De Geest Bart

Contactgegevens De Geest Bart: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Geest Bart: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Geest Bart

Regio (region): Brussel (Koekelberg), België

Adres (address): Jetse Laan 32,1081, België

Telefoon (phone): 02 411 80 08 02 411 80 08

Fax (fax): 02 424 05 33 02 424 05 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Geest Bart: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Geest Bart"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Geest Bart"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Geest Bart, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Geest Bart. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Geest Bart, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Geest Bart. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Geest Bart
Products information De Geest Bart

BTW identificatienummer (tax): BE08517944335
Ondernemingsnummer: 9551483154
Hoofdstad (capital): 895,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 562,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Geest Bart zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Geest Bart
(Get full report from official database of BE for De Geest Bart)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Geest Bart
Addition kinds of activities for De Geest Bart

519802. Vernis | Varnishes
17210200. Commercieel schilderij | Commercial painting
25110703. Porch meubels en schommels: hout | Porch furniture and swings: wood
36249906. Vezels, koolstof en grafiet | Fibers, carbon and graphite
51629903. Kunststofmaterialen, nec | Plastics materials, nec
61630000. Lening makelaars | Loan brokers

Werken bij De Geest Bart: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Geest Bart: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Geest Bart. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Geest Bart. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Polyvalente Magazijnier m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalente magazijnier. - Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, ...). Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. - Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

    Type: Studentenjob

    Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

  • Automatisatie ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een automatisatie ingenieur (project, PLC,...) Dit voor onze activiteiten in diepvrieshoogbouwmagazijnen Projecten in Europa, VS, Australië Wij acteren daarin voor onze klant als project manager material handling en doen ook de sturing en programmatie van de conveyorinstallaties Het werk wordt uitgevoerd in de burelen maar tijdens de implementatie is het team on site

  • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

    Type: Vaste Job

    Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van De Geest Bart in sociale netwerken
Look for responds of De Geest Bart in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Geest Bart. Laat een reactie achter voor De Geest Bart. De Geest Bart bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Geest Bart. Leave a respond for De Geest Bart. De Geest Bart on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Geest Bart op de google maps. Adres en contacten De Geest Bart
Location of De Geest Bart on the google maps. Address and contacts of De Geest Bart

Andere gerelateerde bedrijven als come De Geest Bart De Geest Bart: Imprimerie Design SPRL | Air Agencies Belgium | Huva BVBA | Intersecure Logic Ltd | AJK Belgie N.V.

Other related companies as De Geest Bart: Imprimerie Design SPRL | Air Agencies Belgium | Huva BVBA | Intersecure Logic Ltd | AJK Belgie N.V.

De Geest Bart is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brussel (Koekelberg), België. De volledige naam van het bedrijf is De Geest Bart, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08517944335. Het bedrijf De Geest Bart bevindt zich op het adres: Jetse Laan 32,1081. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 895,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 562,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Geest Bart zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Geest Bart is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Geest Bart is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Geest Bart, openstaande posities, locatie van De Geest Bart op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Geest Bart is a company, that was registered 2009 in Brussel (Koekelberg) region, Belgium. Full name of company is De Geest Bart, company assigned to the tax number BE08517944335. The company De Geest Bart is located at the address: Jetse Laan 32,1081. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 895,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 562,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Geest Bart were not found.
The main activity of De Geest Bart is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Geest Bart is not available. You also can look at reviews of De Geest Bart, open positions, location of De Geest Bart on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Geest Bart, Brussel (Koekelberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Geest Bart, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Geest Bart, Brussel (Koekelberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Geest Bart, employees, financial statistics.