De Vleeschauwer Marianne

Contactgegevens De Vleeschauwer Marianne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vleeschauwer Marianne: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vleeschauwer Marianne

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Apostelstraat 29,9100, België

Telefoon (phone): 03 776 57 73 03 776 57 73

Fax (fax): 03 777 86 77 03 777 86 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vleeschauwer Marianne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vleeschauwer Marianne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vleeschauwer Marianne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vleeschauwer Marianne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vleeschauwer Marianne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vleeschauwer Marianne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vleeschauwer Marianne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vleeschauwer Marianne
Products information De Vleeschauwer Marianne

BTW identificatienummer (tax): BE09954956054
Ondernemingsnummer: 7314666748
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Vleeschauwer Marianne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vleeschauwer Marianne
(Get full report from official database of BE for De Vleeschauwer Marianne)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vleeschauwer Marianne
Addition kinds of activities for De Vleeschauwer Marianne

289599. Carbon black, nec | Carbon black, nec
02730000. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
35539905. Joinsters, houtbewerkingsmachines | Jointers, woodworking machines
36740100. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
37319904. Marine rigging | Marine rigging
52119907. schermen | Fencing

Werken bij De Vleeschauwer Marianne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vleeschauwer Marianne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vleeschauwer Marianne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vleeschauwer Marianne. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • LASROBOTBEDIENER (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer sterk groeiend bedrijf regio Gullegem actief in de metaalsector zijn we op zoek naar een lasrobotbediener die de kennis heeft om complexere stukken aan de robot te bedienen. U kan zeer goed zelfstandig werken en kan planlezen. U werkt in dag, kan daarna overgaan naar een 2-ploegenstelsel (5-13h / 13-21h). Geen seriewerk! U kan zelfstandig een machine ombouwen.

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker sta je in voor : renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking plaatsing van hang- en sluitwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf de werking van bewegende onderdelen de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

  • Huishoudelijke Hulp Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin te Kortrijk zijn wij op zoek naar een nette huishoudhulp. Dit op maandag van 14 tot 19u en op vrijdag van 7u tot 13u Matuur persoon met zin verantwoordelijkheid Licht huishoudelijke taken en strijken

  • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

  • Student with excellent knowledge of the British Indian Native language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the British Indian Native language. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Mederwerker apotheek Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht tot eind december met kans op verlenging. Taken: Gestructureerd ontblisteren en labelen van medicatie: deels manueel (uitduwen van capsules), deels m.b.v. ontblistertoestel Halveren en kwarteren van tabletten Uitpakken en aanvullen van geneesmiddelen bij nieuwe leveringen Plaatsen en ontvangen van bestellingen Klaarzetten van bestellingen voor de rusthuizen

  • Flexijob keukenmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van De Vleeschauwer Marianne in sociale netwerken
Look for responds of De Vleeschauwer Marianne in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vleeschauwer Marianne. Laat een reactie achter voor De Vleeschauwer Marianne. De Vleeschauwer Marianne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vleeschauwer Marianne. Leave a respond for De Vleeschauwer Marianne. De Vleeschauwer Marianne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vleeschauwer Marianne op de google maps. Adres en contacten De Vleeschauwer Marianne
Location of De Vleeschauwer Marianne on the google maps. Address and contacts of De Vleeschauwer Marianne

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vleeschauwer Marianne De Vleeschauwer Marianne: Classic Bouw NV | Piccobello | ARGUS VERZEKERINGEN | Antwerps Pershuis | Rivanco B.V.B.A.

Other related companies as De Vleeschauwer Marianne: Classic Bouw NV | Piccobello | ARGUS VERZEKERINGEN | Antwerps Pershuis | Rivanco B.V.B.A.

De Vleeschauwer Marianne is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vleeschauwer Marianne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09954956054. Het bedrijf De Vleeschauwer Marianne bevindt zich op het adres: Apostelstraat 29,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Vleeschauwer Marianne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vleeschauwer Marianne is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vleeschauwer Marianne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vleeschauwer Marianne, openstaande posities, locatie van De Vleeschauwer Marianne op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Vleeschauwer Marianne is a company, that was registered 2003 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is De Vleeschauwer Marianne, company assigned to the tax number BE09954956054. The company De Vleeschauwer Marianne is located at the address: Apostelstraat 29,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Vleeschauwer Marianne were not found.
The main activity of De Vleeschauwer Marianne is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vleeschauwer Marianne is not available. You also can look at reviews of De Vleeschauwer Marianne, open positions, location of De Vleeschauwer Marianne on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vleeschauwer Marianne, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vleeschauwer Marianne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vleeschauwer Marianne, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vleeschauwer Marianne, employees, financial statistics.