SDB-Ingram Micro NV

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • SDB-Ingram Micro NV
Private companiesMembership Organizations • SDB-Ingram Micro NV

Contactgegevens SDB-Ingram Micro NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SDB-Ingram Micro NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SDB-Ingram Micro NV

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Luchthavenlaan 25A,1800, België

Telefoon (phone): 02 254 99 00 02 254 99 00

Fax (fax): +32 (64) 821-86-41 +32 (64) 821-86-41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SDB-Ingram Micro NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SDB-Ingram Micro NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SDB-Ingram Micro NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SDB-Ingram Micro NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SDB-Ingram Micro NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SDB-Ingram Micro NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SDB-Ingram Micro NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SDB-Ingram Micro NV
Products information SDB-Ingram Micro NV

BTW identificatienummer (tax): BE06211090087
Ondernemingsnummer: 1207641601
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in SDB-Ingram Micro NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SDB-Ingram Micro NV
(Get full report from official database of BE for SDB-Ingram Micro NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SDB-Ingram Micro NV
Addition kinds of activities for SDB-Ingram Micro NV

366900. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
25310000. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
26720204. Gomband, doek of papierbasis: van aangekochte materialen | Gummed tape, cloth or paper base: from purchased materials
27419908. Jaarboeken: uitgeverij en drukwerk | Yearbooks: publishing and printing
28619900. Gom- en houtchemicaliën, nec | Gum and wood chemicals, nec
30890205. Kledinghangers, kunststoffen | Clothes hangers, plastics
36259918. Vrachtwagens, industriële batterij | Truck controls, industrial battery
38240107. Mechanische meetmeters | Mechanical measuring meters

Werken bij SDB-Ingram Micro NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SDB-Ingram Micro NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SDB-Ingram Micro NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SDB-Ingram Micro NV. Looking for open vacancies in other companies

  • isolateur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

  • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

  • Buiten Schrijnwerker Aluminium (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van Aluminium constructies. Wij zoeken een gemotiveerde plaatser die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. U staat in voor het plaatsen van constructies op werven van ziekenhuizen, casino's, rusthuizen, industriebouw.... U kan in team werken en kan s'morgen opstarten omstreeks 6u. U vertrekt steeds vanuit Wervik.

  • Kwaliteitscontroleur, Nieuwkerke (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het testen van binnenkomende aardappelen en het afbakken van producten om deze opnieuw te testen. Je geeft richtlijnen aan de operatoren en zorgt voor de eindcontrole van het product. Je zal werken in een 2-ploegensysteem.

  • VACATURE | Kalibratie en Maintenance Technieker | Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als C&M Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceactiviteiten op instrumenten bij onze klanten in België en Luxemburg. Je staat in voor kalibratie inspectie onderhoud en inventarisatie. ? Je voert interventies uit gedurende langere periodes bij hun klanten uit verschillende industrieën waarbij de nadruk ligt op kalibratie en onderhoud. ? Je biedt oplossingen aan voor eenvoudige storingen. ? Je werkt nauw samen in een team van Service Coördinatoren die instaan voor de planning en de opvolging van de serviceactiviteiten. ? Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opmaken van de dagelijkse rapportering. ? Je onderhoudt een goede communicatie met klanten en hecht belang aan klantentevreden en rendement.

  • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Jobstudent (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

  • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

Zoek naar antwoorden van SDB-Ingram Micro NV in sociale netwerken
Look for responds of SDB-Ingram Micro NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SDB-Ingram Micro NV. Laat een reactie achter voor SDB-Ingram Micro NV. SDB-Ingram Micro NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SDB-Ingram Micro NV. Leave a respond for SDB-Ingram Micro NV. SDB-Ingram Micro NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SDB-Ingram Micro NV op de google maps. Adres en contacten SDB-Ingram Micro NV
Location of SDB-Ingram Micro NV on the google maps. Address and contacts of SDB-Ingram Micro NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SDB-Ingram Micro NV SDB-Ingram Micro NV: Kerberos | G & F | Deguffroy Etienne | Chassis Marien SA-NV | Peterson N.V.

Other related companies as SDB-Ingram Micro NV: Kerberos | G & F | Deguffroy Etienne | Chassis Marien SA-NV | Peterson N.V.

SDB-Ingram Micro NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is SDB-Ingram Micro NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06211090087. Het bedrijf SDB-Ingram Micro NV bevindt zich op het adres: Luchthavenlaan 25A,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SDB-Ingram Micro NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SDB-Ingram Micro NV is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SDB-Ingram Micro NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SDB-Ingram Micro NV, openstaande posities, locatie van SDB-Ingram Micro NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SDB-Ingram Micro NV is a company, that was registered 1990 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is SDB-Ingram Micro NV, company assigned to the tax number BE06211090087. The company SDB-Ingram Micro NV is located at the address: Luchthavenlaan 25A,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SDB-Ingram Micro NV were not found.
The main activity of SDB-Ingram Micro NV is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SDB-Ingram Micro NV is not available. You also can look at reviews of SDB-Ingram Micro NV, open positions, location of SDB-Ingram Micro NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SDB-Ingram Micro NV, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SDB-Ingram Micro NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SDB-Ingram Micro NV, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SDB-Ingram Micro NV, employees, financial statistics.