Duvieusart & Viseur

Contactgegevens Duvieusart & Viseur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duvieusart & Viseur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Duvieusart & Viseur

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Boulevard Audent 15,6000, België

Telefoon (phone): 071 31 41 43; 071 32 58 80 071 31 41 43; 071 32 58 80

Fax (fax): 071 31 89 01 071 31 89 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duvieusart & Viseur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duvieusart & Viseur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duvieusart & Viseur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duvieusart & Viseur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duvieusart & Viseur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duvieusart & Viseur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duvieusart & Viseur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duvieusart & Viseur
Products information Duvieusart & Viseur

BTW identificatienummer (tax): BE08802215576
Ondernemingsnummer: 4020690917
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Duvieusart & Viseur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duvieusart & Viseur
(Get full report from official database of BE for Duvieusart & Viseur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Duvieusart & Viseur
Addition kinds of activities for Duvieusart & Viseur

3411. Metalen blikjes | Metal cans
02510000. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
20910210. Schaaldieren, bewaard en gehard | Shellfish, preserved and cured
23699902. Jeans: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Jeans: girls', children's, and infants'
35450208. Machine messen, metaalbewerking | Machine knives, metalworking
35450317. Meters (gereedschapstoebehoren) | Gauges (machine tool accessories)
38610200. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
39110109. Rozenkransen of andere kleine religieuze artikelen, edelmetaal | Rosaries or other small religious articles, precious metal
62110301. Minerale leasing dealers | Mineral leasing dealers
82990102. Keramische school | Ceramic school

Werken bij Duvieusart & Viseur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duvieusart & Viseur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duvieusart & Viseur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duvieusart & Viseur. Looking for open vacancies in other companies

  • Keuken operator m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde Keukenoperatoren m/v: - Je bent verantwoordelijk voor het bereiden van vullingen van snoepgoed volgens bestaande recepten - Je zorgt voor een correcte track & trace van producten - Je controleert de voorraden van vaste grondstoffen en vult aan indien nodig - Je bent continu bezig met het volgen van de haccp regels

  • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

  • Magazijnier - Heftruck ( M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een medewerker voor onze stock die in het bezit moet zijn van een geldig attest voor heftruckchauffeur. De opdracht bestaat uit het ontvangen van leveringen van onze leveranciers en het voorbereiden van leveringen naar onze klanten. Dat beheer van onze stock gebeurt in ons ERP. We voorzien hiervoor een interne opleiding maar een basiskennis pc is wel nodig. Er zijn geen vereisten op vlak van talenkennis: de kandidaat komt terecht in een voornamelijk Franstalig team dus een beetje kennis van het Frans kan handig zijn maar is zeker geen vereiste.

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herent, 21 uur per week (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Herent. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken voor de kinderen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudenten zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Ben je student en vrij om op zaterdag te werken ? We zoeken nog 5 studenten om te werken van 7u tot 16u. Hulp in de productie en verpakking; Neem snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051.50.22.67 of mail ons [email protected]

  • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

  • Student Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

Zoek naar antwoorden van Duvieusart & Viseur in sociale netwerken
Look for responds of Duvieusart & Viseur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duvieusart & Viseur. Laat een reactie achter voor Duvieusart & Viseur. Duvieusart & Viseur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duvieusart & Viseur. Leave a respond for Duvieusart & Viseur. Duvieusart & Viseur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duvieusart & Viseur op de google maps. Adres en contacten Duvieusart & Viseur
Location of Duvieusart & Viseur on the google maps. Address and contacts of Duvieusart & Viseur

Andere gerelateerde bedrijven als come Duvieusart & Viseur Duvieusart & Viseur: BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS | Fisco Finance | KEUTGENS CHRISTIAN SPRL | PARQUETBEL SPRL | SABCO S.A

Other related companies as Duvieusart & Viseur: BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS | Fisco Finance | KEUTGENS CHRISTIAN SPRL | PARQUETBEL SPRL | SABCO S.A

Duvieusart & Viseur is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is Duvieusart & Viseur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08802215576. Het bedrijf Duvieusart & Viseur bevindt zich op het adres: Boulevard Audent 15,6000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Duvieusart & Viseur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Duvieusart & Viseur is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duvieusart & Viseur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duvieusart & Viseur, openstaande posities, locatie van Duvieusart & Viseur op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Duvieusart & Viseur is a company, that was registered 1992 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is Duvieusart & Viseur, company assigned to the tax number BE08802215576. The company Duvieusart & Viseur is located at the address: Boulevard Audent 15,6000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Duvieusart & Viseur were not found.
The main activity of Duvieusart & Viseur is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Duvieusart & Viseur is not available. You also can look at reviews of Duvieusart & Viseur, open positions, location of Duvieusart & Viseur on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duvieusart & Viseur, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duvieusart & Viseur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duvieusart & Viseur, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duvieusart & Viseur, employees, financial statistics.