Nijkerk Computer Solutions NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Nijkerk Computer Solutions NV
Private companiesMotion Pictures • Nijkerk Computer Solutions NV

Contactgegevens Nijkerk Computer Solutions NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nijkerk Computer Solutions NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nijkerk Computer Solutions NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Noorderlaan 111,2030, België

Telefoon (phone): 03 544 96 66 03 544 96 66

Fax (fax): 03 544 99 01 03 544 99 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nijkerk Computer Solutions NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nijkerk Computer Solutions NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nijkerk Computer Solutions NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nijkerk Computer Solutions NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nijkerk Computer Solutions NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nijkerk Computer Solutions NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nijkerk Computer Solutions NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nijkerk Computer Solutions NV
Products information Nijkerk Computer Solutions NV

BTW identificatienummer (tax): BE01855010986
Ondernemingsnummer: 2524902343
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Nijkerk Computer Solutions NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nijkerk Computer Solutions NV
(Get full report from official database of BE for Nijkerk Computer Solutions NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nijkerk Computer Solutions NV
Addition kinds of activities for Nijkerk Computer Solutions NV

278299. Blankboeken en Looseleafbinders, Nood | Blankbooks and looseleaf binders, nec
352301. Het planten, hooien, oogsten en verwerken van machines | Planting, haying, harvesting, and processing machinery
22210204. Suikergoedstoffen, synthetische vezels en zijden | Suiting fabrics, manmade fiber and silk
31720000. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
35590300. Automotive gerelateerde machines | Automotive related machinery
35590305. Wielbalansapparatuur, auto | Wheel balancing equipment, automotive
36439900. Stroomdraadapparatuur, in gebruik | Current-carrying wiring devices, nec
73899900. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec

Werken bij Nijkerk Computer Solutions NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nijkerk Computer Solutions NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nijkerk Computer Solutions NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nijkerk Computer Solutions NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • Product manager document automation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Vroedvrouw (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een vroedvrouw. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder verschillende met specialisatie richting kinderen/baby's, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!
 Meer informatie over onze praktijk vind je op onze site: www.groepspraktijktille.be

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • Gezocht: kinesist/osteopaat/manueel therapeut/massagetherapeut/... (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINE LAUREYS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken één of meerdere therapeuten om een praktijkruimte met parkeerplaatsen te huren in de gym van personal trainer “Personal Coach 4 U” te Deurne Zuid, dit vanaf februari-maart 2019. Sportmedische disciplines of kennis van manuele therapie zijn een pluspunt. De praktijk is zelf nog verder mee uit te bouwen. Exacte startperiode is bespreekbaar. Voor meer info contacteer: [email protected] of [email protected]

  • Interim Verpleegkundige EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Evergem zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die graag willen bijwerken. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Nijkerk Computer Solutions NV in sociale netwerken
Look for responds of Nijkerk Computer Solutions NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nijkerk Computer Solutions NV. Laat een reactie achter voor Nijkerk Computer Solutions NV. Nijkerk Computer Solutions NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nijkerk Computer Solutions NV. Leave a respond for Nijkerk Computer Solutions NV. Nijkerk Computer Solutions NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nijkerk Computer Solutions NV op de google maps. Adres en contacten Nijkerk Computer Solutions NV
Location of Nijkerk Computer Solutions NV on the google maps. Address and contacts of Nijkerk Computer Solutions NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Nijkerk Computer Solutions NV Nijkerk Computer Solutions NV: Naessens Marnix | Malengreau P | Théâtre du Public | MOULIN DE GODINVAL (LE) SA | Artels, Joris

Other related companies as Nijkerk Computer Solutions NV: Naessens Marnix | Malengreau P | Théâtre du Public | MOULIN DE GODINVAL (LE) SA | Artels, Joris

Nijkerk Computer Solutions NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Nijkerk Computer Solutions NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01855010986. Het bedrijf Nijkerk Computer Solutions NV bevindt zich op het adres: Noorderlaan 111,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Nijkerk Computer Solutions NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nijkerk Computer Solutions NV is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nijkerk Computer Solutions NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nijkerk Computer Solutions NV, openstaande posities, locatie van Nijkerk Computer Solutions NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nijkerk Computer Solutions NV is a company, that was registered 2013 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Nijkerk Computer Solutions NV, company assigned to the tax number BE01855010986. The company Nijkerk Computer Solutions NV is located at the address: Noorderlaan 111,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Nijkerk Computer Solutions NV were not found.
The main activity of Nijkerk Computer Solutions NV is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Nijkerk Computer Solutions NV is not available. You also can look at reviews of Nijkerk Computer Solutions NV, open positions, location of Nijkerk Computer Solutions NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nijkerk Computer Solutions NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nijkerk Computer Solutions NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nijkerk Computer Solutions NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nijkerk Computer Solutions NV, employees, financial statistics.