ITS & Commun. Limited COMM.S

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ITS & Commun. Limited COMM.S
Private companiesCoal Mining • ITS & Commun. Limited COMM.S

Contactgegevens ITS & Commun. Limited COMM.S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ITS & Commun. Limited COMM.S: address, phone, fax, email, website, opening hours

ITS & Commun. Limited COMM.S

Regio (region): Gembloux (Grand-Leez), België

Adres (address): Rue de Petit Leez 144,5031, België

Telefoon (phone): 081 64 03 34 081 64 03 34

Fax (fax): 081 64 04 27 081 64 04 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ITS & Commun. Limited COMM.S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ITS & Commun. Limited COMM.S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ITS & Commun. Limited COMM.S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ITS & Commun. Limited COMM.S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ITS & Commun. Limited COMM.S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ITS & Commun. Limited COMM.S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ITS & Commun. Limited COMM.S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ITS & Commun. Limited COMM.S
Products information ITS & Commun. Limited COMM.S

BTW identificatienummer (tax): BE05975708007
Ondernemingsnummer: 9848114013
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 170,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ITS & Commun. Limited COMM.S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ITS & Commun. Limited COMM.S
(Get full report from official database of BE for ITS & Commun. Limited COMM.S)

Aanvulling soorten activiteiten voor ITS & Commun. Limited COMM.S
Addition kinds of activities for ITS & Commun. Limited COMM.S

0811. Houtwegen | Timber tracts
14590302. Nepheline syenietgroeve | Nepheline syenite quarrying
22730404. Wilton tapijten | Wilton carpets
25110106. Kledingtafels: hout | Dressing tables: wood
38210119. Laboratoriumapparatuur voor de fysica, niet inbegrepen | Physics laboratory apparatus, nec
59899900. Brandstofhandelaars, nec, nec | Fuel dealers, nec, nec

Werken bij ITS & Commun. Limited COMM.S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ITS & Commun. Limited COMM.S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ITS & Commun. Limited COMM.S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ITS & Commun. Limited COMM.S. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • Winkelmedewerker weekendwerk (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen uin het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Student Sales Support (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar 2 studenten voor op de dienst Sales Support. Hierbij een greep uit je takenpakket: - Je maakt offertes op - Je verwerkt administratieve taken

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

  • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Productiemedewerker/operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AQUATREAT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een veelzijdige en gemotiveerde productiemedewerker, die punctueel en nauwkeurig in een groep kan werken. Tot het takenpakket behoren: aanmaak van fijnchemicaliën, magazijnbeheer, administratie, manueel afvullen in kleinere verpakkingen, kleine technische herstellingen, eenvoudig onderhoud aan toestellen, kwaliteitscontrole in labo. Een degelijke chemische kennis is vereist.

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

  • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OMNINO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

Zoek naar antwoorden van ITS & Commun. Limited COMM.S in sociale netwerken
Look for responds of ITS & Commun. Limited COMM.S in social networks

Lees alle opmerkingen voor ITS & Commun. Limited COMM.S. Laat een reactie achter voor ITS & Commun. Limited COMM.S. ITS & Commun. Limited COMM.S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ITS & Commun. Limited COMM.S. Leave a respond for ITS & Commun. Limited COMM.S. ITS & Commun. Limited COMM.S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ITS & Commun. Limited COMM.S op de google maps. Adres en contacten ITS & Commun. Limited COMM.S
Location of ITS & Commun. Limited COMM.S on the google maps. Address and contacts of ITS & Commun. Limited COMM.S

Andere gerelateerde bedrijven als come ITS & Commun. Limited COMM.S ITS & Commun. Limited COMM.S: Lucker Bouw BVBA | IonPro NV | Axioma NV | HARTEEL | Abatan

Other related companies as ITS & Commun. Limited COMM.S: Lucker Bouw BVBA | IonPro NV | Axioma NV | HARTEEL | Abatan

ITS & Commun. Limited COMM.S is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Gembloux (Grand-Leez), België. De volledige naam van het bedrijf is ITS & Commun. Limited COMM.S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05975708007. Het bedrijf ITS & Commun. Limited COMM.S bevindt zich op het adres: Rue de Petit Leez 144,5031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 170,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ITS & Commun. Limited COMM.S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ITS & Commun. Limited COMM.S is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ITS & Commun. Limited COMM.S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ITS & Commun. Limited COMM.S, openstaande posities, locatie van ITS & Commun. Limited COMM.S op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ITS & Commun. Limited COMM.S is a company, that was registered 1996 in Gembloux (Grand-Leez) region, Belgium. Full name of company is ITS & Commun. Limited COMM.S, company assigned to the tax number BE05975708007. The company ITS & Commun. Limited COMM.S is located at the address: Rue de Petit Leez 144,5031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 170,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ITS & Commun. Limited COMM.S were not found.
The main activity of ITS & Commun. Limited COMM.S is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ITS & Commun. Limited COMM.S is not available. You also can look at reviews of ITS & Commun. Limited COMM.S, open positions, location of ITS & Commun. Limited COMM.S on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ITS & Commun. Limited COMM.S, Gembloux (Grand-Leez): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ITS & Commun. Limited COMM.S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ITS & Commun. Limited COMM.S, Gembloux (Grand-Leez): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ITS & Commun. Limited COMM.S, employees, financial statistics.