De Maere Kris

Contactgegevens De Maere Kris: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Maere Kris: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Maere Kris

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Prins Albertstraat 22,9100, België

Telefoon (phone): 03 778 88 30; 0495 53 66 65 03 778 88 30; 0495 53 66 65

Fax (fax): 03 778 88 39 03 778 88 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Maere Kris: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Maere Kris"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Maere Kris"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Maere Kris, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Maere Kris. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Maere Kris, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Maere Kris. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Maere Kris
Products information De Maere Kris

BTW identificatienummer (tax): BE08346557617
Ondernemingsnummer: 4616424560
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 202,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in De Maere Kris zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Maere Kris
(Get full report from official database of BE for De Maere Kris)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Maere Kris
Addition kinds of activities for De Maere Kris

7389. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
8069. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
601100. Federale reserve banken | Federal reserve banks
20990503. Gravy mengt, droog | Gravy mixes, dry
28690500. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
36790107. Pulsvormende netwerken | Pulse forming networks
37929900. Reisophangers en kampeerders, nec | Travel trailers and campers, nec
51691001. Anti-corrosie producten | Anti-corrosion products
59469901. camera's | Cameras

Werken bij De Maere Kris: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Maere Kris: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Maere Kris. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Maere Kris. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker: platte daken (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een dakwerker, platte daken: - Dakwerken platte daken, epdm - Binnen- en buitenhoeken afwerken - Dakranden afwerken - Bevestigen van verschillende soorten isolatie en dichtingmaterialen

  • Technieker Buitendienst (M/V) (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen

  • Heftruckchauffeur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in shelving, subcontracting, solar en sprinkler watertanks zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur.

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

  • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

    Type: Vaste Job

    Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

  • Mystery Shopper (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van De Maere Kris in sociale netwerken
Look for responds of De Maere Kris in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Maere Kris. Laat een reactie achter voor De Maere Kris. De Maere Kris bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Maere Kris. Leave a respond for De Maere Kris. De Maere Kris on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Maere Kris op de google maps. Adres en contacten De Maere Kris
Location of De Maere Kris on the google maps. Address and contacts of De Maere Kris

Andere gerelateerde bedrijven als come De Maere Kris De Maere Kris: AGRINBO NV | BnS Engineering NV | Derom Jos | Brachstad | Joret jean-luc

Other related companies as De Maere Kris: AGRINBO NV | BnS Engineering NV | Derom Jos | Brachstad | Joret jean-luc

De Maere Kris is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is De Maere Kris, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08346557617. Het bedrijf De Maere Kris bevindt zich op het adres: Prins Albertstraat 22,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 202,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in De Maere Kris zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Maere Kris is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Maere Kris is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Maere Kris, openstaande posities, locatie van De Maere Kris op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Maere Kris is a company, that was registered 2013 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is De Maere Kris, company assigned to the tax number BE08346557617. The company De Maere Kris is located at the address: Prins Albertstraat 22,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 202,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in De Maere Kris were not found.
The main activity of De Maere Kris is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Maere Kris is not available. You also can look at reviews of De Maere Kris, open positions, location of De Maere Kris on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Maere Kris, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Maere Kris, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Maere Kris, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Maere Kris, employees, financial statistics.