Advodata Computerservice BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Advodata Computerservice BVBA
Private companiesInsurance Carriers • Advodata Computerservice BVBA

Contactgegevens Advodata Computerservice BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Advodata Computerservice BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Advodata Computerservice BVBA

Regio (region): Torhout, België

Adres (address): Kortemarkstraat 70,8820, België

Telefoon (phone): 050 22 00 11 050 22 00 11

Fax (fax): 050 21 55 55 050 21 55 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Advodata Computerservice BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Advodata Computerservice BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Advodata Computerservice BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Advodata Computerservice BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Advodata Computerservice BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Advodata Computerservice BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Advodata Computerservice BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Advodata Computerservice BVBA
Products information Advodata Computerservice BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06439331054
Ondernemingsnummer: 3236541748
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 721,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Advodata Computerservice BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Advodata Computerservice BVBA
(Get full report from official database of BE for Advodata Computerservice BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Advodata Computerservice BVBA
Addition kinds of activities for Advodata Computerservice BVBA

6099. Functies in verband met depositobanken | Functions related to depository banking
478501. Tolverrichtingen | Toll operations
509908. Coin-operated machines en mechanismen | Coin-operated machines and mechanisms
15420404. Postkantoorbouw | Post office construction
33310203. Blokken, koper | Blocks, copper
34430116. Afscheiders, industrieel proces: metalen plaat | Separators, industrial process: metal plate
35310503. Graders, weg (bouwmachines) | Graders, road (construction machinery)

Werken bij Advodata Computerservice BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Advodata Computerservice BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Advodata Computerservice BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Advodata Computerservice BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur zonnepanelen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur van zonnepanelen hebt u reeds ervaring als dakwerker of in het plaatsen van zonnepanelen, dit zowel voor hellende en platte daken.

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • Passie voor ICT én klantencontact? Lees zeker verder! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een passie voor ICT en wil je in een internationaal bedrijf werken? Dan is dit dé job voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zoeken wij een medewerker IT. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze eindgebruikers en verantwoordelijk om de problemen in eigen handen te nemen. Er wordt van je verwacht dat je een hoog niveau klantgerichtheid aanbiedt en de eindgebruikers assisteert met hun IT problemen (hardware, netwerk, applicaties, …). Je werkt met ons ticketsysteem en kan prioriteiten correct inschatten. Je volgt jouw tickets op en zorgt ervoor dat de problemen tijdig opgelost geraken. Je staat in verbinding met ons hoofdkantoor in Duitsland om samen problemen op te lossen. Je bent in staat jouw werkprocedure en probleemoplossingen in onze Wiki tool te documenteren. Je volgt stocks op en zal bestellingen aanvragen om onze voorraad op peil te houden. Je kan ons netwerk monitoren en indien nodig problemen (helpen) oplossen. Informatiebeveiliging, servers, PC’s, laptops en smartphones hebben geen geheimen voor jou. Je denkt ook proactief mee met het team en de manager en je doet voorstellen ter optimalisatie van de dienstverlening.

  • Automonteur regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde automonteur. Je takenpakket bestaat uit het volgende: 1. Bespreken van eventuele problemen met de auto-eigenaar. 2. Opsporen van gebreken aan voertuigen. 3. Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. 4. Maken van een kostenindicatie van de reparatie. 5. Nakijken van alle onderdelen van voertuig en motor. 6. Repareren of vervangen van kapotte onderdelen. 7. Verrichten van onderhoudsbeurten aan voertuigen (bijvoorbeeld smeren van onderdelen en verversen van olie). 8. Testen van het voertuig na reparatie, Eventueel bijstellen van onderdelen op basis van de testrit. 9. Verzorgen van tijdsregistratie per werkzaamheid. 10. Beheren van de voorraad van de werkplaats (tijdig bestellen van materialen en/of onderdelen). 11. Schoon afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie. 12. Verstrekken van advies aan klanten wat betreft onderhoud.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Student Bobbejaanland - weekend & herfstvakantie (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Studentenjob

    't Plezantste land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog enthousiaste studenten tijdens de weekends en de herfstvakantie. Tijdens de herfstvakantie staat het park helemaal in thema "Halloween". Zoek je nog een leuke bijverdienste? Stel je dan snel kandidaat! Je kan worden ingezet op verschillende werkplekken binnen het park. - attracties - horeca - onderhoud - schoonmaak - shops

  • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

  • Verantwoordelijke HR en Finance (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die van alle markten thuis is? Ben je op zoek naar een job die de combinatie biedt tussen HR, administratie, facturatie, communicatie,...? Dan is dit DE ideale job voor jou. Als rechterhand van de manager, heb je een heel uitgebreid takenpakket. Je zal instaan voor alles wat betreft loon-en personeelsadministratie. Daarnaast doe je eenvoudige boekhoudkundige taken zoals de facturatie. Je zorgt voor een goede werking van het team en stuurt aan waar nodig.

  • Flexi-jobs keukenmedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van Advodata Computerservice BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Advodata Computerservice BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Advodata Computerservice BVBA. Laat een reactie achter voor Advodata Computerservice BVBA. Advodata Computerservice BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Advodata Computerservice BVBA. Leave a respond for Advodata Computerservice BVBA. Advodata Computerservice BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Advodata Computerservice BVBA op de google maps. Adres en contacten Advodata Computerservice BVBA
Location of Advodata Computerservice BVBA on the google maps. Address and contacts of Advodata Computerservice BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Advodata Computerservice BVBA Advodata Computerservice BVBA: ABS NV | ARTELUX SPRL | Veranclassic | Judowasseraufbereitung | Gilbo N.V.

Other related companies as Advodata Computerservice BVBA: ABS NV | ARTELUX SPRL | Veranclassic | Judowasseraufbereitung | Gilbo N.V.

Advodata Computerservice BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Torhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Advodata Computerservice BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06439331054. Het bedrijf Advodata Computerservice BVBA bevindt zich op het adres: Kortemarkstraat 70,8820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 721,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Advodata Computerservice BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Advodata Computerservice BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Advodata Computerservice BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Advodata Computerservice BVBA, openstaande posities, locatie van Advodata Computerservice BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Advodata Computerservice BVBA is a company, that was registered 1996 in Torhout region, Belgium. Full name of company is Advodata Computerservice BVBA, company assigned to the tax number BE06439331054. The company Advodata Computerservice BVBA is located at the address: Kortemarkstraat 70,8820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 721,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Advodata Computerservice BVBA were not found.
The main activity of Advodata Computerservice BVBA is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Advodata Computerservice BVBA is not available. You also can look at reviews of Advodata Computerservice BVBA, open positions, location of Advodata Computerservice BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Advodata Computerservice BVBA, Torhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Advodata Computerservice BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Advodata Computerservice BVBA, Torhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Advodata Computerservice BVBA, employees, financial statistics.