Jogica Computer Support

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Jogica Computer Support
Private companiesEducational Services • Jogica Computer Support

Contactgegevens Jogica Computer Support: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jogica Computer Support: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jogica Computer Support

Regio (region): Brecht (Sint-Job-in-'t Goor), België

Adres (address): Bergsebaan 83,2960, België

Telefoon (phone): 03 636 01 06 03 636 01 06

Fax (fax): 03 295 34 87 03 295 34 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jogica Computer Support: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jogica Computer Support"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jogica Computer Support"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jogica Computer Support, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jogica Computer Support. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jogica Computer Support, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jogica Computer Support. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jogica Computer Support
Products information Jogica Computer Support

BTW identificatienummer (tax): BE09993682861
Ondernemingsnummer: 1030761718
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 410,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Jogica Computer Support zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jogica Computer Support
(Get full report from official database of BE for Jogica Computer Support)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jogica Computer Support
Addition kinds of activities for Jogica Computer Support

361203. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
01810200. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
35799912. Tijd klokken en tijd opname apparaten | Time clocks and time recording devices
38260308. Apparatuur voor het testen van water | Water testing apparatus
50469902. Muntentellers | Coin counters
56320101. Bontkleding, gemaakt op maat bestelling | Fur apparel, made to custom order

Werken bij Jogica Computer Support: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jogica Computer Support: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jogica Computer Support. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jogica Computer Support. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker CV (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

  • gemotiveerde poetshulp bij kantoren (30u/w) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 6u in de voormiddag om te poetsen in de omgeving van Oevel bij verschillende kantoren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • Technieker (testing heftrucks, bobcats, ...) dag ploeg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van Synergie zijn wij momenteel dringend op zoek naar een technisch profiel (kennis mechanica, elektromechanica) die instaat voor het testen van allerlei rollend materiaal (banden van heftrucks, bobcats, ...). Taken : eerste verantwoordelijke "tire testing" interpreteren/rapporteren data onderhoud, veilgheid, toepassen 5S ...

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Orderpick(st)er met reachtruckattest (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Orderpicker/ster gezocht voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Je werkt in een vaste avondploeg van 15u30 - 23u10

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

  • Zelfstandig Sales advisor in bijberoep of hoofdberoep (springplank naar zelfstandige) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JDV Security

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wenst u een extra centje bij te verdienen? Uw droom waarmaken? Laat dan snel iets weten! U zal instaan voor het commercialiseren van onze beveiligingssystemen. Dit zowel aan particulieren als bedrijven. Mooie commisies en duidelijke uitleg van wat de voor en nadelen zijn als zelfstandige

Zoek naar antwoorden van Jogica Computer Support in sociale netwerken
Look for responds of Jogica Computer Support in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jogica Computer Support. Laat een reactie achter voor Jogica Computer Support. Jogica Computer Support bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jogica Computer Support. Leave a respond for Jogica Computer Support. Jogica Computer Support on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jogica Computer Support op de google maps. Adres en contacten Jogica Computer Support
Location of Jogica Computer Support on the google maps. Address and contacts of Jogica Computer Support

Andere gerelateerde bedrijven als come Jogica Computer Support Jogica Computer Support: Eperonniers (Hôtel Des) | Lovan Meubelen BVBA | Kaho St-Lieven | Schelfhout NV | Euro-boissons SA

Other related companies as Jogica Computer Support: Eperonniers (Hôtel Des) | Lovan Meubelen BVBA | Kaho St-Lieven | Schelfhout NV | Euro-boissons SA

Jogica Computer Support is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brecht (Sint-Job-in-'t Goor), België. De volledige naam van het bedrijf is Jogica Computer Support, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09993682861. Het bedrijf Jogica Computer Support bevindt zich op het adres: Bergsebaan 83,2960. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 410,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Jogica Computer Support zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jogica Computer Support is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jogica Computer Support is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jogica Computer Support, openstaande posities, locatie van Jogica Computer Support op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jogica Computer Support is a company, that was registered 2008 in Brecht (Sint-Job-in-'t Goor) region, Belgium. Full name of company is Jogica Computer Support, company assigned to the tax number BE09993682861. The company Jogica Computer Support is located at the address: Bergsebaan 83,2960. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 410,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Jogica Computer Support were not found.
The main activity of Jogica Computer Support is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jogica Computer Support is not available. You also can look at reviews of Jogica Computer Support, open positions, location of Jogica Computer Support on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jogica Computer Support, Brecht (Sint-Job-in-'t Goor): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jogica Computer Support, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jogica Computer Support, Brecht (Sint-Job-in-'t Goor): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jogica Computer Support, employees, financial statistics.