ADVANCED PROJECTS & PROJECTS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ADVANCED PROJECTS & PROJECTS
Private companiesTobacco Products • ADVANCED PROJECTS & PROJECTS

Contactgegevens ADVANCED PROJECTS & PROJECTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVANCED PROJECTS & PROJECTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVANCED PROJECTS & PROJECTS

Regio (region): Ieper, België

Adres (address): Flanders Language Valley 65,8900, België

Telefoon (phone): 057 21 83 18 057 21 83 18

Fax (fax): 057 21 59 81 057 21 59 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVANCED PROJECTS & PROJECTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVANCED PROJECTS & PROJECTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVANCED PROJECTS & PROJECTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVANCED PROJECTS & PROJECTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVANCED PROJECTS & PROJECTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVANCED PROJECTS & PROJECTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVANCED PROJECTS & PROJECTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVANCED PROJECTS & PROJECTS
Products information ADVANCED PROJECTS & PROJECTS

BTW identificatienummer (tax): BE03938842773
Ondernemingsnummer: 8312225341
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ADVANCED PROJECTS & PROJECTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVANCED PROJECTS & PROJECTS
(Get full report from official database of BE for ADVANCED PROJECTS & PROJECTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVANCED PROJECTS & PROJECTS
Addition kinds of activities for ADVANCED PROJECTS & PROJECTS

23260101. Medische en ziekenhuisuniformen, mannen | Medical and hospital uniforms, men's
27410102. Kunst kopie: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Art copy: publishing only, not printed on site
27599907. Facsimile letters: drukwerk, NSK | Facsimile letters: printing, nsk
34460304. Lampposten, metaal | Lamp posts, metal
39520116. Walnootolie, kunstenaars ' | Walnut oil, artists'
73369900. Commerciële kunst en grafisch ontwerp, nec | Commercial art and graphic design, nec
73899933. Kantoor faciliteiten en secretariële service verhuur | Office facilities and secretarial service rental
83610203. Opleidingsschool voor delinquenten | Training school for delinquents

Werken bij ADVANCED PROJECTS & PROJECTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVANCED PROJECTS & PROJECTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVANCED PROJECTS & PROJECTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVANCED PROJECTS & PROJECTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • Verantwoordelijke Marketing (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je maakt brochures op met de producten - je verzorgt de lay-out - je zorgt dat de informatie correct is die in de brochure komt Bedrijfsprofiel: Je werkt voor een sterk groeiend bedrijf, je bent verantwoordelijk voor de marketing van een kmo.

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • HR Business Partner (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • Team Assistant + Advocatenkantoor. Een perfecte combo voor u? (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bent u drietalig, heeft u al een eerste werkervaring achter de rug en heeft u een positieve en professionele attitude? Grijp dan nu uw kans om in een internationaal en vooraanstaand advocatenkantoor te werken dat bovendien zeer gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Als Team Assistent in dit bedrijf maakt u deel uit van een team van 160 mensen. U zal op de afdeling Corporate Practice ondersteuning bieden aan 4 tot 5 advocaten: Agendabeheer waarbij u ook vergaderingen organiseert en coördineert en gebruik maakt van de Outlook kalender. Reservaties van reizen en de facturen en onkosten afhandelen. De telefoon beantwoorden. Gebruik maken van Word, Excel en Powerpoint bij het opmaken van documenten. Biling: voorbereiden van facturen. Het klantenbestand up-to-date houden. Archivage en klassement.

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • Teamleader / Coach / Scrum Master (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten te Antwerpen, bekend uit de mediasector, ben ik op zoek naar een Team Leader/Coordinator/Scrum Master.     Bedrijf   Binnen dit team focussen ze zich op de digitale platformen en wordt gezorgd voor een optimale gebruikservaring van zowel anonieme surfers als trouwe abonnees. Dit doen ze op een pragmatische en gedreven manier, met veel aandacht voor de gebruiker en innovatie. Het doel is om de bezoekers te converteren tot loyale en tevreden klanten, en klanten tot ambassadeurs.   Het team is cross-functioneel samengesteld en bestaat uit een 12-tal mensen. Het team vervult een erg centrale rol binnen de organisatie en staat voor een aantal stevige uitdagingen, zowel op business-vlak als technisch.     Taakomschrijving  Samen met de Product Owner en de andere teamleden werk je mee aan de verdere uitbouw en de continue verbetering van onze producten, voor onze verschillende titels. Je ondersteunt het team in hun evolutie, op het vlak van samenwerking, product en proces. Je coacht de individuele teamleden Je faciliteert de nodige teamrituelen Je helpt het team om zaken die blokkeren uit de weg te ruimen. Je maakt je snel vertrouwd met het business domein en begrijpt daarnaast ook wat de vereisten zijn op technisch vlak. Je denkt klantgericht en streeft mee naar de beste gebruikerservaring. Je denkt met de team coaches uit de andere teams mee na over hoe we ons als afdeling verder kunnen verbeteren. Je schrikt niet terug van analyse- en/of product owner-taken, indien het op een bepaald moment nuttig zou zijn om dergelijke taken op te nemen.   Profiel  Je bent analytisch ingesteld en hebt oog voor detail. Je kan autonoom aan de slag, maar je bent ook een echte teamplayer en hebt ervaring in het werken met externe partijen. Je hebt een solide ervaring als teamcoach/teamlead. Je bent gemakkelijk aanspreekbaar en communiceert vlot. Werken in een complexe omgeving ervaar je als een uitdaging. Je bent positief ingesteld en zoekt steeds naar (betere) oplossingen. Je benoemt op een constructieve manier de dingen zoals ze zijn. Je bent pragmatisch, stressbestendig en hebt een Agile mindset. Je bent iemand met een startup-mentaliteit je ziet zaken die van tafel dreigen te vallen en doet het nodige opdat we producten leveren waar we oprecht fier over mogen zijn! Je hebt interesse in de mediasector   Details   Budget : 500-580 euros Flexibiliteit Duur: 1 jaar minstens, met extensiemogelijkheden tot 2 jaar   Indien u nog vragen heeft aarzel niet en SOLiCITEER via de knop hieronder!

  • Verpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HEILIG HART ZIEKENHUIS

    Type: Werfreserve

    Voor de aanleg van een werfreserve zijn wij op zoek naar een verpleegkundige (m/v) voor het operatiekwartier . Je voert medisch toevertrouwde handelingen en verpleegtechnische verstrekkingen uit met aandacht voor de psycho - sociale context.

  • Mystery Shopper (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van ADVANCED PROJECTS & PROJECTS in sociale netwerken
Look for responds of ADVANCED PROJECTS & PROJECTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVANCED PROJECTS & PROJECTS. Laat een reactie achter voor ADVANCED PROJECTS & PROJECTS. ADVANCED PROJECTS & PROJECTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVANCED PROJECTS & PROJECTS. Leave a respond for ADVANCED PROJECTS & PROJECTS. ADVANCED PROJECTS & PROJECTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVANCED PROJECTS & PROJECTS op de google maps. Adres en contacten ADVANCED PROJECTS & PROJECTS
Location of ADVANCED PROJECTS & PROJECTS on the google maps. Address and contacts of ADVANCED PROJECTS & PROJECTS

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVANCED PROJECTS & PROJECTS ADVANCED PROJECTS & PROJECTS: Vos Technics BVBA | C.V. Stores SPRL | Keyware ID Division S.A. | EM Management Consulting | TRANSPORTS MARZOUK

Other related companies as ADVANCED PROJECTS & PROJECTS: Vos Technics BVBA | C.V. Stores SPRL | Keyware ID Division S.A. | EM Management Consulting | TRANSPORTS MARZOUK

ADVANCED PROJECTS & PROJECTS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Ieper, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVANCED PROJECTS & PROJECTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03938842773. Het bedrijf ADVANCED PROJECTS & PROJECTS bevindt zich op het adres: Flanders Language Valley 65,8900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ADVANCED PROJECTS & PROJECTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADVANCED PROJECTS & PROJECTS is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVANCED PROJECTS & PROJECTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVANCED PROJECTS & PROJECTS, openstaande posities, locatie van ADVANCED PROJECTS & PROJECTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADVANCED PROJECTS & PROJECTS is a company, that was registered 2018 in Ieper region, Belgium. Full name of company is ADVANCED PROJECTS & PROJECTS, company assigned to the tax number BE03938842773. The company ADVANCED PROJECTS & PROJECTS is located at the address: Flanders Language Valley 65,8900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ADVANCED PROJECTS & PROJECTS were not found.
The main activity of ADVANCED PROJECTS & PROJECTS is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVANCED PROJECTS & PROJECTS is not available. You also can look at reviews of ADVANCED PROJECTS & PROJECTS, open positions, location of ADVANCED PROJECTS & PROJECTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVANCED PROJECTS & PROJECTS, Ieper: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVANCED PROJECTS & PROJECTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVANCED PROJECTS & PROJECTS, Ieper: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVANCED PROJECTS & PROJECTS, employees, financial statistics.