MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE

Particuliere bedrijvenBosbouw • MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE
Private companiesForestry • MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE

Contactgegevens MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE

Regio (region): Anderlues, België

Adres (address): Rue Louis de Brouckère 10,6150, België

Telefoon (phone): 071 52 01 27 071 52 01 27

Fax (fax): 071 52 01 27 071 52 01 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE
Products information MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE

BTW identificatienummer (tax): BE07931549072
Ondernemingsnummer: 6786499023
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE
(Get full report from official database of BE for MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE
Addition kinds of activities for MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE

3241. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
205199. Brood, taart en aanverwante producten, niet inbegrepen | Bread, cake, and related products, nec
384100. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
572202. Elektrische huishoudelijke apparaten | Electric household appliances
839901. Communautaire ontwikkelingsgroepen | Community development groups
20110201. Spek, plakken en gesneden, uit vlees geslacht op het terrein | Bacon, slab and sliced, from meat slaughtered on site
23390000. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
28420101. Ammoniak, huishouden | Ammonia, household
50120102. Automobiles | Automobiles

Werken bij MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Procurement (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verzorg je de operationele aankoop en bevoorrading, je voert uit en stuurt de afdeling ook aan Eind verantwoordelijkheid over optimale beschikbaarheid grond- en hulpstoffen in functie van productieplanning met oog voor het werkkapitaal Je optimaliseert en verbetert en volgt proactief de KPI's op Kritische en kostenbewuste zoektocht naar en negotiatie met ( nieuwe) leveranciers in nauwe samenwerking met aankoop Group

  • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor WETTEREN en omgeving DEELTIJDS (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • Kinderverzorgster (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: MAARTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opvoeden en verzorgen van kindjes tussen 10 weken en 2.5 jaar.

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

Zoek naar antwoorden van MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE in sociale netwerken
Look for responds of MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE. Laat een reactie achter voor MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE. MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE. Leave a respond for MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE. MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE op de google maps. Adres en contacten MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE
Location of MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE on the google maps. Address and contacts of MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE

Andere gerelateerde bedrijven als come MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE: BEGRAFENISSEN VAN DAEL BVBA | Valtronics | JAMO-FISSETTE | Agence Codemer SCRL | ONTEX NV

Other related companies as MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE: BEGRAFENISSEN VAN DAEL BVBA | Valtronics | JAMO-FISSETTE | Agence Codemer SCRL | ONTEX NV

MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Anderlues, België. De volledige naam van het bedrijf is MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07931549072. Het bedrijf MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE bevindt zich op het adres: Rue Louis de Brouckère 10,6150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, openstaande posities, locatie van MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE is a company, that was registered 2003 in Anderlues region, Belgium. Full name of company is MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, company assigned to the tax number BE07931549072. The company MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE is located at the address: Rue Louis de Brouckère 10,6150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE were not found.
The main activity of MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE is not available. You also can look at reviews of MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, open positions, location of MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, Anderlues: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, Anderlues: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, employees, financial statistics.