COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA

Contactgegevens COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA

Regio (region): Veurne, België

Adres (address): Lindendreef 9,8630, België

Telefoon (phone): 058 31 13 02 058 31 13 02

Fax (fax): 058 31 14 56 058 31 14 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA
Products information COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04042114257
Ondernemingsnummer: 3555145263
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 448,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA
(Get full report from official database of BE for COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA
Addition kinds of activities for COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA

2522. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
736301. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services
27540600. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
32290803. Nieuwsgierig glaswerk | Novelty glassware
73830000. Nieuws syndicaten | News syndicates
79220103. Casting bureau, theatraal | Casting bureau, theatrical
79970203. Zwemclub, lidmaatschap | Swimming club, membership
82999914. Zelfverdediging en atletische instructie | Self-defense and athletic instruction
92119903. Staatsrechtbanken | State courts

Werken bij COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • CHAUFFEUR CE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor vervoer van bouwmaterialen. Bij voorkeur heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur en groot pluspunt is ervaring met kooi-aap. Je hebt ruime ervaring met laadkraan.

  • Reachtruckchauffeur met attest (dagdienst) M/V (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij vlot met de reachtruck overweg en ben jij bovendien in het bezit van een reachtruckattest? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio Wommelgem zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs die kunnen werken dagdienst. Als reachtruckchauffeur zal je bulkgoederen op de juiste picklocatie zetten. Hiervoor zal je ook gebruik maken van een scanner. Na een positieve proefperiode krijg je een vast contract aangeboden.

  • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

  • DRINGEND GEZOCHT - Huishoudhulpen gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens ons groot succes zoeken we huishoudhulpen voor onmiddellijke indiensttreding! Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • Thuisverpleegkundige regio Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEGING BOND MOYSON WEST-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor algemene geneeskundige verzorging van patiënten aan huis. Je doet wondverzorging, geeft inspuitingen, toedienen dagelijkse toiletten, ...

  • Receptionist te Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

  • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

  • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

Zoek naar antwoorden van COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA. Laat een reactie achter voor COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA. COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA. Leave a respond for COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA. COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA op de google maps. Adres en contacten COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA
Location of COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA on the google maps. Address and contacts of COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA: Fabory Centre Charleroi | Bureau Technique Ghiot SPRL | Attica | Association pour la Médiation Familiale (AMF) | Retra N.V.

Other related companies as COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA: Fabory Centre Charleroi | Bureau Technique Ghiot SPRL | Attica | Association pour la Médiation Familiale (AMF) | Retra N.V.

COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Veurne, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04042114257. Het bedrijf COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA bevindt zich op het adres: Lindendreef 9,8630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 448,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA, openstaande posities, locatie van COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA is a company, that was registered 1987 in Veurne region, Belgium. Full name of company is COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA, company assigned to the tax number BE04042114257. The company COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA is located at the address: Lindendreef 9,8630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 448,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA were not found.
The main activity of COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA is not available. You also can look at reviews of COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA, open positions, location of COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA, Veurne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA, Veurne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPUTERCENTER VANMARCKE BVBA, employees, financial statistics.