Anteris

Contactgegevens Anteris: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anteris: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anteris

Regio (region): Zaventem, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 613,1930, België

Telefoon (phone): 02 751 03 30; 02 757 03 30 02 751 03 30; 02 757 03 30

Fax (fax): +32 (71) 719-55-51 +32 (71) 719-55-51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anteris: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anteris"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anteris"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anteris, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anteris. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anteris, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anteris. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anteris
Products information Anteris

BTW identificatienummer (tax): BE01535308837
Ondernemingsnummer: 5953735351
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 103,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Anteris zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anteris
(Get full report from official database of BE for Anteris)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anteris
Addition kinds of activities for Anteris

243600. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
396500. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
20689902. Zaden: gedroogd, gedroogd, gezouten of geroosterd | Seeds: dried, dehydrated, salted or roasted
25140604. Grasmateriaal: metaal | Lawn furniture: metal
28619901. Houtskool, behalve geactiveerd | Charcoal, except activated
31310302. Shanks, schoen | Shanks, shoe
33550202. Staven, gerold, aluminium | Rods, rolled, aluminum
39530103. Embossing seals, corporate en officieel | Embossing seals, corporate and official
50780103. Toon gevallen, gekoeld | Show cases, refrigerated
51990304. Kat doos vulmiddel | Cat box filler

Werken bij Anteris: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anteris: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anteris. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anteris. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Izegem 24 u (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Izegem.Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Afwassen zal ook gevraagd worden.De werkdagen zijn di/woe/do/vrij telkens van 08:30-15:15 inclusief pauze. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • DRINGEND GEZOCHT - Huishoudhulpen gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens ons groot succes zoeken we huishoudhulpen voor onmiddellijke indiensttreding! Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Studenten gezocht - Fashion OUTLET 9, 10 & 11 november 2018 - Merchtem (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    De taken voor « de verkopers » houden in: • Het organiseren van de kledingwaren in de stock, herschikken van de winkel, het opruimen van de winkel en de rekken. De taken voor « het kassapersoneel » houden in: • Het correct uitvoeren van de registraties (scanning van de kleding) en de correct inning.

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in de betonhandel, zijn we op zoek naar een chauffeur CE . Dit voor dagritten in de streek rond Gent. Er is een mogelijkheid om de camion mee naar huis te kunnen nemen.

  • Operator snijmachine 3-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator snijmachine twee ploegen. U doet manuele instellingen aan de machine, lost kleine storingen op en behoudt de controle over de machines. er worden grote rollen op het einde van de machine in stukken gesneden. Op die werkplaats sta je met twee personen waarbij beide werkposten worden aangeleerd. De eerste persoon bedient de machine door het instellen van messen, het vervangen van messen, bijsturen van parameters, kwaliteitscontrole, etiketteren, ... De tweede persoon zorgt voor het aanvoeren van kokers, brengt resten naar de recyclage-machine, helpt de rollen afpakken en op de weegschaal leggen, controlewerk, ...

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Teamleader / Coach / Scrum Master (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten te Antwerpen, bekend uit de mediasector, ben ik op zoek naar een Team Leader/Coordinator/Scrum Master.     Bedrijf   Binnen dit team focussen ze zich op de digitale platformen en wordt gezorgd voor een optimale gebruikservaring van zowel anonieme surfers als trouwe abonnees. Dit doen ze op een pragmatische en gedreven manier, met veel aandacht voor de gebruiker en innovatie. Het doel is om de bezoekers te converteren tot loyale en tevreden klanten, en klanten tot ambassadeurs.   Het team is cross-functioneel samengesteld en bestaat uit een 12-tal mensen. Het team vervult een erg centrale rol binnen de organisatie en staat voor een aantal stevige uitdagingen, zowel op business-vlak als technisch.     Taakomschrijving  Samen met de Product Owner en de andere teamleden werk je mee aan de verdere uitbouw en de continue verbetering van onze producten, voor onze verschillende titels. Je ondersteunt het team in hun evolutie, op het vlak van samenwerking, product en proces. Je coacht de individuele teamleden Je faciliteert de nodige teamrituelen Je helpt het team om zaken die blokkeren uit de weg te ruimen. Je maakt je snel vertrouwd met het business domein en begrijpt daarnaast ook wat de vereisten zijn op technisch vlak. Je denkt klantgericht en streeft mee naar de beste gebruikerservaring. Je denkt met de team coaches uit de andere teams mee na over hoe we ons als afdeling verder kunnen verbeteren. Je schrikt niet terug van analyse- en/of product owner-taken, indien het op een bepaald moment nuttig zou zijn om dergelijke taken op te nemen.   Profiel  Je bent analytisch ingesteld en hebt oog voor detail. Je kan autonoom aan de slag, maar je bent ook een echte teamplayer en hebt ervaring in het werken met externe partijen. Je hebt een solide ervaring als teamcoach/teamlead. Je bent gemakkelijk aanspreekbaar en communiceert vlot. Werken in een complexe omgeving ervaar je als een uitdaging. Je bent positief ingesteld en zoekt steeds naar (betere) oplossingen. Je benoemt op een constructieve manier de dingen zoals ze zijn. Je bent pragmatisch, stressbestendig en hebt een Agile mindset. Je bent iemand met een startup-mentaliteit je ziet zaken die van tafel dreigen te vallen en doet het nodige opdat we producten leveren waar we oprecht fier over mogen zijn! Je hebt interesse in de mediasector   Details   Budget : 500-580 euros Flexibiliteit Duur: 1 jaar minstens, met extensiemogelijkheden tot 2 jaar   Indien u nog vragen heeft aarzel niet en SOLiCITEER via de knop hieronder!

Zoek naar antwoorden van Anteris in sociale netwerken
Look for responds of Anteris in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anteris. Laat een reactie achter voor Anteris. Anteris bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anteris. Leave a respond for Anteris. Anteris on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anteris op de google maps. Adres en contacten Anteris
Location of Anteris on the google maps. Address and contacts of Anteris

Andere gerelateerde bedrijven als come Anteris Anteris: Swillens J.C | EO SA | Mardata | Bewix Service | Rucon S.A.

Other related companies as Anteris: Swillens J.C | EO SA | Mardata | Bewix Service | Rucon S.A.

Anteris is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Zaventem, België. De volledige naam van het bedrijf is Anteris, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01535308837. Het bedrijf Anteris bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 613,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 103,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Anteris zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anteris is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anteris is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anteris, openstaande posities, locatie van Anteris op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anteris is a company, that was registered 1985 in Zaventem region, Belgium. Full name of company is Anteris, company assigned to the tax number BE01535308837. The company Anteris is located at the address: Leuvensesteenweg 613,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 103,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Anteris were not found.
The main activity of Anteris is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Anteris is not available. You also can look at reviews of Anteris, open positions, location of Anteris on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anteris, Zaventem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anteris, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anteris, Zaventem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anteris, employees, financial statistics.