ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION
Private companiesOil and Gas Extraction • ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION

Contactgegevens ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION

Regio (region): Lontzen (Walhorn), België

Adres (address): Poststrasse 77B,4711, België

Telefoon (phone): 087 78 64 52 087 78 64 52

Fax (fax): 087 78 64 52 087 78 64 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION
Products information ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION

BTW identificatienummer (tax): BE07277587890
Ondernemingsnummer: 9431732177
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION
(Get full report from official database of BE for ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION
Addition kinds of activities for ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION

01820105. Tomaten, onder dekking gekweekt | Tomatoes, grown under cover
20230302. Gedroogde crème | Dried cream
22310202. Kalendering: wol, haarhaar, of soortgelijke vezelweefsels | Calendering: wool, mohair, or similar fiber fabrics
28999908. Betonharden en verhardingsverbindingen | Concrete curing and hardening compounds
51420200. Bevroren vis, vlees en pluimvee | Frozen fish, meat, and poultry
59410102. Vissers en andere elektronische visserijapparatuur | Fish finders and other electronic fishing equipment
92210100. Politie bescherming, interstate en federale | Police protection, interstate and federal

Werken bij ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

  • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Wachtebeke.

  • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

  • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

  • Administratieve assistent - Student (m/v) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal assisteren bij de voorbereidingen van de herfst seminaries in november 2018 en zal ook ondersteuning kan bieden bij de dagelijkse administratieve taken van het team van Project Assistants. ondersteuning bij de dagelijkse administratieve taken; cursusmateriaal verzamelen, printen/fotokopiëren en inbinden; verwerken van evaluatieformulieren; wanneer nodig, helpen bij andere taken gerelateerd aan de dienst.

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

Zoek naar antwoorden van ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION in sociale netwerken
Look for responds of ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION. Laat een reactie achter voor ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION. ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION. Leave a respond for ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION. ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION op de google maps. Adres en contacten ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION
Location of ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION on the google maps. Address and contacts of ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION

Andere gerelateerde bedrijven als come ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION: CALIOPE EVENTS | EXACT SOFTWARE CENTER / INTERACT NV | D.C.L. BVBA | Van Gaver BVBA | Elsevier Business Information

Other related companies as ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION: CALIOPE EVENTS | EXACT SOFTWARE CENTER / INTERACT NV | D.C.L. BVBA | Van Gaver BVBA | Elsevier Business Information

ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Lontzen (Walhorn), België. De volledige naam van het bedrijf is ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07277587890. Het bedrijf ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION bevindt zich op het adres: Poststrasse 77B,4711. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION, openstaande posities, locatie van ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION is a company, that was registered 2004 in Lontzen (Walhorn) region, Belgium. Full name of company is ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION, company assigned to the tax number BE07277587890. The company ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION is located at the address: Poststrasse 77B,4711. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION were not found.
The main activity of ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION is not available. You also can look at reviews of ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION, open positions, location of ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION, Lontzen (Walhorn): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION, Lontzen (Walhorn): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ICOCO-INSTANT MEDIA DUPLICATION, employees, financial statistics.