Axi NV

Contactgegevens Axi NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Axi NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Axi NV

Regio (region): Willebroek, België

Adres (address): Molenweg 107,2830, België

Telefoon (phone): 03 860 40 10; 03 860 40 85 03 860 40 10; 03 860 40 85

Fax (fax): 03 860 40 01 03 860 40 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Axi NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Axi NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Axi NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Axi NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Axi NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Axi NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Axi NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Axi NV
Products information Axi NV

BTW identificatienummer (tax): BE06046844482
Ondernemingsnummer: 3603210449
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 258,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Axi NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Axi NV
(Get full report from official database of BE for Axi NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Axi NV
Addition kinds of activities for Axi NV

179907. Parkeerinrichting apparatuur en onderhoud | Parking facility equipment and maintenance
737102. Computer software schrijven diensten | Computer software writing services
26210604. Envelop papier | Envelope paper
28360400. Cultuur media | Culture media
32710000. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
49530303. Slibafvoerplaatsen | Sludge disposal sites
50851001. pakkingen | Gaskets
51399900. Schoeisel, n.v. | Footwear, nec

Werken bij Axi NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Axi NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Axi NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Axi NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Leidinggevende technieker (m / v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren technieker met leidinggevende capaciteiten? Wie kunnen een mooie uitdaging bieden bij één van onze klanten in Hooglede. Ter versterking van het team van techniekers zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke of meestergast. TAKEN: Je stuurt een aantal techniekers aan Je zorgt voor een efficiënt productieproces en stuurt bij waar nodig Tevens sta je in voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. Je houdt toezicht op de machines terwijl de operatoren aan het werken zijn en helpt hen bij technische problemen.

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Monteur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een MONTEUR BOVENLEIDING Je staat in voor het monteren en demonteren van onderdelen aan de bovenleiding, afrollen van kabels, bedienen spoormachines en het plaatsen van funderingspalen

  • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van Axi NV in sociale netwerken
Look for responds of Axi NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Axi NV. Laat een reactie achter voor Axi NV. Axi NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Axi NV. Leave a respond for Axi NV. Axi NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Axi NV op de google maps. Adres en contacten Axi NV
Location of Axi NV on the google maps. Address and contacts of Axi NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Axi NV Axi NV: Sels Flowers | Merlin Air Trade | TOP CAR LOCATION | Hub Rouckhout B.V.B.A. | Sigma 3 S.A.

Other related companies as Axi NV: Sels Flowers | Merlin Air Trade | TOP CAR LOCATION | Hub Rouckhout B.V.B.A. | Sigma 3 S.A.

Axi NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Willebroek, België. De volledige naam van het bedrijf is Axi NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06046844482. Het bedrijf Axi NV bevindt zich op het adres: Molenweg 107,2830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 258,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Axi NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Axi NV is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Axi NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Axi NV, openstaande posities, locatie van Axi NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Axi NV is a company, that was registered 2017 in Willebroek region, Belgium. Full name of company is Axi NV, company assigned to the tax number BE06046844482. The company Axi NV is located at the address: Molenweg 107,2830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 258,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Axi NV were not found.
The main activity of Axi NV is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Axi NV is not available. You also can look at reviews of Axi NV, open positions, location of Axi NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Axi NV, Willebroek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Axi NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Axi NV, Willebroek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Axi NV, employees, financial statistics.