ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS
Private companiesPersonal Services • ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS

Contactgegevens ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS

Regio (region): Tongeren, België

Adres (address): Sint-Martensstraat 29,3700, België

Telefoon (phone): 012 23 93 23 012 23 93 23

Fax (fax): 012 23 93 23 012 23 93 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS
Products information ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS

BTW identificatienummer (tax): BE06487670898
Ondernemingsnummer: 9243865966
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS
(Get full report from official database of BE for ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS
Addition kinds of activities for ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS

3996. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
358599. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
22829907. Windgaren | Winding yarn
23290205. Jassen (suède, lederen, etc.), sport: mannen en jongens ' | Jackets (suede, leatherette, etc.), sport: men's and boys'
30690303. Badmuts of pak, rubber | Bathing caps or suits, rubber
34420503. Weerstrip, metaal | Weather strip, metal
94319900. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, nv | Administration of public health programs, nec

Werken bij ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Pittige keukenmedewerker (M/V) (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze brasserie kiest voor de Belgisch-Franse keuken. Samen met hun medewerkers werken zij bewust elke dag met seizoensgebonden producten. Wil jij ook graag jouw creativiteit gebruiken in je job en kan je werken van woensdag tem zondag in deze familiezaak? Laat het ons snel weten. Jouw opleiding start aan de koude kant van de keuken waar je werkt in een service coupé.

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • Reachtruckchauffeur met attest (dagdienst) M/V (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij vlot met de reachtruck overweg en ben jij bovendien in het bezit van een reachtruckattest? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio Wommelgem zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs die kunnen werken dagdienst. Als reachtruckchauffeur zal je bulkgoederen op de juiste picklocatie zetten. Hiervoor zal je ook gebruik maken van een scanner. Na een positieve proefperiode krijg je een vast contract aangeboden.

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • HUISHOUDHULP VOOR MELLE - MERELBEKE (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Melle, Merelbeke.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Massagetherapeut-dieptemassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie dieptemassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

Zoek naar antwoorden van ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS in sociale netwerken
Look for responds of ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS. Laat een reactie achter voor ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS. ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS. Leave a respond for ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS. ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS op de google maps. Adres en contacten ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS
Location of ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS on the google maps. Address and contacts of ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS: RECTOR BENELUX-KORATON | Ingelbrecht M | Diamant Boart sa | Het Medaillon | Damien Grenier

Other related companies as ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS: RECTOR BENELUX-KORATON | Ingelbrecht M | Diamant Boart sa | Het Medaillon | Damien Grenier

ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Tongeren, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06487670898. Het bedrijf ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS bevindt zich op het adres: Sint-Martensstraat 29,3700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 494,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, openstaande posities, locatie van ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS is a company, that was registered 1986 in Tongeren region, Belgium. Full name of company is ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, company assigned to the tax number BE06487670898. The company ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS is located at the address: Sint-Martensstraat 29,3700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 494,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS were not found.
The main activity of ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS is not available. You also can look at reviews of ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, open positions, location of ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, Tongeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, Tongeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL HARD & SOFTWARE (WIJNANTS, employees, financial statistics.