can look at reviews of Heens Office sa-nv Consulting & Services, open positions, location of Heens Office sa-nv Consulting & Services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Heens Office sa-nv Consulting & Services, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Heens Office sa-nv Consulting & Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Heens Office sa-nv Consulting & Services, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Heens Office sa-nv Consulting & Services, employees, financial statistics.