BRASPENNING CONSULTING BVBA

Contactgegevens BRASPENNING CONSULTING BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASPENNING CONSULTING BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASPENNING CONSULTING BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Karel Rogierstraat 36,2000, België

Telefoon (phone): 03 248 01 59 03 248 01 59

Fax (fax): 03 248 01 59 03 248 01 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASPENNING CONSULTING BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASPENNING CONSULTING BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASPENNING CONSULTING BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASPENNING CONSULTING BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASPENNING CONSULTING BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASPENNING CONSULTING BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASPENNING CONSULTING BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASPENNING CONSULTING BVBA
Products information BRASPENNING CONSULTING BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03152496337
Ondernemingsnummer: 7289672851
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BRASPENNING CONSULTING BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASPENNING CONSULTING BVBA
(Get full report from official database of BE for BRASPENNING CONSULTING BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASPENNING CONSULTING BVBA
Addition kinds of activities for BRASPENNING CONSULTING BVBA

353399. Olie- en gasveldmachines, nec | Oil and gas field machinery, nec
508701. Beauty salon en kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Beauty salon and barber shop equipment and supplies
824903. Medische opleidingsdiensten | Medical training services
28950000. Carbon zwart | Carbon black
34259902. Zaagbladen, voor hand- of krachtzagen | Saw blades, for hand or power saws
37289911. Zit-ejector apparaten, vliegtuigen | Seat ejector devices, aircraft
37699900. Ruimteauto-uitrusting, nec, nec | Space vehicle equipment, nec, nec
42260101. Olie- en benzine opslaggrotten te huur | Oil and gasoline storage caverns for hire
50149902. Motorbanden en buizen | Motorcycle tires and tubes
51130306. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes

Werken bij BRASPENNING CONSULTING BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASPENNING CONSULTING BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASPENNING CONSULTING BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASPENNING CONSULTING BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Natuursteenbewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bouwgereedschappen gebruiken • Inzicht hebben in bouwtechnologie • Prefabwanden loodrecht en waterpas samenvoegen • Schets maken van installatie of te vervaardigen stuk • Praktische meetkunde gebruiken • Kunnen tekenen • Hijsmaterieel bedienen hijsmaterieel zoals: takel, rolbrug, hijsband, harpsluiting, kraan • Veiligheidsregels toepassen Instaan voor zijn eigen veiligheid en er zorg voor dragen dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Decoratieve elementen aanbrengen • Manueel voegen Werken voegspijker • Natuursteen voor schoorstenen plaatsen • Plamuren, rapen (steen- of marmerspecie) • Graniet verwerken • Marmer verwerken • Pleister aanbrengen • Werktekening, detailtekening en projectietekening opmaken • Steen graveren • Steen houwen, uitbeitelen • Steenkappen • Zagen en splijten van steen • Informeren en adviseren • Kosten ramen en bestek opstellen

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • Monteur (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

  • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: LEENDERS

    Type: Vaste Job

    Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

  • Poederlakker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Jij krijgt de eindverantwoordelijkheid voor het lakken van de metalen.  Alle metalen worden automatisch gelakt, jij lakt bij waar nodig.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationaal bedrijf in de technologie. 

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandige of gepensioneerde vrachtwagenchauffeur CE (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BLEYS AUTO S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor het afhalen van wagens bij onze klanten en leveranciers.

  • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • Vivid Resourcing - Lead Java Developer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am working directly with a client based in Bruges who is looking for a lead Java developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role To take a leading role in the development of a new application You will be expected to collaborate with architects and technical analysts You will be asked to help with coaching more Junior developer when necessary   Requirements  Several years' experience working as a Java developer Experience with SpringBoot and Hibernate Experience working with architects and analysts would be beneficial Good knowledge of Angular framework is desirable - version 5 if possible Knowledge of Web Services (SOAP/Rest) is desirable Dutch is mandatory English would be a bonus   Details   Location: Bruges   Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP     If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van BRASPENNING CONSULTING BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BRASPENNING CONSULTING BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASPENNING CONSULTING BVBA. Laat een reactie achter voor BRASPENNING CONSULTING BVBA. BRASPENNING CONSULTING BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASPENNING CONSULTING BVBA. Leave a respond for BRASPENNING CONSULTING BVBA. BRASPENNING CONSULTING BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASPENNING CONSULTING BVBA op de google maps. Adres en contacten BRASPENNING CONSULTING BVBA
Location of BRASPENNING CONSULTING BVBA on the google maps. Address and contacts of BRASPENNING CONSULTING BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASPENNING CONSULTING BVBA BRASPENNING CONSULTING BVBA: Timmers Gastechniek BVBA | Polyphonic SPRL | VANDERMEEREN MEUBELEN BVBA | Kathagen Mathieu NV | Lathouwers,Gert

Other related companies as BRASPENNING CONSULTING BVBA: Timmers Gastechniek BVBA | Polyphonic SPRL | VANDERMEEREN MEUBELEN BVBA | Kathagen Mathieu NV | Lathouwers,Gert

BRASPENNING CONSULTING BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASPENNING CONSULTING BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03152496337. Het bedrijf BRASPENNING CONSULTING BVBA bevindt zich op het adres: Karel Rogierstraat 36,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 147,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BRASPENNING CONSULTING BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRASPENNING CONSULTING BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASPENNING CONSULTING BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASPENNING CONSULTING BVBA, openstaande posities, locatie van BRASPENNING CONSULTING BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRASPENNING CONSULTING BVBA is a company, that was registered 1994 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is BRASPENNING CONSULTING BVBA, company assigned to the tax number BE03152496337. The company BRASPENNING CONSULTING BVBA is located at the address: Karel Rogierstraat 36,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 147,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BRASPENNING CONSULTING BVBA were not found.
The main activity of BRASPENNING CONSULTING BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASPENNING CONSULTING BVBA is not available. You also can look at reviews of BRASPENNING CONSULTING BVBA, open positions, location of BRASPENNING CONSULTING BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASPENNING CONSULTING BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASPENNING CONSULTING BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASPENNING CONSULTING BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASPENNING CONSULTING BVBA, employees, financial statistics.