De Cocqueau des Mottes Bernard

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • De Cocqueau des Mottes Bernard
Private companiesMiscellaneous Repair Services • De Cocqueau des Mottes Bernard

Contactgegevens De Cocqueau des Mottes Bernard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Cocqueau des Mottes Bernard: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Cocqueau des Mottes Bernard

Regio (region): Liège 1 (Liège 2), België

Adres (address): Place des Nations-Unies 7,4020, België

Telefoon (phone): 04 342 30 50 04 342 30 50

Fax (fax): 04 341 41 50 04 341 41 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Cocqueau des Mottes Bernard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Cocqueau des Mottes Bernard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Cocqueau des Mottes Bernard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Cocqueau des Mottes Bernard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Cocqueau des Mottes Bernard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Cocqueau des Mottes Bernard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Cocqueau des Mottes Bernard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Cocqueau des Mottes Bernard
Products information De Cocqueau des Mottes Bernard

BTW identificatienummer (tax): BE09259796142
Ondernemingsnummer: 2283203125
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 802,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in De Cocqueau des Mottes Bernard zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Cocqueau des Mottes Bernard
(Get full report from official database of BE for De Cocqueau des Mottes Bernard)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Cocqueau des Mottes Bernard
Addition kinds of activities for De Cocqueau des Mottes Bernard

201303. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
35450103. Meterblokken | Gauge blocks
36340205. Immersieverwarmers, elektrisch: huishouden | Immersion heaters, electric: household
41119902. Verhoogde spoorwegwerking | Elevated railway operation
79979903. Bridge club, lidmaatschap | Bridge club, membership
83220608. Zelfhulporganisatie, nec | Self-help organization, nec

Werken bij De Cocqueau des Mottes Bernard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Cocqueau des Mottes Bernard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Cocqueau des Mottes Bernard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Cocqueau des Mottes Bernard. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek verantwoordelijke (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze internationale klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een Warehouse Supervisor. Zet je jouw medewerkers graag centraal? Wil je graag ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om te groeien? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor het optimaal runnen van de warehouse operatie. Je geeft directe leiding aan de teamleaders en indirect aan de operators (ontwikkeling, opleiding, coaching). Je draagt bij tot een leuke, informele en professionele werksfeer. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanningen van jouw team (verlof en opleidingen). Plannen en coördineren zit in je bloed en je stimuleert je team om operationele targets met succes te behalen. ...

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • OPERATOR 5 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een operator 5 ploegen. Als productie-operator werk je met specifieke producten aan hoogtechnologische machines. Je waakt over de kwaliteit van de producten. Je controleert of de machines goed werken. Je spoort defecten op en lost ze op of meldt ze.

  • Chauffeur / Monteur metaalconstructies (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je de gemotiveerde chauffeur / monteur die we zoeken? Voor een firma in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs C of CE die ook wil meehelpen als monteur metaalconstructies. Taakomschrijving: Dagelijks rij je met de vrachtwagen naar werven, bedien je de montagekraan, vul je de vrachtwagen met goederen met de heftruck en ga je deze gaan leveren. Bij kalmere momenten kan gevraagd worden om mee te helpen met het monteren van metaalconstructies.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poets- en huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Begijnendijk en omgeving

  • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Student(e) verkoop zaterdag (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt student(e) met ervaring die op zaterdag kan werken: Je zal instaan voor het bedienen van de klanten aan de toonbank alsook het verzorgen van de netheid van de winkel.

  • JOBSTUDENT BEDIENING TAVERNE SPEELTUIN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DE KLOEK

    Type: Studentenjob

    De kloek is een binnen- en buitenspeeltuin met inbegrip van een taverne. Onze nieuwe collega zal meedraaien in de bediening van onze taverne. Je staat mee in voor het opdienen van gerechten, afruimen en opkuisen van tafels, klanten ontvangen voor de binnenspeeltuin, ... In de zomer bediening op het terras, scheppen van ijs,...

  • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

Zoek naar antwoorden van De Cocqueau des Mottes Bernard in sociale netwerken
Look for responds of De Cocqueau des Mottes Bernard in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Cocqueau des Mottes Bernard. Laat een reactie achter voor De Cocqueau des Mottes Bernard. De Cocqueau des Mottes Bernard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Cocqueau des Mottes Bernard. Leave a respond for De Cocqueau des Mottes Bernard. De Cocqueau des Mottes Bernard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Cocqueau des Mottes Bernard op de google maps. Adres en contacten De Cocqueau des Mottes Bernard
Location of De Cocqueau des Mottes Bernard on the google maps. Address and contacts of De Cocqueau des Mottes Bernard

Andere gerelateerde bedrijven als come De Cocqueau des Mottes Bernard De Cocqueau des Mottes Bernard: Car Wash In Town Center SA | Pangloss Career Consultants SA | BUREAU INTERNATIONAL DE LA RECUPERATION ET DU RECY | Christoffels Vastgoed NV | Degroote,Julien

Other related companies as De Cocqueau des Mottes Bernard: Car Wash In Town Center SA | Pangloss Career Consultants SA | BUREAU INTERNATIONAL DE LA RECUPERATION ET DU RECY | Christoffels Vastgoed NV | Degroote,Julien

De Cocqueau des Mottes Bernard is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Liège 2), België. De volledige naam van het bedrijf is De Cocqueau des Mottes Bernard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09259796142. Het bedrijf De Cocqueau des Mottes Bernard bevindt zich op het adres: Place des Nations-Unies 7,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 802,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in De Cocqueau des Mottes Bernard zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Cocqueau des Mottes Bernard is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Cocqueau des Mottes Bernard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Cocqueau des Mottes Bernard, openstaande posities, locatie van De Cocqueau des Mottes Bernard op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Cocqueau des Mottes Bernard is a company, that was registered 2002 in Liège 1 (Liège 2) region, Belgium. Full name of company is De Cocqueau des Mottes Bernard, company assigned to the tax number BE09259796142. The company De Cocqueau des Mottes Bernard is located at the address: Place des Nations-Unies 7,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 802,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in De Cocqueau des Mottes Bernard were not found.
The main activity of De Cocqueau des Mottes Bernard is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Cocqueau des Mottes Bernard is not available. You also can look at reviews of De Cocqueau des Mottes Bernard, open positions, location of De Cocqueau des Mottes Bernard on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Cocqueau des Mottes Bernard, Liège 1 (Liège 2): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Cocqueau des Mottes Bernard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Cocqueau des Mottes Bernard, Liège 1 (Liège 2): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Cocqueau des Mottes Bernard, employees, financial statistics.