A.D. SOLUTIONS BVBA

Contactgegevens A.D. SOLUTIONS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.D. SOLUTIONS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.D. SOLUTIONS BVBA

Regio (region): Antwerpen (Ekeren), België

Adres (address): Sint-Lucaslaan 73,2180, België

Telefoon (phone): 0476 21 22 18 0476 21 22 18

Fax (fax): 03 646 66 08 03 646 66 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.D. SOLUTIONS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.D. SOLUTIONS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.D. SOLUTIONS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.D. SOLUTIONS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.D. SOLUTIONS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.D. SOLUTIONS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.D. SOLUTIONS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.D. SOLUTIONS BVBA
Products information A.D. SOLUTIONS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03510101318
Ondernemingsnummer: 1923400878
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 550,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.D. SOLUTIONS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.D. SOLUTIONS BVBA
(Get full report from official database of BE for A.D. SOLUTIONS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.D. SOLUTIONS BVBA
Addition kinds of activities for A.D. SOLUTIONS BVBA

26559901. Ammunitie blikjes of buizen, bord gelamineerd met metalen folie | Ammunition cans or tubes, board laminated with metal foil
32990409. Vazen en urnen, gips en papier mache | Vases and urns, gypsum and papier mache
39490906. Tennis apparatuur en benodigdheden | Tennis equipment and supplies
39491001. Bowlingbanen en accessoires | Bowling alleys and accessories
76990502. Motor reparatie en vervanging, niet-automotive | Engine repair and replacement, non-automotive

Werken bij A.D. SOLUTIONS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.D. SOLUTIONS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.D. SOLUTIONS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.D. SOLUTIONS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • HUISHOUDHULP VOOR BEVEREN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Beveren.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • monteur beurs 16/11 en 23/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt volledige bar- en grootkeuken uitrusting voor café, restaurant, funeraria, scholen en gemeenschapinstelling. Ze zoeken een handige student (m/v) om de beursstand mee te gaan helpen opbouwen voor een beurs te Gent. Je dient beschikbar te zijn op vrijdag 16/11 en vrijdag 23/11. Op 16/11 ga je de stand moeten mee helpen opbouwen en op 23/11 ga je mee de stand helpen afbreken. Je vertrekt rond 4u ('s morgens vanuit Hasselt samen met enkele vaste medewerkers) en bent in de namiddag terug (afhankelijk van het verkeer).

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • Zelfstandig kinderbegeleid(st)er ( tijdelijke job ) van 31 oktober 2018 tot en met 30 november 2018 (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: HET DARTELTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een leuke en enthousiaste collega die tijdelijk ons team kan komen versterken. Dit de periode van 31 oktobr 2018 tot 30 november 2018. Samen met je collega’s geef je onze kindjes een goede start.Je bent lief en geduldig en staat open voor contacten met ouders.Met veel plezier geef je correcte informatie aan de ouders en zorg je ervoor dat jullie als 1 team zijn.Vanuit je ervaring durf je ook de ouder adviseren.Elke dag is voor jou een nieuwe uitdaging om onze kindjes te verrassen met leuke activiteiten/veel knuffels/zorgen dat ze zich steeds goed voelen bij ons.Je zorgt samen met ons voor een 2de thuis Huishoudelijke taken behoren ook tot ons pakket en schrikken jou niet af.Baby‘s en peuters hebben geen geheimen voor joh en je kan zelfstandig een groep begeleiden (kindjes van 0 tot 3 jaar).Zelfstandigheid,geduld,lief,correct zijn maar enkele belangrijke woorden in ons vak.Wij zoeken iemand met de juiste feeling en goesting.Want dat is immers wat ons onderscheid.Je durfit initiatief nemen en zorgt voor onze kindjes met heel je hart,want je werkt tenslotte met het meest kostbaarste op aarde. Je staat mee in voor het contact en de dagelijkse werking van de leefgroep en dit omvat : -Enthousiasme en zin om te werken -Zin voor verantwoordelijkheid -Communicatief -Goede beheersing van het Nederlands -Flexibel -Zelfstandig maar ook kunnen werken in team -Attest opleiding levensreddend handelen -Attest goed gedrag en zeden model 2

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

  • Vivid Resourcing - Lead Java Developer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am working directly with a client based in Bruges who is looking for a lead Java developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role To take a leading role in the development of a new application You will be expected to collaborate with architects and technical analysts You will be asked to help with coaching more Junior developer when necessary   Requirements  Several years' experience working as a Java developer Experience with SpringBoot and Hibernate Experience working with architects and analysts would be beneficial Good knowledge of Angular framework is desirable - version 5 if possible Knowledge of Web Services (SOAP/Rest) is desirable Dutch is mandatory English would be a bonus   Details   Location: Bruges   Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP     If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van A.D. SOLUTIONS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.D. SOLUTIONS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.D. SOLUTIONS BVBA. Laat een reactie achter voor A.D. SOLUTIONS BVBA. A.D. SOLUTIONS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.D. SOLUTIONS BVBA. Leave a respond for A.D. SOLUTIONS BVBA. A.D. SOLUTIONS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.D. SOLUTIONS BVBA op de google maps. Adres en contacten A.D. SOLUTIONS BVBA
Location of A.D. SOLUTIONS BVBA on the google maps. Address and contacts of A.D. SOLUTIONS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.D. SOLUTIONS BVBA A.D. SOLUTIONS BVBA: B.I.G. | MICROSERVICE SA | Xanthippe Tutorbureau | Haas CV | Domain Management cvoha

Other related companies as A.D. SOLUTIONS BVBA: B.I.G. | MICROSERVICE SA | Xanthippe Tutorbureau | Haas CV | Domain Management cvoha

A.D. SOLUTIONS BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Ekeren), België. De volledige naam van het bedrijf is A.D. SOLUTIONS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03510101318. Het bedrijf A.D. SOLUTIONS BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Lucaslaan 73,2180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 550,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.D. SOLUTIONS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.D. SOLUTIONS BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.D. SOLUTIONS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.D. SOLUTIONS BVBA, openstaande posities, locatie van A.D. SOLUTIONS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.D. SOLUTIONS BVBA is a company, that was registered 1995 in Antwerpen (Ekeren) region, Belgium. Full name of company is A.D. SOLUTIONS BVBA, company assigned to the tax number BE03510101318. The company A.D. SOLUTIONS BVBA is located at the address: Sint-Lucaslaan 73,2180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 550,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.D. SOLUTIONS BVBA were not found.
The main activity of A.D. SOLUTIONS BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.D. SOLUTIONS BVBA is not available. You also can look at reviews of A.D. SOLUTIONS BVBA, open positions, location of A.D. SOLUTIONS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.D. SOLUTIONS BVBA, Antwerpen (Ekeren): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.D. SOLUTIONS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.D. SOLUTIONS BVBA, Antwerpen (Ekeren): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.D. SOLUTIONS BVBA, employees, financial statistics.