JPM Consult BVBA

Contactgegevens JPM Consult BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JPM Consult BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JPM Consult BVBA

Regio (region): Diest, België

Adres (address): Boudewijnvest 34,3290, België

Telefoon (phone): 013 32 39 10 013 32 39 10

Fax (fax): 013 32 51 41 013 32 51 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JPM Consult BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JPM Consult BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JPM Consult BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JPM Consult BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JPM Consult BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JPM Consult BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JPM Consult BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JPM Consult BVBA
Products information JPM Consult BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04622741699
Ondernemingsnummer: 9745391845
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 112,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in JPM Consult BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JPM Consult BVBA
(Get full report from official database of BE for JPM Consult BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JPM Consult BVBA
Addition kinds of activities for JPM Consult BVBA

289902. zuren | Acids
319901. Paardensportartikelen | Equestrian related leather articles
738900. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
22980303. Vislijnen, netten, seines: gemaakt in touw of touwmolen | Fishing lines, nets, seines: made in cordage or twine mills
36529902. Magnetische tape (audio): vooraf opgenomen | Magnetic tape (audio): prerecorded
38739906. Bewegingen, horloge of klok | Movements, watch or clock
51549902. Vee | Cattle
72219903. Fotograaf, nog steeds of video | Photographer, still or video

Werken bij JPM Consult BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JPM Consult BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JPM Consult BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JPM Consult BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Losser (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Adecco Onsite Schenker

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DB Schenker te Tisselt (Willebroek) zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste Laders/Lossers. Je bent verantwoordelijk voor het stapelen van dozen op paletten. Je werkt op oproepbasis op basis van een 3 ploegen systeem. (vroege, late, nacht)

  • Refund Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groot bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de luchtvaartsector is op zoek naar een tijdelijke Refund Accountant voor een opdracht tot einde november. Heb je voeling met cijfers en eventueel al een eerste ervaring in Finance? Jouw takenpakket als Refund Accountant: Je zorgt ervoor dat klanten hun geld teruggestort krijgen indien nodig Je verzorgt de betalingen en voert deze correct en met oog voor detail uit Je beantwoordt mails van klanten met vragen en helpt ze verder Je assisteert binnen de refund afdeling waar nodig Je voert andere financieel-administratieve taken uit

  • Ramenwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het wassen van ramen voor o.a kantoren, showrooms..

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • Insteller lasrobot (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de lasrobot. Je werkt mee aan het maken van allerhande buizen.

  • Poetshulp Zwalm 20u (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in de omgeving van Zwalm zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Ambitieuze dossierbeheerder - Salarispakket met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze klant, een accountantsgroep met meerdere vestigingen doorheen Vlaanderen, gaat onze huidige zoektocht uit naar een ervaren dossierbeheerder - boekhouder - accountant voor hun kantoor in Geel. Heb jij dus al enkele jaren gewerkt in een boekhoud- of accountantskantoor en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees hier dan zeker even verder over enkele details in dit kantoor: Hun focus ligt op een kwaliteitsvolle service voor hun klanten, die ze proberen te begeleiden doorheen de volledige levensloop; Ze bestaan al meer dan 40 jaar, en dit reflecteert zich dan ook in de hoeveelheid gespecialiseerde kennis die ze dagelijks verwerken; Een sterke inzet op digitalisering en een moderne werkwijze maken hun als kantoor op dit vlak een van de koplopers uit hun regio. Lijkt deze omgeving alvast iets voor jou? Lees dan hieronder verder over wat de functie zal inhouden. Dossierbeheerder - boekhouder - accountant | De verantwoordelijkheden Je zal het volwaardige takenpakket van A tot Z behandelen, dat bestaat uit verschillende aspecten: Het voorbereiden van de dossiers (inboekwerk, aangiftes...); Het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; Het correct afsluiten van de dossiers; Met een analytisch oog kijken naar deze dossiers om deze optimaal te beheren. Heb jij de ambitie om op termijn jouw BIBF of IAB titel te behalen? Dit geeft je de mogelijkheid om ook deel te nemen aan klantenbesprekingen en verder door te groeien.

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Voorlader - Vrachtwagenchauffeur CE baché (VAC106 Genk) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in zwaar vervoer van coils en staal zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten, op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE met ervaring baché voor de regio Genk. U staat in voor het voorladen van trailers, deze trailers staan op de parking van het bedrijf en dienen binnen gereden te worden om vervolgens terug buiten op de parking geplaatst te worden. U dient als voorlader de lading te zekeren. Er wordt verwacht dat je nieuwe werknemers die opstarten wegwijs maakt. Ook hou je de orde op de parking en ben je stipt. Je zal een 10 trailers per dag voorladen (het laden zelf gebeurd door de fabriek) je dient wel telkens af en aan te koppelen, het dak te openen en de palen te plaatsen. Start 6h 's morgens. Gemiddeld 12h/dag.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Afwasser Poetshulp (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: BISTRO DE BOEKZITTING

    Type: Flexijob

    Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van JPM Consult BVBA in sociale netwerken
Look for responds of JPM Consult BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JPM Consult BVBA. Laat een reactie achter voor JPM Consult BVBA. JPM Consult BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JPM Consult BVBA. Leave a respond for JPM Consult BVBA. JPM Consult BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JPM Consult BVBA op de google maps. Adres en contacten JPM Consult BVBA
Location of JPM Consult BVBA on the google maps. Address and contacts of JPM Consult BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come JPM Consult BVBA JPM Consult BVBA: Maes-Theunissen | MAISON P LIEGEOIS & FILS SA | Olivier Ruyssen SA | Leschaco N.V. | Urbain Bruno

Other related companies as JPM Consult BVBA: Maes-Theunissen | MAISON P LIEGEOIS & FILS SA | Olivier Ruyssen SA | Leschaco N.V. | Urbain Bruno

JPM Consult BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Diest, België. De volledige naam van het bedrijf is JPM Consult BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04622741699. Het bedrijf JPM Consult BVBA bevindt zich op het adres: Boudewijnvest 34,3290. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 112,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in JPM Consult BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JPM Consult BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JPM Consult BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JPM Consult BVBA, openstaande posities, locatie van JPM Consult BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JPM Consult BVBA is a company, that was registered 2002 in Diest region, Belgium. Full name of company is JPM Consult BVBA, company assigned to the tax number BE04622741699. The company JPM Consult BVBA is located at the address: Boudewijnvest 34,3290. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 112,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in JPM Consult BVBA were not found.
The main activity of JPM Consult BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JPM Consult BVBA is not available. You also can look at reviews of JPM Consult BVBA, open positions, location of JPM Consult BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JPM Consult BVBA, Diest: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JPM Consult BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JPM Consult BVBA, Diest: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JPM Consult BVBA, employees, financial statistics.