ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL
Private companiesFood Stores • ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL

Contactgegevens ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL

Regio (region): Eupen, België

Adres (address): Hütte 79,4700, België

Telefoon (phone): 087 59 35 50 087 59 35 50

Fax (fax): 087 59 35 59 087 59 35 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL
Products information ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05042968750
Ondernemingsnummer: 7047698974
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 786,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL
(Get full report from official database of BE for ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL
Addition kinds of activities for ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL

651201. Commerciële en industriële bouw operatie | Commercial and industrial building operation
27410102. Kunst kopie: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Art copy: publishing only, not printed on site
34290503. Spuitpunten, brandbestrijding | Nozzles, fire fighting
35799904. Dating en nummering apparaten | Dating and numbering devices
36720000. Printplaten | Printed circuit boards
38120100. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
38260306. Ph meter, behalve industriële proces type | Ph meters, except industrial process type
81110203. Bankrupcy wet | Bankrupcy law
82439902. Reparatie training, computer | Repair training, computer

Werken bij ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • Lasser (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Halfautomaat lasser - lasnaad leggen

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Service Technieker Limburg (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in hoogstaande reinigingsmachines Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant te behartigen als die van het bedrijf. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILY DRIVE

    Type: Flexijob

    Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL. Laat een reactie achter voor ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL. ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL. Leave a respond for ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL. ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL op de google maps. Adres en contacten ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL
Location of ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL on the google maps. Address and contacts of ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL: Elektro Robert Rigole | Autohandel Houbrigts | Paratel NV | Fidelity Phone Services SPRL | Frederic, Leclercq

Other related companies as ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL: Elektro Robert Rigole | Autohandel Houbrigts | Paratel NV | Fidelity Phone Services SPRL | Frederic, Leclercq

ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Eupen, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05042968750. Het bedrijf ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL bevindt zich op het adres: Hütte 79,4700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 786,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL, openstaande posities, locatie van ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL is a company, that was registered 2005 in Eupen region, Belgium. Full name of company is ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL, company assigned to the tax number BE05042968750. The company ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL is located at the address: Hütte 79,4700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 786,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL were not found.
The main activity of ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL is not available. You also can look at reviews of ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL, open positions, location of ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL, Eupen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL, Eupen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTYS-PAC SYSTEMS SPRL, employees, financial statistics.