PC & Lan Marchand Support SPRL

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • PC & Lan Marchand Support SPRL
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • PC & Lan Marchand Support SPRL

Contactgegevens PC & Lan Marchand Support SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PC & Lan Marchand Support SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PC & Lan Marchand Support SPRL

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Boondaalse Steenweg 361-363,1050, België

Telefoon (phone): 02 648 29 41 02 648 29 41

Fax (fax): 02 646 46 26 02 646 46 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PC & Lan Marchand Support SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PC & Lan Marchand Support SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PC & Lan Marchand Support SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PC & Lan Marchand Support SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PC & Lan Marchand Support SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PC & Lan Marchand Support SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PC & Lan Marchand Support SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PC & Lan Marchand Support SPRL
Products information PC & Lan Marchand Support SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01182373046
Ondernemingsnummer: 4690032958
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 402,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PC & Lan Marchand Support SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PC & Lan Marchand Support SPRL
(Get full report from official database of BE for PC & Lan Marchand Support SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PC & Lan Marchand Support SPRL
Addition kinds of activities for PC & Lan Marchand Support SPRL

503299. Baksteen, steen, en gerelateerd materiaal, nec | Brick, stone, and related material, nec
22119905. Vogeloogje luier doek, katoen | Bird's-eye diaper cloth, cotton
28220000. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
35310412. straatstenen | Pavers
36339900. Huishoudelijke wasmachines, niet inbegrepen | Household laundry equipment, nec
36410100. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
48220205. Telegraaf kabeldiensten, land of duikboot | Telegraph cable services, land or submarine
79990803. Kaart kamers | Card rooms

Werken bij PC & Lan Marchand Support SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PC & Lan Marchand Support SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PC & Lan Marchand Support SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PC & Lan Marchand Support SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • HR SUPPORT (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

  • Verpakker pakketten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Verpakker Pakketten sta je in voor volgende taken: Het maken van pakketten aan lange tafels Sorteren van materiaal en in juiste dozen steken Opmaak van VK admin, zakken kantoormateriaal, en pakketten stembiljetten

  • Job als elektrotechnieker 2-ploegen te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieken sta je in voor: Het lokaliseren en opheffen van elektrische storingen door het uitvoeren van inspecties m.b.t.. het preventief onderhoud. Bij pannes onderhoudsinterventies uitvoeren op een adequate manier zodat het rendement van de betreffende machine zo weinig mogelijk in het gedrang komt. Monteren demonteren repareren reviseren aanpassen wijzigen vervangen van machineonderdelen in de werkplaats en op locatie m.b.v. schema's tekeningen handleidingen voorschriften en eigen opmetingen. Afstellen uitlijnen en opmeten van machines en machineonderdelen a.d.h.v. voorschriften van de fabrikant. Branden slijpen boren lassen en solderen ven en aan machineonderdelen en constructies volgens bepaalde veiligheidsvoorschriften. Storingen oplossen zowel mechanisch pneumatisch hydraulisch als elektrisch.

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wortegem-Petegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

  • Jobstudent Panos Rail Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Panos Rail Herentals

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Herentals. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je werkt op zaterdag.

  • Engineering - Student job (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDARO

    Type: Studentenjob

    What is Studaro all about? Studaro is a young and growing HR and recruitment agency that enables young Belgian and international students & graduates to get the most out of their early stage professional career. We focus on student jobs related to the educational background, as well with your search for a first full-time job after graduation to help you launch your professional career. You can earn some extra money, while improving you resume by gaining relevant work experience. Already more than 1000 young potentials from over 90+ nationalities have joined our Studaro pack in Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Brussel & Leuven; always looking to push their limits and stay ahead of their peers! We believe in the added value and potential of young talent, so we act as a bridge to connect them with the business industry and give employers the ability to reach out to this much desired talent. With the Studaro team we mostly go hunting ourselves for the perfect open job position that matches with your specified interests and unique profile. We'll be contacting you personally as soon as we have a fitting match for you! You can find more information on our website (https://www.studaro.com), and you can easliy register here: http://bit.ly/studaro_form

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • Freelance jobcoach (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: K-onsult

    Type: Zelfstandige activiteit

    K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

Zoek naar antwoorden van PC & Lan Marchand Support SPRL in sociale netwerken
Look for responds of PC & Lan Marchand Support SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PC & Lan Marchand Support SPRL. Laat een reactie achter voor PC & Lan Marchand Support SPRL. PC & Lan Marchand Support SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PC & Lan Marchand Support SPRL. Leave a respond for PC & Lan Marchand Support SPRL. PC & Lan Marchand Support SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PC & Lan Marchand Support SPRL op de google maps. Adres en contacten PC & Lan Marchand Support SPRL
Location of PC & Lan Marchand Support SPRL on the google maps. Address and contacts of PC & Lan Marchand Support SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come PC & Lan Marchand Support SPRL PC & Lan Marchand Support SPRL: Defreyne | C.M. Bois SPRL | Microscript Services for Communication SA | AVR-Van Rafelghem BVBA | Prins Filipfonds

Other related companies as PC & Lan Marchand Support SPRL: Defreyne | C.M. Bois SPRL | Microscript Services for Communication SA | AVR-Van Rafelghem BVBA | Prins Filipfonds

PC & Lan Marchand Support SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is PC & Lan Marchand Support SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01182373046. Het bedrijf PC & Lan Marchand Support SPRL bevindt zich op het adres: Boondaalse Steenweg 361-363,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 402,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PC & Lan Marchand Support SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PC & Lan Marchand Support SPRL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PC & Lan Marchand Support SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PC & Lan Marchand Support SPRL, openstaande posities, locatie van PC & Lan Marchand Support SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PC & Lan Marchand Support SPRL is a company, that was registered 2010 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is PC & Lan Marchand Support SPRL, company assigned to the tax number BE01182373046. The company PC & Lan Marchand Support SPRL is located at the address: Boondaalse Steenweg 361-363,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 402,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PC & Lan Marchand Support SPRL were not found.
The main activity of PC & Lan Marchand Support SPRL is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PC & Lan Marchand Support SPRL is not available. You also can look at reviews of PC & Lan Marchand Support SPRL, open positions, location of PC & Lan Marchand Support SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PC & Lan Marchand Support SPRL, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PC & Lan Marchand Support SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PC & Lan Marchand Support SPRL, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PC & Lan Marchand Support SPRL, employees, financial statistics.