Kerkhofs Jan CV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Kerkhofs Jan CV
Private companiesHealth Services • Kerkhofs Jan CV

Contactgegevens Kerkhofs Jan CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kerkhofs Jan CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kerkhofs Jan CV

Regio (region): Neerpelt, België

Adres (address): Onderwijslaan 1,3910, België

Telefoon (phone): 011 64 47 79 011 64 47 79

Fax (fax): 011 64 87 32 011 64 87 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kerkhofs Jan CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kerkhofs Jan CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kerkhofs Jan CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kerkhofs Jan CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kerkhofs Jan CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kerkhofs Jan CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kerkhofs Jan CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kerkhofs Jan CV
Products information Kerkhofs Jan CV

BTW identificatienummer (tax): BE06711791992
Ondernemingsnummer: 6005096435
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Kerkhofs Jan CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kerkhofs Jan CV
(Get full report from official database of BE for Kerkhofs Jan CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kerkhofs Jan CV
Addition kinds of activities for Kerkhofs Jan CV

23890302. Maskerade kostuums | Masquerade costumes
28510402. Penseelreinigers | Paintbrush cleaners
35680203. Gewrichten, draaibaar en universeel, behalve vliegtuigen en auto's | Joints, swivel and universal, except aircraft and auto
38429923. Hechtingen, absorbeerbaar en niet-absorbeerbaar | Sutures, absorbable and non-absorbable
40119901. Elektrische spoorwegen | Electric railroads
50750103. Luchtvervuiling apparatuur en benodigdheden | Air pollution control equipment and supplies
63110101. Coöperatieve levensverzekeringsorganisaties | Cooperative life insurance organizations
73840203. Home films, ontwikkeling en verwerking | Home movies, developing and processing
80490502. Verpleegkundigen, geregistreerd en praktisch | Nurses, registered and practical

Werken bij Kerkhofs Jan CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kerkhofs Jan CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kerkhofs Jan CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kerkhofs Jan CV. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Transportplanner Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Transport planner ben je verantwoordelijk voor het tijdig uitsturen van de goederen naar de lokale magazijnen en naar de directe klanten binnen Europa. Jouw taken zijn: de weekplaning opmaken, rekening houdend met capaciteiten manpower/beschikbaarheid transporteurs/trucktypes/allocaties/… transportorders opvolgen en bijsturen waar nodig dagelijks de detail planning doorsturen naar warehouse de Control Pay opvolgen quality performance transporteurs opmaken en opvolgen meetings inplannen waar nodig KPI’s opmaken de werkinstructies up-to-date houden back-up persoon van collega’s zijn

  • Brandertechnieker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud, voor de depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel- en luchttechnische installaties in gebouwen en industrieën. • U stelt duidelijke service rapporten op en laat deze tekenen door de klant. • U bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen. • U rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende. • U neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • Leidinggevende technieker (m / v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren technieker met leidinggevende capaciteiten? Wie kunnen een mooie uitdaging bieden bij één van onze klanten in Hooglede. Ter versterking van het team van techniekers zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke of meestergast. TAKEN: Je stuurt een aantal techniekers aan Je zorgt voor een efficiënt productieproces en stuurt bij waar nodig Tevens sta je in voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. Je houdt toezicht op de machines terwijl de operatoren aan het werken zijn en helpt hen bij technische problemen.

  • HUISHOUDHULP Vorselaar - Direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Jobstudent Makro Eke (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

    Type: Studentenjob

    Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

  • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

  • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

    Type: Werfreserve

    Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) [email protected] + 2) [email protected]

Zoek naar antwoorden van Kerkhofs Jan CV in sociale netwerken
Look for responds of Kerkhofs Jan CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kerkhofs Jan CV. Laat een reactie achter voor Kerkhofs Jan CV. Kerkhofs Jan CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kerkhofs Jan CV. Leave a respond for Kerkhofs Jan CV. Kerkhofs Jan CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kerkhofs Jan CV op de google maps. Adres en contacten Kerkhofs Jan CV
Location of Kerkhofs Jan CV on the google maps. Address and contacts of Kerkhofs Jan CV

Andere gerelateerde bedrijven als come Kerkhofs Jan CV Kerkhofs Jan CV: Quality Cars | ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM | Abtis | Hemma Editions S.A. | wulteputte

Other related companies as Kerkhofs Jan CV: Quality Cars | ALG PLAFONDWERKEN DECOR SYSTEM | Abtis | Hemma Editions S.A. | wulteputte

Kerkhofs Jan CV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Neerpelt, België. De volledige naam van het bedrijf is Kerkhofs Jan CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06711791992. Het bedrijf Kerkhofs Jan CV bevindt zich op het adres: Onderwijslaan 1,3910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 532,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Kerkhofs Jan CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kerkhofs Jan CV is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kerkhofs Jan CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kerkhofs Jan CV, openstaande posities, locatie van Kerkhofs Jan CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kerkhofs Jan CV is a company, that was registered 1999 in Neerpelt region, Belgium. Full name of company is Kerkhofs Jan CV, company assigned to the tax number BE06711791992. The company Kerkhofs Jan CV is located at the address: Onderwijslaan 1,3910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 532,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Kerkhofs Jan CV were not found.
The main activity of Kerkhofs Jan CV is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Kerkhofs Jan CV is not available. You also can look at reviews of Kerkhofs Jan CV, open positions, location of Kerkhofs Jan CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kerkhofs Jan CV, Neerpelt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kerkhofs Jan CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kerkhofs Jan CV, Neerpelt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kerkhofs Jan CV, employees, financial statistics.