Software Applications

Contactgegevens Software Applications: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Software Applications: address, phone, fax, email, website, opening hours

Software Applications

Regio (region): Waregem (Beveren-Leie), België

Adres (address): Kortrijkseweg 224,8791, België

Telefoon (phone): 056 72 40 08 056 72 40 08

Fax (fax): 056 72 40 08 056 72 40 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Software Applications: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Software Applications"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Software Applications"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Software Applications, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Software Applications. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Software Applications, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Software Applications. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Software Applications
Products information Software Applications

BTW identificatienummer (tax): BE01558654785
Ondernemingsnummer: 8803863525
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 408,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Software Applications zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Software Applications
(Get full report from official database of BE for Software Applications)

Aanvulling soorten activiteiten voor Software Applications
Addition kinds of activities for Software Applications

874205. Zakelijke planning en organisatiediensten | Business planning and organizing services
20910331. Zalm, Gehakt | Salmon, pickled
22419900. Smalle stoffenfabrieken, nec | Narrow fabric mills, nec
39440701. Carriages, baby | Carriages, baby
50830202. Landscaping apparatuur | Landscaping equipment
63619900. Titelverzekering, nv | Title insurance, nec
75320201. Lettering, automotive | Lettering, automotive

Werken bij Software Applications: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Software Applications: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Software Applications. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Software Applications. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Mecanicien dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je staat in voor volgende taken: montage en demontage machienonderdelen, afregelen van machines, onderhoud van pompen... Je staat ook voor preventief onderhoud en revisies.

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Metser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wervik, regio Menen, zoeken we een ervaren metser Metsen met draad van hoek tot hoek Je voert ook polyvalente zaken uit: isolatie plaatsen, verwijderen van mortel, plaatsen steigers, ...

  • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

  • LEERCONTRACT KAPSTER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van Software Applications in sociale netwerken
Look for responds of Software Applications in social networks

Lees alle opmerkingen voor Software Applications. Laat een reactie achter voor Software Applications. Software Applications bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Software Applications. Leave a respond for Software Applications. Software Applications on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Software Applications op de google maps. Adres en contacten Software Applications
Location of Software Applications on the google maps. Address and contacts of Software Applications

Andere gerelateerde bedrijven als come Software Applications Software Applications: Van Geystelen Eurotherm NV | DELMOTTE PHOTO CINE SPRL | Vimix | Incotra All. Comp. Vandemoortele | Meersseman, Baudewyn

Other related companies as Software Applications: Van Geystelen Eurotherm NV | DELMOTTE PHOTO CINE SPRL | Vimix | Incotra All. Comp. Vandemoortele | Meersseman, Baudewyn

Software Applications is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Waregem (Beveren-Leie), België. De volledige naam van het bedrijf is Software Applications, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01558654785. Het bedrijf Software Applications bevindt zich op het adres: Kortrijkseweg 224,8791. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 408,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Software Applications zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Software Applications is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Software Applications is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Software Applications, openstaande posities, locatie van Software Applications op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Software Applications is a company, that was registered 2015 in Waregem (Beveren-Leie) region, Belgium. Full name of company is Software Applications, company assigned to the tax number BE01558654785. The company Software Applications is located at the address: Kortrijkseweg 224,8791. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 408,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Software Applications were not found.
The main activity of Software Applications is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Software Applications is not available. You also can look at reviews of Software Applications, open positions, location of Software Applications on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Software Applications, Waregem (Beveren-Leie): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Software Applications, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Software Applications, Waregem (Beveren-Leie): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Software Applications, employees, financial statistics.