Toumson Informatique & Telecommunication

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Toumson Informatique & Telecommunication
Private companiesEating and Drinking Places • Toumson Informatique & Telecommunication

Contactgegevens Toumson Informatique & Telecommunication: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Toumson Informatique & Telecommunication: address, phone, fax, email, website, opening hours

Toumson Informatique & Telecommunication

Regio (region): Amay, België

Adres (address): Chaussée Roosevelt 109,4540, België

Telefoon (phone): 085 31 37 16; 0475 72 77 26 085 31 37 16; 0475 72 77 26

Fax (fax): 085 31 74 21 085 31 74 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Toumson Informatique & Telecommunication: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Toumson Informatique & Telecommunication"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Toumson Informatique & Telecommunication"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Toumson Informatique & Telecommunication, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Toumson Informatique & Telecommunication. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Toumson Informatique & Telecommunication, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Toumson Informatique & Telecommunication. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Toumson Informatique & Telecommunication
Products information Toumson Informatique & Telecommunication

BTW identificatienummer (tax): BE01020874023
Ondernemingsnummer: 1597381591
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Toumson Informatique & Telecommunication zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Toumson Informatique & Telecommunication
(Get full report from official database of BE for Toumson Informatique & Telecommunication)

Aanvulling soorten activiteiten voor Toumson Informatique & Telecommunication
Addition kinds of activities for Toumson Informatique & Telecommunication

371400. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
545199. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
20350100. Geurstoffen en sauzen, behalve tomaat en droog | Seasonings and sauces, except tomato and dry
36630106. Marine radio communicatie apparatuur | Marine radio communications equipment
51310108. Jute stukgoed | Jute piece goods
72990801. Quilting voor individuen | Quilting for individuals

Werken bij Toumson Informatique & Telecommunication: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Toumson Informatique & Telecommunication: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Toumson Informatique & Telecommunication. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Toumson Informatique & Telecommunication. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

  • Machinebediener (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

  • Chauffeur C of CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

  • Poetshulp regio Meerhout (M/V) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die hét verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is opzoek naar jou om te poetsen bij gezinnen in Meerhout en Geel. Deze betrekking is beschikbaar op deeltijdse of voltijdse basis vanaf 19 december 2018. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • Studenten voor broodjeszaak (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DE SMULHAL

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat uit het voorbereiden van groenten, het bereiden van broodjes, pasta, croques, etc., het bedienen van klanten die ter plaatse blijven eten. Ook het op orde houden van de werkvloer.

  • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Betonarbeider Regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsinformatie Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. WILLEMEN INFRA beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd. Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij. Momenteel zoeken wij naar een betonarbeider om ons huidig team te Stekene te versterken. Functie U werkt als betonarbeider op werven over het hele land (aanleg rijwegbeton en lijnvormige elementen zoals o.a. stootbanden). U vertrekt, samen met uw collega's met de camionette vanuit de regio naar de werf en omgekeerd. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen in Drongen, enkel voor het sollicitatiegesprek. U bent flexibel. Af en toe veel overuren op onze werven op autosnelwegen (tot 12u werken per dag + verplaatsing, uiteraard NIET dagelijks), werken tijdens het bouwverlof is sporadisch mogelijk, nachtwerk alsook weekendwerk schrikken u niet af. De overuren worden betaald met een toeslag en worden gerecupereerd tijdens de winterperiode of bij slecht weer. U krijgt een interne opleiding met betrekking tot uw job. Soms fysiek zwaar werk. Ook ijzer leggen behoort tot uw takenpakket. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Lerares mode (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: CVO MEISE-JETTE

    Type: Werfreserve

    Je bent een enthousiaste en inspirerende leraar, die graag met volwassenen werkt. Deze vacature is bedoeld voor de werfreserve.

  • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

Zoek naar antwoorden van Toumson Informatique & Telecommunication in sociale netwerken
Look for responds of Toumson Informatique & Telecommunication in social networks

Lees alle opmerkingen voor Toumson Informatique & Telecommunication. Laat een reactie achter voor Toumson Informatique & Telecommunication. Toumson Informatique & Telecommunication bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Toumson Informatique & Telecommunication. Leave a respond for Toumson Informatique & Telecommunication. Toumson Informatique & Telecommunication on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Toumson Informatique & Telecommunication op de google maps. Adres en contacten Toumson Informatique & Telecommunication
Location of Toumson Informatique & Telecommunication on the google maps. Address and contacts of Toumson Informatique & Telecommunication

Andere gerelateerde bedrijven als come Toumson Informatique & Telecommunication Toumson Informatique & Telecommunication: De Mol SPRL | Daewoo Car Center SA | CARAVAN TRANSP TH HENDRICKX | Spector Belgium | ARWAC-MR REFRIGERATION

Other related companies as Toumson Informatique & Telecommunication: De Mol SPRL | Daewoo Car Center SA | CARAVAN TRANSP TH HENDRICKX | Spector Belgium | ARWAC-MR REFRIGERATION

Toumson Informatique & Telecommunication is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Amay, België. De volledige naam van het bedrijf is Toumson Informatique & Telecommunication, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01020874023. Het bedrijf Toumson Informatique & Telecommunication bevindt zich op het adres: Chaussée Roosevelt 109,4540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Toumson Informatique & Telecommunication zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Toumson Informatique & Telecommunication is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Toumson Informatique & Telecommunication is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Toumson Informatique & Telecommunication, openstaande posities, locatie van Toumson Informatique & Telecommunication op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Toumson Informatique & Telecommunication is a company, that was registered 1999 in Amay region, Belgium. Full name of company is Toumson Informatique & Telecommunication, company assigned to the tax number BE01020874023. The company Toumson Informatique & Telecommunication is located at the address: Chaussée Roosevelt 109,4540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Toumson Informatique & Telecommunication were not found.
The main activity of Toumson Informatique & Telecommunication is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Toumson Informatique & Telecommunication is not available. You also can look at reviews of Toumson Informatique & Telecommunication, open positions, location of Toumson Informatique & Telecommunication on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Toumson Informatique & Telecommunication, Amay: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Toumson Informatique & Telecommunication, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Toumson Informatique & Telecommunication, Amay: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Toumson Informatique & Telecommunication, employees, financial statistics.