COTUBEX SA

Contactgegevens COTUBEX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COTUBEX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COTUBEX SA

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Jaargetijdenlaan 100,1050, België

Telefoon (phone): 02 643 36 66 02 643 36 66

Fax (fax): 02 644 68 70 02 644 68 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COTUBEX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COTUBEX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COTUBEX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COTUBEX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COTUBEX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COTUBEX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COTUBEX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COTUBEX SA
Products information COTUBEX SA

BTW identificatienummer (tax): BE08655822753
Ondernemingsnummer: 2242828369
Hoofdstad (capital): 274,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 833,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in COTUBEX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COTUBEX SA
(Get full report from official database of BE for COTUBEX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COTUBEX SA
Addition kinds of activities for COTUBEX SA

4499. Watervervoerdiensten, nv | Water transportation services, nec
222101. Beddengoed, kunstmatige of zijde stof | Bedding, manmade or silk fabric
10110203. Ijzererts sinteren bij de mijn | Iron ore sintering at the mine
17529901. Toegang tot de installatie van het vloersysteem | Access flooring system installation
32950102. Feldspar, gemalen of anderszins behandeld | Feldspar, ground or otherwise treated
36340115. Roasters, elektrisch | Roasters, electric
78190103. Consultants, film | Consultants, motion picture
79990804. Spelkamer | Game parlor
80110400. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts
89990501. Cloud zaaien | Cloud seeding

Werken bij COTUBEX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COTUBEX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COTUBEX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COTUBEX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • Toonbankverkoper met Kennis SANITAIR (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankverkoper ontvang jij de klanten en installateurs die hun bestelling komen afhalen of komen plaatsen. Je zal voornamelijk professionals over de vloer krijgen, maar ook die klussende particulier kan jouw raad komen vragen. Door jouw kennis van sanitair geef je hen dan ook gepast advies omtrend sanitair en verwarmingsinstallaties. Daarnaast maak je hun bestellig volledig klaar. Jij bent de schakel tussen het magazijn en de klanten.

  • Ploegchef productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het dagelijks aanspreekpunt - het aansturen van een team medewerkers - het coördineren en organiseren van dagelijkse activiteiten voor een succesvolle productieplanning - het volgen van kwaliteits- en storingsgegevens - het verhelpen van problemen en een correcte analyse overbrengen Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een ploegchef productie voor de nachtploeg/overbrugging/ 2 ploegen.

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van COTUBEX SA in sociale netwerken
Look for responds of COTUBEX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COTUBEX SA. Laat een reactie achter voor COTUBEX SA. COTUBEX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COTUBEX SA. Leave a respond for COTUBEX SA. COTUBEX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COTUBEX SA op de google maps. Adres en contacten COTUBEX SA
Location of COTUBEX SA on the google maps. Address and contacts of COTUBEX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come COTUBEX SA COTUBEX SA: Autohandel Vanhoo NV | Corona Print SPRL | Light Control SPRL | Testo NV | Décométal SPRL

Other related companies as COTUBEX SA: Autohandel Vanhoo NV | Corona Print SPRL | Light Control SPRL | Testo NV | Décométal SPRL

COTUBEX SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is COTUBEX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08655822753. Het bedrijf COTUBEX SA bevindt zich op het adres: Jaargetijdenlaan 100,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 274,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 833,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in COTUBEX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COTUBEX SA is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COTUBEX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COTUBEX SA, openstaande posities, locatie van COTUBEX SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COTUBEX SA is a company, that was registered 1991 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is COTUBEX SA, company assigned to the tax number BE08655822753. The company COTUBEX SA is located at the address: Jaargetijdenlaan 100,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 274,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 833,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in COTUBEX SA were not found.
The main activity of COTUBEX SA is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COTUBEX SA is not available. You also can look at reviews of COTUBEX SA, open positions, location of COTUBEX SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COTUBEX SA, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COTUBEX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COTUBEX SA, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COTUBEX SA, employees, financial statistics.