DKMA BVBA

Contactgegevens DKMA BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DKMA BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DKMA BVBA

Regio (region): Ieper, België

Adres (address): Hans Memlingdreef 5,8900, België

Telefoon (phone): 0478 75 89 23 0478 75 89 23

Fax (fax): 057 61 22 05 057 61 22 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DKMA BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DKMA BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DKMA BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DKMA BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DKMA BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DKMA BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DKMA BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DKMA BVBA
Products information DKMA BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02563354492
Ondernemingsnummer: 1012908935
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 664,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DKMA BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DKMA BVBA
(Get full report from official database of BE for DKMA BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DKMA BVBA
Addition kinds of activities for DKMA BVBA

367800. Elektronische connectoren | Electronic connectors
17310203. Installatie van de milieuzysteemregeling | Environmental system control installation
26210305. Condensor papier | Condenser paper
28249908. Nylonvezels | Nylon fibers
35489904. Lasdraad, kaal en gecoat | Welding wire, bare and coated
36449902. Isolatoren en isolatiematerialen, elektrisch | Insulators and insulation materials, electrical
73490104. Wachttijd, contract basis | Janitorial service, contract basis
79999909. Picknickbewerking | Picnic ground operation
83220600. Algemene adviesdiensten | General counseling services

Werken bij DKMA BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DKMA BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DKMA BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DKMA BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwijnaarde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • Key Account Manager (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: SUEZ Recycling & Recovery

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening naar onze industrieklanten toe. Je prospecteert actief en volgt jouw klantenportefeuille zeer kort op volgens onze commerciële strategie. Je analyseert het afvalprobleem en -stroom en biedt hiervoor een optimale oplossing aan. Je doet aan prijsbepaling en negotieert contracten met klanten binnen vooropgestelde marges en in overleg met de commerciële directie. Je onderhoudt de klantenrelaties en stelt bezoekrapporten op. Je krijgt hierbij commerciële/administratieve support van onze commerciële binnendienst.

  • Calculator (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

  • Dampkap Reiniger (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BEL-TUR GROUP BVBA

    Type: Werfreserve

    U staat voor de dampkappen te reiniging van grote keukens en deepcleaning. en ook ontstoffingswerken heel flexibele uur regeling ! geen vaste uren met VCA attest. werf reserve.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

Zoek naar antwoorden van DKMA BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DKMA BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DKMA BVBA. Laat een reactie achter voor DKMA BVBA. DKMA BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DKMA BVBA. Leave a respond for DKMA BVBA. DKMA BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DKMA BVBA op de google maps. Adres en contacten DKMA BVBA
Location of DKMA BVBA on the google maps. Address and contacts of DKMA BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DKMA BVBA DKMA BVBA: BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA | EMDE NV | Calitherm SPRL | Goffette SA | biviziki

Other related companies as DKMA BVBA: BVBA KOELTECHNIEK AMEEL BVBA | EMDE NV | Calitherm SPRL | Goffette SA | biviziki

DKMA BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Ieper, België. De volledige naam van het bedrijf is DKMA BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02563354492. Het bedrijf DKMA BVBA bevindt zich op het adres: Hans Memlingdreef 5,8900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 664,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DKMA BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DKMA BVBA is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DKMA BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DKMA BVBA, openstaande posities, locatie van DKMA BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DKMA BVBA is a company, that was registered 1992 in Ieper region, Belgium. Full name of company is DKMA BVBA, company assigned to the tax number BE02563354492. The company DKMA BVBA is located at the address: Hans Memlingdreef 5,8900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 664,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DKMA BVBA were not found.
The main activity of DKMA BVBA is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DKMA BVBA is not available. You also can look at reviews of DKMA BVBA, open positions, location of DKMA BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DKMA BVBA, Ieper: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DKMA BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DKMA BVBA, Ieper: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DKMA BVBA, employees, financial statistics.