Joye Bureauinrichting NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Joye Bureauinrichting NV
Private companiesPersonal Services • Joye Bureauinrichting NV

Contactgegevens Joye Bureauinrichting NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Joye Bureauinrichting NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Joye Bureauinrichting NV

Regio (region): Harelbeke, België

Adres (address): Gentsesteenweg 186,8530, België

Telefoon (phone): 056 71 71 00 056 71 71 00

Fax (fax): 056 70 10 01 056 70 10 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Joye Bureauinrichting NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Joye Bureauinrichting NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Joye Bureauinrichting NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Joye Bureauinrichting NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Joye Bureauinrichting NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Joye Bureauinrichting NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Joye Bureauinrichting NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Joye Bureauinrichting NV
Products information Joye Bureauinrichting NV

BTW identificatienummer (tax): BE08804412841
Ondernemingsnummer: 1430114746
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 876,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Joye Bureauinrichting NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Joye Bureauinrichting NV
(Get full report from official database of BE for Joye Bureauinrichting NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Joye Bureauinrichting NV
Addition kinds of activities for Joye Bureauinrichting NV

444999. Water vervoer van vracht, nec, nec | Water transportation of freight, nec, nec
35520115. Spindels, textiel | Spindles, textile
35520205. Jacquard kaart snijmachines | Jacquard card cutting machines
59899902. Hout (brandstof) | Wood (fuel)
59991500. Gems en edelstenen | Gems and precious stones
67949903. Octrooien, licenties, leasing | Patent buying, licensing, leasing

Werken bij Joye Bureauinrichting NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Joye Bureauinrichting NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Joye Bureauinrichting NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Joye Bureauinrichting NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Medewerker scanning (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor op de afdeling scanning: Je zal werken met een handscanner. Je kan de producten op een pallet plaatsen en klaarmaken voor verzending. Je bent de laatste controle voor de verzending de deur uit gaat. Je werkt volgens de veiligheidsregels. Je werkt ordelijk en toont respect voor de goederen. Is deze vacature echt iets voor jou? Solliciteer dan meteen op het nummer 014 56 00 44 of via mail naar [email protected]

  • Winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

  • Administratief bediende/ customer service - junior is mogelijk (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zeer goed NL/ ENG ? zowel gesproken als geschreven Frans beheers je voldoende voor telefonische contacten en mails en je wil bijleren Schakel tussen sales en klanten Afwisseling tussen klantencontact en administratie Dienst naverkoop Facturaties (geen offertes) Opvolging dossiers zij werken ook vaak met consignaties Kennis Officepakket

  • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

Zoek naar antwoorden van Joye Bureauinrichting NV in sociale netwerken
Look for responds of Joye Bureauinrichting NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Joye Bureauinrichting NV. Laat een reactie achter voor Joye Bureauinrichting NV. Joye Bureauinrichting NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Joye Bureauinrichting NV. Leave a respond for Joye Bureauinrichting NV. Joye Bureauinrichting NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Joye Bureauinrichting NV op de google maps. Adres en contacten Joye Bureauinrichting NV
Location of Joye Bureauinrichting NV on the google maps. Address and contacts of Joye Bureauinrichting NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Joye Bureauinrichting NV Joye Bureauinrichting NV: 3E Consult SPRL | BKM (group BKM-Hanssens) NV | VERWAEST HOUTHANDEL NV | DG & P Studiebureau | 3E NV

Other related companies as Joye Bureauinrichting NV: 3E Consult SPRL | BKM (group BKM-Hanssens) NV | VERWAEST HOUTHANDEL NV | DG & P Studiebureau | 3E NV

Joye Bureauinrichting NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Harelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Joye Bureauinrichting NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08804412841. Het bedrijf Joye Bureauinrichting NV bevindt zich op het adres: Gentsesteenweg 186,8530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 876,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Joye Bureauinrichting NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Joye Bureauinrichting NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Joye Bureauinrichting NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Joye Bureauinrichting NV, openstaande posities, locatie van Joye Bureauinrichting NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Joye Bureauinrichting NV is a company, that was registered 1989 in Harelbeke region, Belgium. Full name of company is Joye Bureauinrichting NV, company assigned to the tax number BE08804412841. The company Joye Bureauinrichting NV is located at the address: Gentsesteenweg 186,8530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 876,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Joye Bureauinrichting NV were not found.
The main activity of Joye Bureauinrichting NV is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Joye Bureauinrichting NV is not available. You also can look at reviews of Joye Bureauinrichting NV, open positions, location of Joye Bureauinrichting NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Joye Bureauinrichting NV, Harelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Joye Bureauinrichting NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Joye Bureauinrichting NV, Harelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Joye Bureauinrichting NV, employees, financial statistics.