APPLE-MAC IN'SHOP

Contactgegevens APPLE-MAC IN'SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APPLE-MAC IN'SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

APPLE-MAC IN'SHOP

Regio (region): Verviers, België

Adres (address): Rue de Liège 188,4800, België

Telefoon (phone): 087 29 21 20 087 29 21 20

Fax (fax): 087 29 21 20; 087 29 21 29 087 29 21 20; 087 29 21 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APPLE-MAC IN'SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APPLE-MAC IN'SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APPLE-MAC IN'SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APPLE-MAC IN'SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APPLE-MAC IN'SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APPLE-MAC IN'SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APPLE-MAC IN'SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APPLE-MAC IN'SHOP
Products information APPLE-MAC IN'SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE09332855224
Ondernemingsnummer: 3896545410
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 850,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in APPLE-MAC IN'SHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APPLE-MAC IN'SHOP
(Get full report from official database of BE for APPLE-MAC IN'SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor APPLE-MAC IN'SHOP
Addition kinds of activities for APPLE-MAC IN'SHOP

329203. Asbest isolatiematerialen | Asbestos insulating materials
725199. Schoenreparatie en shoeshine parlors, nec | Shoe repair and shoeshine parlors, nec
20489911. Vee feeds | Livestock feeds
25110000. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
33120902. Wielen, locomotief en auto: ijzer en staal | Wheels, locomotive and car: iron and steel
35679901. Calcineovens | Calcining kilns
36210113. Rotoren, voor motoren | Rotors, for motors
61530101. Directe werkkapitaalfinanciering | Direct working capital financing

Werken bij APPLE-MAC IN'SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APPLE-MAC IN'SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APPLE-MAC IN'SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APPLE-MAC IN'SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • CNC-frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf zijn wij opzoek naar een CNC-frezer/programeur. Kan jij volledig zelfstandig werken met Heidenhain? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

Zoek naar antwoorden van APPLE-MAC IN'SHOP in sociale netwerken
Look for responds of APPLE-MAC IN'SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor APPLE-MAC IN'SHOP. Laat een reactie achter voor APPLE-MAC IN'SHOP. APPLE-MAC IN'SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APPLE-MAC IN'SHOP. Leave a respond for APPLE-MAC IN'SHOP. APPLE-MAC IN'SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APPLE-MAC IN'SHOP op de google maps. Adres en contacten APPLE-MAC IN'SHOP
Location of APPLE-MAC IN'SHOP on the google maps. Address and contacts of APPLE-MAC IN'SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come APPLE-MAC IN'SHOP APPLE-MAC IN'SHOP: Lukas' Fotoatelier BVBA | Quartier Latin SA | Heirman A | Cue-Cam | Republic of Desire Inc

Other related companies as APPLE-MAC IN'SHOP: Lukas' Fotoatelier BVBA | Quartier Latin SA | Heirman A | Cue-Cam | Republic of Desire Inc

APPLE-MAC IN'SHOP is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Verviers, België. De volledige naam van het bedrijf is APPLE-MAC IN'SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09332855224. Het bedrijf APPLE-MAC IN'SHOP bevindt zich op het adres: Rue de Liège 188,4800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 850,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in APPLE-MAC IN'SHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APPLE-MAC IN'SHOP is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APPLE-MAC IN'SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APPLE-MAC IN'SHOP, openstaande posities, locatie van APPLE-MAC IN'SHOP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

APPLE-MAC IN'SHOP is a company, that was registered 1986 in Verviers region, Belgium. Full name of company is APPLE-MAC IN'SHOP, company assigned to the tax number BE09332855224. The company APPLE-MAC IN'SHOP is located at the address: Rue de Liège 188,4800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 850,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in APPLE-MAC IN'SHOP were not found.
The main activity of APPLE-MAC IN'SHOP is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of APPLE-MAC IN'SHOP is not available. You also can look at reviews of APPLE-MAC IN'SHOP, open positions, location of APPLE-MAC IN'SHOP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over APPLE-MAC IN'SHOP, Verviers: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APPLE-MAC IN'SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APPLE-MAC IN'SHOP, Verviers: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APPLE-MAC IN'SHOP, employees, financial statistics.