DATAMIND SPRL

Contactgegevens DATAMIND SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DATAMIND SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DATAMIND SPRL

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): Geelvinkenlaan 55,1160, België

Telefoon (phone): 02 675 85 83 02 675 85 83

Fax (fax): 02 675 85 83 02 675 85 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DATAMIND SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DATAMIND SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DATAMIND SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DATAMIND SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DATAMIND SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DATAMIND SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DATAMIND SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DATAMIND SPRL
Products information DATAMIND SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02149993896
Ondernemingsnummer: 3490051269
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 645,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DATAMIND SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DATAMIND SPRL
(Get full report from official database of BE for DATAMIND SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DATAMIND SPRL
Addition kinds of activities for DATAMIND SPRL

8041. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
482299. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
27419904. Patronen, papier: uitgeverij en drukwerk | Patterns, paper: publishing and printing
33120504. Staven, ijzer en staal: gemaakt in staalfabrieken | Rods, iron and steel: made in steel mills
35780104. Punt-van-verkoop apparaten | Point-of-sale devices
45810201. Vliegtuig schoonmaak en janitorial service | Aircraft cleaning and janitorial service
50390104. Structurele assemblage, geprefabriceerd: niet-hout | Structural assemblies, prefabricated: non-wood
51370407. Hosiery: vrouwen, kinderen en zuigelingen ' | Hosiery: women's, children's, and infants'
73740100. Computerverwerking | Computer processing services
80490302. Spraaktherapeut | Speech therapist

Werken bij DATAMIND SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DATAMIND SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DATAMIND SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DATAMIND SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: S BILT

    Type: Studentenjob

    S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: GLI AMICI

    Type: Studentenjob

    Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van DATAMIND SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DATAMIND SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DATAMIND SPRL. Laat een reactie achter voor DATAMIND SPRL. DATAMIND SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DATAMIND SPRL. Leave a respond for DATAMIND SPRL. DATAMIND SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DATAMIND SPRL op de google maps. Adres en contacten DATAMIND SPRL
Location of DATAMIND SPRL on the google maps. Address and contacts of DATAMIND SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DATAMIND SPRL DATAMIND SPRL: Bevernage Kantoor | Salons Paaleyck | Autovak NV | Lode Decock | Media- communication

Other related companies as DATAMIND SPRL: Bevernage Kantoor | Salons Paaleyck | Autovak NV | Lode Decock | Media- communication

DATAMIND SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is DATAMIND SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02149993896. Het bedrijf DATAMIND SPRL bevindt zich op het adres: Geelvinkenlaan 55,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 645,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DATAMIND SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DATAMIND SPRL is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DATAMIND SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DATAMIND SPRL, openstaande posities, locatie van DATAMIND SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DATAMIND SPRL is a company, that was registered 2013 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is DATAMIND SPRL, company assigned to the tax number BE02149993896. The company DATAMIND SPRL is located at the address: Geelvinkenlaan 55,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 645,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DATAMIND SPRL were not found.
The main activity of DATAMIND SPRL is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DATAMIND SPRL is not available. You also can look at reviews of DATAMIND SPRL, open positions, location of DATAMIND SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DATAMIND SPRL, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DATAMIND SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DATAMIND SPRL, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DATAMIND SPRL, employees, financial statistics.