De Dobbeleer Cabinet d'Avocats

Contactgegevens De Dobbeleer Cabinet d'Avocats: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Dobbeleer Cabinet d'Avocats: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Dobbeleer Cabinet d'Avocats

Regio (region): Libramont-Chevigny (Libramont), België

Adres (address): Rue des Mélèzes 2A,6800, België

Telefoon (phone): 061 22 32 28 061 22 32 28

Fax (fax): 061 22 46 56 061 22 46 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Dobbeleer Cabinet d'Avocats: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Dobbeleer Cabinet d'Avocats"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Dobbeleer Cabinet d'Avocats"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Dobbeleer Cabinet d'Avocats, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Dobbeleer Cabinet d'Avocats. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Dobbeleer Cabinet d'Avocats, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Dobbeleer Cabinet d'Avocats. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Dobbeleer Cabinet d'Avocats
Products information De Dobbeleer Cabinet d'Avocats

BTW identificatienummer (tax): BE03132171630
Ondernemingsnummer: 6502502441
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in De Dobbeleer Cabinet d'Avocats zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Dobbeleer Cabinet d'Avocats
(Get full report from official database of BE for De Dobbeleer Cabinet d'Avocats)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Dobbeleer Cabinet d'Avocats
Addition kinds of activities for De Dobbeleer Cabinet d'Avocats

322101. Voedsel containers, glas | Food containers, glass
27549902. Directories, telefoon: gravure printing, niet gepubliceerd | Directories, telephone: gravure printing, not published
28210104. polyesters | Polyesters
36390102. Vuilnisafval, huishoudelijk | Garbage disposal units, household
36630200. Televisie-omroep- en communicatieapparatuur | Television broadcasting and communications equipment
62820000. Beleggingsadvies | Investment advice

Werken bij De Dobbeleer Cabinet d'Avocats: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Dobbeleer Cabinet d'Avocats: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Dobbeleer Cabinet d'Avocats. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Dobbeleer Cabinet d'Avocats. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / aanvuller GAMMA Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GAMMA DIEST, Franchisenemer Van Neerbos België

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je verkoopt doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken.

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Verkoop warenhuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkel regio Izegem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker in een warenhuis. Ben je gemotiveerd? Ben je klantvriendelijk? Heb je een goed voorkomen? Ben je leergierig? Kan je in het weekend werken? Dan is deze job voor jou!

  • DAKWERKER (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: STADAK

    Type: Vaste Job

    Voor de opbouw en afbraak van hellende daken.

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van De Dobbeleer Cabinet d'Avocats in sociale netwerken
Look for responds of De Dobbeleer Cabinet d'Avocats in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Dobbeleer Cabinet d'Avocats. Laat een reactie achter voor De Dobbeleer Cabinet d'Avocats. De Dobbeleer Cabinet d'Avocats bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Dobbeleer Cabinet d'Avocats. Leave a respond for De Dobbeleer Cabinet d'Avocats. De Dobbeleer Cabinet d'Avocats on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Dobbeleer Cabinet d'Avocats op de google maps. Adres en contacten De Dobbeleer Cabinet d'Avocats
Location of De Dobbeleer Cabinet d'Avocats on the google maps. Address and contacts of De Dobbeleer Cabinet d'Avocats

Andere gerelateerde bedrijven als come De Dobbeleer Cabinet d'Avocats De Dobbeleer Cabinet d'Avocats: Van Poppel | Audio-Vidéo Service | Anderegg Camping | Roberti Jean SPRL | Parking Schouwburg

Other related companies as De Dobbeleer Cabinet d'Avocats: Van Poppel | Audio-Vidéo Service | Anderegg Camping | Roberti Jean SPRL | Parking Schouwburg

De Dobbeleer Cabinet d'Avocats is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Libramont-Chevigny (Libramont), België. De volledige naam van het bedrijf is De Dobbeleer Cabinet d'Avocats, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03132171630. Het bedrijf De Dobbeleer Cabinet d'Avocats bevindt zich op het adres: Rue des Mélèzes 2A,6800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 579,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in De Dobbeleer Cabinet d'Avocats zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Dobbeleer Cabinet d'Avocats is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Dobbeleer Cabinet d'Avocats is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Dobbeleer Cabinet d'Avocats, openstaande posities, locatie van De Dobbeleer Cabinet d'Avocats op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Dobbeleer Cabinet d'Avocats is a company, that was registered 1993 in Libramont-Chevigny (Libramont) region, Belgium. Full name of company is De Dobbeleer Cabinet d'Avocats, company assigned to the tax number BE03132171630. The company De Dobbeleer Cabinet d'Avocats is located at the address: Rue des Mélèzes 2A,6800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 579,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in De Dobbeleer Cabinet d'Avocats were not found.
The main activity of De Dobbeleer Cabinet d'Avocats is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Dobbeleer Cabinet d'Avocats is not available. You also can look at reviews of De Dobbeleer Cabinet d'Avocats, open positions, location of De Dobbeleer Cabinet d'Avocats on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Dobbeleer Cabinet d'Avocats, Libramont-Chevigny (Libramont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Dobbeleer Cabinet d'Avocats, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Dobbeleer Cabinet d'Avocats, Libramont-Chevigny (Libramont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Dobbeleer Cabinet d'Avocats, employees, financial statistics.