Van Roey Automation NV

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Van Roey Automation NV
Private companiesSocial Services • Van Roey Automation NV

Contactgegevens Van Roey Automation NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Roey Automation NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Roey Automation NV

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Steenweg op Antwerpen 101,2300, België

Telefoon (phone): 014 41 60 51; 014 47 06 00; 014 47 06 16; 014 47 06 17; 014 47 06 18; 014 47 06 19; 014 47 06 20; 014 47 06 23; 014 47 06 26; 014 47 06 46 014 41 60 51; 014 47 06 00; 014 47 06 16; 014 47 06 17; 014 47 06 18; 014 47 06 19; 014 47 06 20; 014 47 06 23; 014 47 06 26; 014 47 06 46

Fax (fax): 014 42 83 95 014 42 83 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Roey Automation NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Roey Automation NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Roey Automation NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Roey Automation NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Roey Automation NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Roey Automation NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Roey Automation NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Roey Automation NV
Products information Van Roey Automation NV

BTW identificatienummer (tax): BE08186431884
Ondernemingsnummer: 3279663085
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 404,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Roey Automation NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Roey Automation NV
(Get full report from official database of BE for Van Roey Automation NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Roey Automation NV
Addition kinds of activities for Van Roey Automation NV

17969901. Lift installatie en conversie | Elevator installation and conversion
28190603. hydrazine | Hydrazine
34239925. Taxidermistische hulpmiddelen en uitrusting | Taxidermist tools and equipment
37430102. Dineren auto's en uitrusting | Dining cars and equipment
51360500. Heren en jongenspakken en broeken | Men's and boys' suits and trousers

Werken bij Van Roey Automation NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Roey Automation NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Roey Automation NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Roey Automation NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige thuiszorg (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar topverpleegkundigen, met een hart voor de thuiszorg, die ons projectstaffing team komen versterken. Je wordt tewerkgesteld regio Vlaams-Brabant en/of Brusse. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam en staat in voor de dagelijkse verzorging van je patiënten. De persoonlijke aanpak maakt dit alles een erg dankbare job. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

  • operator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Gent  zijn we op zoek naar een machinebediener / inpakoperator (m/v):  Je verzorgt de verpakking van producten  Je staat in voor de bediening van meerdere inpakmachines (start-stop-bevoorrading-omschakeling) Je controleert de verpakte producten op kwaliteit Je leeft de veiligheids-, hygiëne- en kwaliteitseisen na

  • Huishoudhulp regio Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: TRIXXO HOME JABBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Poetsen via dienstencheques (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DCO Geetbets

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen via dienstencheques bij privé-personen.

  • Studentenjob zaterdag en/of zondag buurtsupermarkt (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: SPAR ASPER

    Type: Studentenjob

    Afrekenen klanten aan de kassa + licht aanvulwerk

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

  • Boekhouder/Financieel medewerker met ambitie (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Kempens Heftruckbedrijf

    Type: Vaste Job

    Kempens Heftruckbedrijf is een toonaangevend bedrijf in vorkheftrucks, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, voorzetapparatuur, veegmachines en opbouwsystemen. ( www.khb.be) Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder/financieel medewerker. Je takenpakket bestaat uit: inboeken van facturen en bankverplichtingen op meerdere boekhoudkundige software pakketten BTW-aangiftes batchfacturatie van huur- en onderhoudscontracten controle van intrastat en intracommunautaire gegevens voor aangiftes opvolgen van investering/afschrijvingstabellen afwerken boekhouding en voorbereiden afsluiting (inclusief updaten afschrijvingstabel en balans) opvolging facturatie en betalingen van nieuwe en occassie machines ten aanzien van klanten, intern of intercompany afspreken en opvolgen van betalingsplannen bij klanten opvolging van te ontvangen creditnota's van leveranciers nazicht boekhoudparameters in softwarepakket

  • Medewerker afwas en maaltijdbedeling (75%) (werfreserve) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Werfreserve

    Naast de vaat help je eveneens bij de portionering van de maaltijden aan de distributieband. Je bent bereid om te werken in een afwisselend uurrooster tussen 7 uur en 16.06 uur en gedurende één weekend op drie. Een duidelijk beeld over de werking van de keuken vind je in dit filmpje terug https://www.youtube.com/watch?v=vngF3nsKaWM

Zoek naar antwoorden van Van Roey Automation NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Roey Automation NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Roey Automation NV. Laat een reactie achter voor Van Roey Automation NV. Van Roey Automation NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Roey Automation NV. Leave a respond for Van Roey Automation NV. Van Roey Automation NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Roey Automation NV op de google maps. Adres en contacten Van Roey Automation NV
Location of Van Roey Automation NV on the google maps. Address and contacts of Van Roey Automation NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Roey Automation NV Van Roey Automation NV: Reypens Natalie | Groupe Recherches et d'Interventions en Ressources Humaines sprl | Crevits Immobiliën BVBA | Ceyssens | Borstels Ideale Belgium N.V.

Other related companies as Van Roey Automation NV: Reypens Natalie | Groupe Recherches et d'Interventions en Ressources Humaines sprl | Crevits Immobiliën BVBA | Ceyssens | Borstels Ideale Belgium N.V.

Van Roey Automation NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Roey Automation NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08186431884. Het bedrijf Van Roey Automation NV bevindt zich op het adres: Steenweg op Antwerpen 101,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 404,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Roey Automation NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Roey Automation NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Roey Automation NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Roey Automation NV, openstaande posities, locatie van Van Roey Automation NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Roey Automation NV is a company, that was registered 2000 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is Van Roey Automation NV, company assigned to the tax number BE08186431884. The company Van Roey Automation NV is located at the address: Steenweg op Antwerpen 101,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 404,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Roey Automation NV were not found.
The main activity of Van Roey Automation NV is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Roey Automation NV is not available. You also can look at reviews of Van Roey Automation NV, open positions, location of Van Roey Automation NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Roey Automation NV, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Roey Automation NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Roey Automation NV, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Roey Automation NV, employees, financial statistics.