PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA
Private companiesPrimary Metal Industries • PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA

Contactgegevens PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA

Regio (region): Gent (Ledeberg), België

Adres (address): E3-plein 6-7,9050, België

Telefoon (phone): 09 230 27 34 09 230 27 34

Fax (fax): 09 230 52 71 09 230 52 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA
Products information PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06982879638
Ondernemingsnummer: 7017761230
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA
(Get full report from official database of BE for PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA
Addition kinds of activities for PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA

367299. Afgedrukte printplaten, nv | Printed circuit boards, nec
369900. Elektrische apparatuur en benodigdheden, niet inbegrepen | Electrical equipment and supplies, nec
20790201. Compound shortenings | Compound shortenings
22110816. Voiles, katoen | Voiles, cotton
22970000. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
73899921. Vlagdienst (verkeerscontrole) | Flagging service (traffic control)

Werken bij PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaakmedewerker te Lokeren - VOLTIJDS (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker. Je staat als schoonmaakmedewerker in voor het onderhoud van de vergaderzalen, burelen, sanitaire gedeelte, refter, bepaalde delen in productie.. Aan de hand van een weekschema voer je de taken uit, tevens ben je ook bereid bijkomende taken aan te nemen. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Industrieël reiniger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste industriële reiniger. Door middel van hogedruk- en ander gespecialiseerd materiaal voer je dagelijks reinigingswerken uit op allerhande rollend materieel. Je voert deze taken uit op een vaste locatie.

  • Winkelbediende dierenspeciaalzaak (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dierenspeciaalzaak regio Brugge zoeken wij een verkoper / winkelbediende Taken: kassa schoonmaken winkel: afstoffen, stofzuigen, dweilen kooien en aquariums schoonmaken leveringen uitpakken en aanvullen in winkel klanten aanspreken en advies geven

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Okegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OKEGEM)

    Regio: OKEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Kruishoutem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

  • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

  • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: LERIAN-Nti nv

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

Zoek naar antwoorden van PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA. Laat een reactie achter voor PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA. PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA. Leave a respond for PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA. PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA op de google maps. Adres en contacten PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA
Location of PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA on the google maps. Address and contacts of PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA: Mayflower | COLLI 2000 BVBA | Bassani & Cie s.n.c | Bern | EZ-it

Other related companies as PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA: Mayflower | COLLI 2000 BVBA | Bassani & Cie s.n.c | Bern | EZ-it

PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Gent (Ledeberg), België. De volledige naam van het bedrijf is PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06982879638. Het bedrijf PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA bevindt zich op het adres: E3-plein 6-7,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 373,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA, openstaande posities, locatie van PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA is a company, that was registered 2003 in Gent (Ledeberg) region, Belgium. Full name of company is PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA, company assigned to the tax number BE06982879638. The company PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA is located at the address: E3-plein 6-7,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 373,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA were not found.
The main activity of PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA is not available. You also can look at reviews of PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA, open positions, location of PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA, Gent (Ledeberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA, Gent (Ledeberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PC-SHOP DE NIEUWE BELGEN BVBA, employees, financial statistics.