Chukky Computers

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Chukky Computers
Private companiesTransportation by Air • Chukky Computers

Contactgegevens Chukky Computers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chukky Computers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chukky Computers

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Vindictivelaan 23,8400, België

Telefoon (phone): 059 29 05 33 059 29 05 33

Fax (fax): 059 26 91 79 059 26 91 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chukky Computers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chukky Computers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chukky Computers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chukky Computers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chukky Computers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chukky Computers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chukky Computers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chukky Computers
Products information Chukky Computers

BTW identificatienummer (tax): BE07222106933
Ondernemingsnummer: 5093780517
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Chukky Computers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chukky Computers
(Get full report from official database of BE for Chukky Computers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chukky Computers
Addition kinds of activities for Chukky Computers

3826. Analytische instrumenten | Analytical instruments
513703. Sportkleding voor dames en kinderen en badpakken | Women's and children's sportswear and swimsuits
14999921. Wollastoniet mijnbouw | Wollastonite mining
17949901. Opgraving en gradering, bouwconstructie | Excavation and grading, building construction
36250200. Industriële elektrische relais en schakelaars | Industrial electrical relays and switches
36740110. Zener diodes | Zener diodes
56990000. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores
59619923. Vrouwenkleding, postorder | Women's apparel, mail order
79299902. Actrice | Actress
86319901. Collectieve onderhandelingseenheid | Collective bargaining unit

Werken bij Chukky Computers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chukky Computers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chukky Computers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chukky Computers. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ouderenzorg regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je als verpleegkundige terecht in een woonzorgcentrum in regio Heist-op-den-Berg. In deze groep wordt aandacht gegeven aan de eigenheid van de bewoners. Solidariteit, openheid en respect voor de oudere staat hier centraal. Hoe pas jij in dit verhaal? Je kan je verpleegtechnische handelingen (bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) integreren in je totaalzorg Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je bent in staat op staand orders correct op te volgen, maar ook anderen aan te sturen Je hebt affiniteit met ouderenzorg Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je streeft elke dag naar kwaliteitsvolle zorg Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • CHAUFFEUR C VOEDING MET WEEKENDWERK (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Medewerker beenhouwerij FT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In onze supermarkt staat de slagerij met eigen atelier centraal. Alles wordt ter plaatse vers bereid en om ons team hierin te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe fulltime medewerker. Elke ochtend maak je samen met de beenhouwer de toonbank terug verkoopsklaar. Alles wordt uit de toonbank gehaald en terug aangevuld. Dit van 6u30 - 7u30 ; daarna sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten gehakten en preparés. Eenmaal de winkel open is, maken we in team de verschillende specialiteiten klaar. Diverse soorten hamburgers en panklare producten, brochetten, gyrossen, ... Jouw taak bestaat ook uit het maken van de worsten. Gewonen worsten, chipolata's , merguezen...Mits het aangeleerd worden van deze handeling uiteraard. Tussendoor sta je mee in voor het constant aanvullen van de toonbank en mocht het nodig zijn kun je ook enkele klanten helpen bedienen

  • KOERMAN - DAGWERK (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf gelegen regio Avelgem zoeken wij een koerman die instaat voor de algemene magazijntaken. Je kan zeer vlot met de heftruck rijden en werkt zelfstandig. Met de pc verwerk je vlot alle orders. Dagwerk, heftruckattest is een groot pluspunt!

  • Customer service inbound (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (voltijds) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

  • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

Zoek naar antwoorden van Chukky Computers in sociale netwerken
Look for responds of Chukky Computers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chukky Computers. Laat een reactie achter voor Chukky Computers. Chukky Computers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chukky Computers. Leave a respond for Chukky Computers. Chukky Computers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chukky Computers op de google maps. Adres en contacten Chukky Computers
Location of Chukky Computers on the google maps. Address and contacts of Chukky Computers

Andere gerelateerde bedrijven als come Chukky Computers Chukky Computers: Aannemingen De Peuter NV | Vanderpijpen Electro Market NV | VESALIUS COLLEGE BVBA | Alphatrad SPRL | SMEETS & Fils

Other related companies as Chukky Computers: Aannemingen De Peuter NV | Vanderpijpen Electro Market NV | VESALIUS COLLEGE BVBA | Alphatrad SPRL | SMEETS & Fils

Chukky Computers is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is Chukky Computers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07222106933. Het bedrijf Chukky Computers bevindt zich op het adres: Vindictivelaan 23,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Chukky Computers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chukky Computers is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chukky Computers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chukky Computers, openstaande posities, locatie van Chukky Computers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chukky Computers is a company, that was registered 1991 in Oostende region, Belgium. Full name of company is Chukky Computers, company assigned to the tax number BE07222106933. The company Chukky Computers is located at the address: Vindictivelaan 23,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Chukky Computers were not found.
The main activity of Chukky Computers is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Chukky Computers is not available. You also can look at reviews of Chukky Computers, open positions, location of Chukky Computers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chukky Computers, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chukky Computers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chukky Computers, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chukky Computers, employees, financial statistics.