CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA

Contactgegevens CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA

Regio (region): Bonheiden, België

Adres (address): Gestellei 9,2820, België

Telefoon (phone): 015 55 28 70 015 55 28 70

Fax (fax): 015 55 00 39 015 55 00 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA
Products information CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07159759521
Ondernemingsnummer: 9976379394
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA
(Get full report from official database of BE for CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA
Addition kinds of activities for CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA

291102. Lichte destillaten | Light distillates
32550101. Kunststof brandstenen | Plastic fire clay bricks
36469904. Fluorescerende verlichting, commercieel | Fluorescent lighting fixtures, commercial
67199903. Zakenbedrijven | Public utility holding companies
82990304. Spraaklessen | Voice lessons

Werken bij CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior dossierbeheerder met ambitie - Sint-Niklaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een junior dossierbeheerder voor een boekhoudkantoor in Temse. Onze klant is een middelgroot boekhoudkantoor gelegen in Temse. Je komt terecht in een leuk team in een aangename werkomgeving. Door de ligging is het kantoor goed te bereiken met openbaar vervoer. Je zal starten als junior dossierbeheerder: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken en kas in Je bereidt de BTW-aangifte voor Stelselmatig zal je doorgroeien tot senior dossierbeheerder. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • bijverdienste ochtend: laden en lossen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een intussen zeer bekend bedrijf gespecialiseerd in het verkopen en aan-huis-leveren van electronica en witgoed, zijn wij op zoek naar gemotiveerde werkkrachten die een graag een centje zouden bijverdienen. Je werkdag start om 4u. Je staat in voor het laden en lossen van de bezorgbussen met witgoed. Deze goederen dienen eerst gescand te worden en daarna worden deze in de bussen gezet volgens een welbepaald patroon. Om 7.30u dienen alle bussen geladen te zijn zodat ze naar de klanten kunnen vertrekken, hier eindigt jouw werkdag. De job wordt geleerd op de werkvloer! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde vroege vogels die willen bijleren en echt willen werken, ook op zaterdag

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Tijdens de weekends gedurende het jaar zal je in de zaal instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Studentenjob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

  • SHOPMANAGER JACK & JONES Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JACK & JONES WIJNEGEM IS LOOKING FOR A SHOPMANAGER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van shopmanager! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor alles wat van de winkel een succes maakt, zoals: Product & Merchandising Aanwerving, opleiding, ontwikkeling en planning van het personeel Budgetten/resultaten Administratie en stockopvolging Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • dakwerker hellende daken te Bilzen (HEES)

    Regio: HEES

    Bedrijf: MOORS

    Type: Vaste Job

    Je kan dakgoten, afvoerpijpen, dakbedekking, ... plaatsen. Je hebt een uitstekende kennis van schrijnwerk: Onderdak, pannelatten, ... Je hebt ervaring met het plaatsen en verwijderen van isolatie. je hebt ervaring in het plaatsen van gevelbekledingen. Je kan zowel in teamverband en zelfstandig werken. Je kan planlezen. schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio SINT TRUIDEN (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Econocom - Database Administrator (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Database Administrator for an opportunity in Brussels. You will have the chance to evolve in technical environment including: HP Unix, Linux, Windows, VMware,Tomcat, Oracle DB & MS SQL Server.   For the management of the databases of the different systems, we are looking for a DBA whose area of responsibility will be to put the databases continuously, safely and efficiently at the disposal of the users. The consistency of the data between the different databases must therefore be guaranteed.   The majority of the databases are of the Oracle type, the others are of the MS SQL Server type. We are looking for a database specialist with varied interests, able to dive into a technology according to the needs. An interest in server management and Storage is an added value.     Main tasks Service requests & ticketting: You provide second and third line support for database technical service requests & tickets You are in charge of coordinating problem solving, between the various ICT disciplines, and 3rd line support for external suppliers You are responsible for knowledge management through the development of standard procedures for the 1st line Proactif database monitoring: You monitor database performance via standard tools Database backup, recovery & cloning: You are responsible for setup, monitoring & maintenance Change requests: Your mission is to propose and defend realistic improvement initiatives   Required competences You have a bachelor's degree in computer science or equivalent by experience You have at least 3 years of experience as an Oracle Database Administrator You have in-depth knowledge of Hardware, software and related tools for Oracle databases You have in-depth knowledge of Unix & Linux Essentials, Oracle DBA Administration, Dataprotector 9 Knowledge of Oracle Failsafe, Oracle DataGuard, Oracle 12c, Oracle Streams, MS SQL Server in AlwaysOn groups You work solution-oriented and task-oriented You are able to organize your work autonomously In agreement with your colleagues, you are able to develop and defend a vision in order to make the right Hardware and software choices You make decisions for the skills that are assigned to you and are able to estimate when the line of authority should be involved. You are fluent in Dutch, French and English

Zoek naar antwoorden van CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA. Laat een reactie achter voor CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA. CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA. Leave a respond for CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA. CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA op de google maps. Adres en contacten CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA
Location of CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA on the google maps. Address and contacts of CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA: DSB Print BVBA | Publi-Mail International F.V. | Hallemans Ludovic | Kapitol S.A | Tongers hoorcentrum BVBA

Other related companies as CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA: DSB Print BVBA | Publi-Mail International F.V. | Hallemans Ludovic | Kapitol S.A | Tongers hoorcentrum BVBA

CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Bonheiden, België. De volledige naam van het bedrijf is CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07159759521. Het bedrijf CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA bevindt zich op het adres: Gestellei 9,2820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA, openstaande posities, locatie van CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA is a company, that was registered 1990 in Bonheiden region, Belgium. Full name of company is CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA, company assigned to the tax number BE07159759521. The company CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA is located at the address: Gestellei 9,2820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA were not found.
The main activity of CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA is not available. You also can look at reviews of CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA, open positions, location of CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA, Bonheiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA, Bonheiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLÉ INFORMATICA SERVICES BVBA, employees, financial statistics.