ABC Movable Building Systems SPRL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ABC Movable Building Systems SPRL
Private companiesFood Stores • ABC Movable Building Systems SPRL

Contactgegevens ABC Movable Building Systems SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABC Movable Building Systems SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABC Movable Building Systems SPRL

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Wellingtonlaan 148,1180, België

Telefoon (phone): 02 375 11 05; 02 375 86 52; 0495 25 44 14 02 375 11 05; 02 375 86 52; 0495 25 44 14

Fax (fax): 02 375 11 05 02 375 11 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABC Movable Building Systems SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABC Movable Building Systems SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABC Movable Building Systems SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABC Movable Building Systems SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABC Movable Building Systems SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABC Movable Building Systems SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABC Movable Building Systems SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABC Movable Building Systems SPRL
Products information ABC Movable Building Systems SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02661682128
Ondernemingsnummer: 4334625244
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 174,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ABC Movable Building Systems SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABC Movable Building Systems SPRL
(Get full report from official database of BE for ABC Movable Building Systems SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABC Movable Building Systems SPRL
Addition kinds of activities for ABC Movable Building Systems SPRL

725100. Schoenreparatie en shoeshine parlors | Shoe repair and shoeshine parlors
22110409. Velours | Velours
28229900. Synthetische rubber | Synthetic rubber, nec
28610104. Methanol, natuurlijk (houtalcohol) | Methanol, natural (wood alcohol)
28650211. xyleen | Xylene
32719908. Blokken, beton: isolatie | Blocks, concrete: insulating
36990604. Deur openings- en sluitapparatuur, elektrisch | Door opening and closing devices, electrical
37699903. Behuizingen, raketten en raketcomponenten: opslag | Casings, missiles and missile components: storage
48320203. religieus | Religious
51820102. Wijnkoelers, alcoholische | Wine coolers, alcoholic

Werken bij ABC Movable Building Systems SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABC Movable Building Systems SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABC Movable Building Systems SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABC Movable Building Systems SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • WINKELMEDEWERKER COSMETICA M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant, die gespecialiseerd is in cosmetica zoeken wij dringend een polyvalente verkoopsmedewerker.. Je staat in voor de bediening van klanten, aanvullen van voorraden, op punt stellen van de winkel, luisteren naar de wensen van de klanten, ...

  • Ploegbaas spoorwegen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkende ploegbaas binnen de afdeling Rail (bouwkundige werken rond en onder het spoor) sta je in voor: het plaatsen van seinmasten gieten van betonsokkels dwarsdoorsteken maken onder de sporen ingraven kabels en buizen

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Schriek, 8 uur per week (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

  • Buyer / Aankoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • kelner voor feesten , flexi, (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SALONS FRANK DE BOECK

    Type: Flexijob

    bedienen van diner voor feesten , walking diner , receptie's , vergaderingen , banketten , .... stockbeheer dranken , voeding , laden en lossen feesten . inpakken feestbenodigdheden

Zoek naar antwoorden van ABC Movable Building Systems SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ABC Movable Building Systems SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABC Movable Building Systems SPRL. Laat een reactie achter voor ABC Movable Building Systems SPRL. ABC Movable Building Systems SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABC Movable Building Systems SPRL. Leave a respond for ABC Movable Building Systems SPRL. ABC Movable Building Systems SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABC Movable Building Systems SPRL op de google maps. Adres en contacten ABC Movable Building Systems SPRL
Location of ABC Movable Building Systems SPRL on the google maps. Address and contacts of ABC Movable Building Systems SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ABC Movable Building Systems SPRL ABC Movable Building Systems SPRL: Patyco SPRL | Dielec SA | ASTON Communications | Borgonjon | Lamello Belgium nv

Other related companies as ABC Movable Building Systems SPRL: Patyco SPRL | Dielec SA | ASTON Communications | Borgonjon | Lamello Belgium nv

ABC Movable Building Systems SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is ABC Movable Building Systems SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02661682128. Het bedrijf ABC Movable Building Systems SPRL bevindt zich op het adres: Wellingtonlaan 148,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 174,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ABC Movable Building Systems SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABC Movable Building Systems SPRL is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABC Movable Building Systems SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABC Movable Building Systems SPRL, openstaande posities, locatie van ABC Movable Building Systems SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABC Movable Building Systems SPRL is a company, that was registered 2004 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is ABC Movable Building Systems SPRL, company assigned to the tax number BE02661682128. The company ABC Movable Building Systems SPRL is located at the address: Wellingtonlaan 148,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 174,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ABC Movable Building Systems SPRL were not found.
The main activity of ABC Movable Building Systems SPRL is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ABC Movable Building Systems SPRL is not available. You also can look at reviews of ABC Movable Building Systems SPRL, open positions, location of ABC Movable Building Systems SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABC Movable Building Systems SPRL, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABC Movable Building Systems SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABC Movable Building Systems SPRL, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABC Movable Building Systems SPRL, employees, financial statistics.