Degrijze Tom

Contactgegevens Degrijze Tom: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Degrijze Tom: address, phone, fax, email, website, opening hours

Degrijze Tom

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Louizalaan 148 Bus 2,1050, België

Telefoon (phone): 02 643 33 07 02 643 33 07

Fax (fax): 02 646 24 31 02 646 24 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Degrijze Tom: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Degrijze Tom"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Degrijze Tom"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Degrijze Tom, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Degrijze Tom. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Degrijze Tom, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Degrijze Tom. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Degrijze Tom
Products information Degrijze Tom

BTW identificatienummer (tax): BE02665527343
Ondernemingsnummer: 2051116943
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Degrijze Tom zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Degrijze Tom
(Get full report from official database of BE for Degrijze Tom)

Aanvulling soorten activiteiten voor Degrijze Tom
Addition kinds of activities for Degrijze Tom

3364. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
10810103. Voorbereiding van schachten of tunnels, metalen mijnbouw | Preparing shafts or tunnels, metal mining
30890504. Pontoons, nonrigid: kunststoffen | Pontoons, nonrigid: plastics
34440505. Kapjes, bereik: plaatwerk | Hoods, range: sheet metal
34690400. Dozen, gestempeld metaal | Boxes, stamped metal
38250221. Radar testinstrumenten, elektrisch | Radar testing instruments, electric

Werken bij Degrijze Tom: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Degrijze Tom: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Degrijze Tom. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Degrijze Tom. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C VOEDING MET WEEKENDWERK (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Winkelbediende (30u/w) (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een lokale handelaar in Sint-Martens-Latem. Je verantwoordelijkheden zouden zijn: Verkopen van charcuterie en vleeswaren Bedienen van klanten Het hygiënisch houden van de werkplaats Kassawerk Je doet dit volgens dit uurrooster: week 1: ma - vr. : 8u - 12u30 + zaterdag: 8u - 18u30 week 2: ma - vr : 13u30 - 19u (geen zaterdagwerk)

  • Assemblage medewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar gemotiveerde assemblage medewerker.

  • Planner (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - planningen controleren - planningen opstellen en daarbij rekening houden met de beschikbaarheid van mensen, materialen, voertuigen,... - leiding geven aan plaatsers - volledige administratie van werven - opstellen van materiaallijsten - oplossen van problemen die zich voordoen op werven - je hebt 'wachtperiodes', tijdens deze periode ben je 24/7 'van wacht' om interventies te plannen

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Wezembeek-Oppem en omgeving

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent gezocht met pit en administratieve skills (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Inhouse Carglass

    Type: Studentenjob

    Indien je op onderstaande vereisten minstens 4 maal JA zou antwoorden, dan hebben wij jou nodig op ons inhousekantoor bij Carglass! Heb je een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen? Stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit zijn voor jouw een evidentie? Ben je sociaal vaardig en ben je bereid om veel bij te leren? Je beschikt zowel over administratieve als communicatieve skills? Werken met targets en deadlines motiveren mij en geven mij voldoening. En? 4 keer 'JA'- Niet langer twijfelen dan, want jij bent absoluut dé jobstudent waar wij naar op zoek zijn! Voor ons inhousekantoor bij Carglass zijn we op zoek naar een jobstudent om ons team te komen ondersteunen 1 à 2 dagen per week doorheen het jaar en in de schoolvakanties. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit het uitbellen naar kandidaten en administratie bijwerken. Je zal bijvoorbeeld ook mee kandidaten mogen ontvangen en inschrijven wanneer dit nodig is.

  • Student technische dienst 1 dag per week Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE UNIVEG

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een student technische dienst. Je taak zal bestaan uit verschillende klusjes zoals schilderwerken, lampen vervangen,... Ben jij 1 dag per week vrij tussen maandag en vrijdag (niet in het weekend)? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Volg jij een technische opleiding of heb je een technische achtergrond? Reageer dan snel want dan ben jij de student die we zoeken!

  • Gemotiveerde apotheekassistent(e) - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AFS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn steeds opzoek naar gemotiveerde apotheekassistenten - M/V Als apotheekassistent help je bij : - Het uitpakken en wegzetten van producten ; - Het afleveren van geneesmisselen met het nodige advies; - Het maken van magistrale bereidingen; - Het controleren van vervallen producten; - Het controleren en onderhouden van de toestellen.

  • Meewerkend projectleider elektriciteit West-Vl. (WOUMEN)

    Regio: WOUMEN

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als gespecialiseerd elektricien voer je opdrachten uit in drinkwater- en proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als gespecialiseerd elektricien werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen,…) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag en werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste taken Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit en interpreteert die. Je ijkt en programmeert meet- en regelapparatuur. Je legt bedradingen aan op basis van aangereikte schema's. Je stelt elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je verhelpt storingen. Je leidt kleine renovatieprojecten als projectleider en je stuurt elektriciens aan in projectteams. Je legt telefonie- en computernetwerken aan en voert testen uit. Je herstelt elektrische gereedschappen en bouwt ze om. Je beheert de elektrische componenten in het magazijn. Je assisteert de technische chef waterproductiecentrum en vervangt deze bij afwezigheid.

  • Stagiair-advocaat Civiel Recht (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax & Legal profielen, ondersteund een gerenommeerd advocatenkantoor in haar zoektocht naar een stagiair-advocaat met een eerste ervaring in het civiele recht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur om hiervoor in aanmerking te komen. Het takenpakket van de junior associate die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het civiele recht. Je werkt steeds samen met een meer ervaren advocaat die jou feedback geeft over de geleverde diensten. Deze 'senior' betrekt jou ook zoveel mogelijk bij het dossier. Zo kan je, indien mogelijk, verschillende vergaderingen met de klant meevolgen zodat je perfect op de hoogte bent van de noden en wensen.

Zoek naar antwoorden van Degrijze Tom in sociale netwerken
Look for responds of Degrijze Tom in social networks

Lees alle opmerkingen voor Degrijze Tom. Laat een reactie achter voor Degrijze Tom. Degrijze Tom bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Degrijze Tom. Leave a respond for Degrijze Tom. Degrijze Tom on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Degrijze Tom op de google maps. Adres en contacten Degrijze Tom
Location of Degrijze Tom on the google maps. Address and contacts of Degrijze Tom

Andere gerelateerde bedrijven als come Degrijze Tom Degrijze Tom: Balens Winkelcentrum NV | Fashion Service | GRONDWERKEN GLK BVBA | Scripta N.V. | Garage BAVO

Other related companies as Degrijze Tom: Balens Winkelcentrum NV | Fashion Service | GRONDWERKEN GLK BVBA | Scripta N.V. | Garage BAVO

Degrijze Tom is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Degrijze Tom, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02665527343. Het bedrijf Degrijze Tom bevindt zich op het adres: Louizalaan 148 Bus 2,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Degrijze Tom zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Degrijze Tom is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Degrijze Tom is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Degrijze Tom, openstaande posities, locatie van Degrijze Tom op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Degrijze Tom is a company, that was registered 1998 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Degrijze Tom, company assigned to the tax number BE02665527343. The company Degrijze Tom is located at the address: Louizalaan 148 Bus 2,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Degrijze Tom were not found.
The main activity of Degrijze Tom is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Degrijze Tom is not available. You also can look at reviews of Degrijze Tom, open positions, location of Degrijze Tom on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Degrijze Tom, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Degrijze Tom, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Degrijze Tom, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Degrijze Tom, employees, financial statistics.