THUNDER NETWORK SYSTEMS

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • THUNDER NETWORK SYSTEMS
Private companiesGeneral Merchandise Stores • THUNDER NETWORK SYSTEMS

Contactgegevens THUNDER NETWORK SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THUNDER NETWORK SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

THUNDER NETWORK SYSTEMS

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Charles Gilisquetlaan 81-83,1030, België

Telefoon (phone): 0473 69 67 91 0473 69 67 91

Fax (fax): 070 70 15 33 070 70 15 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THUNDER NETWORK SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THUNDER NETWORK SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THUNDER NETWORK SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THUNDER NETWORK SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THUNDER NETWORK SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THUNDER NETWORK SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THUNDER NETWORK SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THUNDER NETWORK SYSTEMS
Products information THUNDER NETWORK SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE04619445800
Ondernemingsnummer: 9131256103
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 183,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in THUNDER NETWORK SYSTEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THUNDER NETWORK SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for THUNDER NETWORK SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor THUNDER NETWORK SYSTEMS
Addition kinds of activities for THUNDER NETWORK SYSTEMS

01799913. Mango Grove | Mango grove
14999917. Shell mijnbouw | Shell mining
17510202. Venster en deur (geprefabriceerde) installatie | Window and door (prefabricated) installation
29110201. alkylaten | Alkylates
44249903. Watervervoer naar niet-vastgebonden gebieden, vracht | Water transportation to noncontiguous territories, freight
57199902. bezems | Brooms
79990101. Tennisclub, niet-lidmaatschap | Tennis club, non-membership

Werken bij THUNDER NETWORK SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THUNDER NETWORK SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THUNDER NETWORK SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THUNDER NETWORK SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker metaalhandel (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt de klanten bij het wegen en sorteren van materiaal. Je stelt vast welke materialen de klanten binnenbrengen, neemt ze aan, sorteert ze, weegt ze en geeft klanten een bonnetje mee. Je stockeert de materialen daarna op de juiste plaats. Ondertussen heb je oog voor de orde in het magazijn en doe je diverse andere kleine taken binnen de firma.

  • Technieker slachthuis - dagwerk (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    o Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. o Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken. o Wij zijn op zoek naar een technieker die bereid is om vroeg op te staan en die graag de handen uit de mouwen steekt. o Kennis of ervaring in de voeding is een pluspunt, maar geen must. Ook schoolverlaters krijgen bij ons altijd een kans om zich te bewijzen, mits ze over een goede ingesteldheid en motivatie beschikken

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in je eigen regio en de omgeving

  • Jobstudent Antwerpen 18+ auto 7/9-17/9 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt voor de maand september studenten zoals jij om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen Schoonmaak en onderhoud van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u

  • Student M/V (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

  • Zaalbediende student (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

  • Reclame bedeler in Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

  • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

Zoek naar antwoorden van THUNDER NETWORK SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of THUNDER NETWORK SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor THUNDER NETWORK SYSTEMS. Laat een reactie achter voor THUNDER NETWORK SYSTEMS. THUNDER NETWORK SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THUNDER NETWORK SYSTEMS. Leave a respond for THUNDER NETWORK SYSTEMS. THUNDER NETWORK SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THUNDER NETWORK SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten THUNDER NETWORK SYSTEMS
Location of THUNDER NETWORK SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of THUNDER NETWORK SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come THUNDER NETWORK SYSTEMS THUNDER NETWORK SYSTEMS: TYPHOON NV | HOTEL VENDOME | L'ESSOR ASBL/HABITATIONS PROT. ASBL | Everaert N.V. | MDM Group nv

Other related companies as THUNDER NETWORK SYSTEMS: TYPHOON NV | HOTEL VENDOME | L'ESSOR ASBL/HABITATIONS PROT. ASBL | Everaert N.V. | MDM Group nv

THUNDER NETWORK SYSTEMS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is THUNDER NETWORK SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04619445800. Het bedrijf THUNDER NETWORK SYSTEMS bevindt zich op het adres: Charles Gilisquetlaan 81-83,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 183,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in THUNDER NETWORK SYSTEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THUNDER NETWORK SYSTEMS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THUNDER NETWORK SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THUNDER NETWORK SYSTEMS, openstaande posities, locatie van THUNDER NETWORK SYSTEMS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

THUNDER NETWORK SYSTEMS is a company, that was registered 2008 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is THUNDER NETWORK SYSTEMS, company assigned to the tax number BE04619445800. The company THUNDER NETWORK SYSTEMS is located at the address: Charles Gilisquetlaan 81-83,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 183,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in THUNDER NETWORK SYSTEMS were not found.
The main activity of THUNDER NETWORK SYSTEMS is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of THUNDER NETWORK SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of THUNDER NETWORK SYSTEMS, open positions, location of THUNDER NETWORK SYSTEMS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over THUNDER NETWORK SYSTEMS, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THUNDER NETWORK SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THUNDER NETWORK SYSTEMS, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THUNDER NETWORK SYSTEMS, employees, financial statistics.