Telindus High-Tech Institute

Particuliere bedrijvenBosbouw • Telindus High-Tech Institute
Private companiesForestry • Telindus High-Tech Institute

Contactgegevens Telindus High-Tech Institute: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Telindus High-Tech Institute: address, phone, fax, email, website, opening hours

Telindus High-Tech Institute

Regio (region): Leuven (Heverlee), België

Adres (address): Geldenaaksebaan 335,3001, België

Telefoon (phone): 016 38 28 18 016 38 28 18

Fax (fax): 016 40 02 54 016 40 02 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Telindus High-Tech Institute: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Telindus High-Tech Institute"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Telindus High-Tech Institute"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Telindus High-Tech Institute, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Telindus High-Tech Institute. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Telindus High-Tech Institute, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Telindus High-Tech Institute. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Telindus High-Tech Institute
Products information Telindus High-Tech Institute

BTW identificatienummer (tax): BE07711273193
Ondernemingsnummer: 7741760253
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 899,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Telindus High-Tech Institute zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Telindus High-Tech Institute
(Get full report from official database of BE for Telindus High-Tech Institute)

Aanvulling soorten activiteiten voor Telindus High-Tech Institute
Addition kinds of activities for Telindus High-Tech Institute

3569. Algemene industriële machines, | General industrial machinery,
239905. Handgeweven en gehaakte producten | Hand woven and crocheted products
352305. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
391401. Zilverwerk | Silverware
726199. Begrafenisdiensten en crematoria, nec | Funeral service and crematories, nec
17419903. Betonblok metselwerk leggen | Concrete block masonry laying
36799915. Spraakcontroles | Voice controls
38210304. Hotplates, laboratorium | Hotplates, laboratory
51490400. Pasta en rijst | Pasta and rice
79990302. Racquetball club, niet-lidmaatschap | Racquetball club, non-membership

Werken bij Telindus High-Tech Institute: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Telindus High-Tech Institute: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Telindus High-Tech Institute. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Telindus High-Tech Institute. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

  • Metser (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Actief Construct Wetteren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Muren zetten door draagelementen te metselen - Mortel, vulmiddel, etc. klaarmaken en aanbrengen - Isolatiemateriaal plaatsen - Afbraakwerkzaamheden uitvoeren - Prefabelementen plaatsen en vastzetten - Openingen maken in bestaand metselwerk

  • Carglass® zoekt callagents PT of FT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij Carglass® staan mensen centraal. Je komt terecht in zelfsturende teams waar je betrokkenheid en inzet gewaardeerd en beloond worden. Ben je vlot tweetalig (N/F), communicatief en staat de klant voor jou centraal? Dan ben jij het ideale aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Want als medewerker klantendienst verwerk je efficiënt en verkoopsgericht alle inkomende telefoongesprekken betreft schades. Je vindt vlot je weg in het systeem van boekingen en ruitdetecties. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant. Daarnaast communiceer je vriendelijk en informeer je onze klanten snel en correct.

  • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OUDENBURG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EDISAC

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

  • Business Developer Keuringen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HASCO

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer Energy & Services neem je de rol op van specialist voor onze business unit All-In Tank Service met een sterke focus op tankkeuringen. Dat wil zeggen dat je: De customer journey analyseert, van dataverzameling tot uitvoering van het project De behoeftes van onze klanten leert kennen en achterhaalt wat hen triggert Samen met je Business Unit Manager de klantensegmentatie bepaalt Het verdere potentieel aan tankkeuringen in België in kaart brengt en gerichte acties uitwerkt per potentiële doelgroep De owner bent voor jouw product. Je bijt je vast in je projecten en weet anderen te enthousiasmeren om tot nog betere resultaten te komen Je verplaatst in heel België om je acties op te volgen in de filialen om je project te doen slagen Een klantenportefeuille uitbouwt door actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten en het opvolgen van marktontwikkelingen Daarnaast mee de deal binnen haalt bij grote (nationale) accounts (Post-)analyses uitvoert op lopende en afgeronde acties om zo kritische succesfactoren te bepalen, verbetervoorstellen te doen en de ROI van iedere actie te maximaliseren Samenwerkt met onze digital marketeer om je actieplan te laten slagen Inzichtelijke rapporteringen opstelt zodat je stakeholder je acties op maandelijkse basis kunnen opvolgen Rapporteert aan de Business Unit Manager

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

  • Warehouse Professionals (part-time bijverdienste/op afroep) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Flexijob

    Voor ons Warehouse team in Zele, zijn wij wij op zoek naar enkele flexkrachten (deeltijds/flexibel). Als flexkracht ben je enkel dagen per week/per maand beschikbaar (naast bijvoorbeeld je studie of zelfstandige activiteit) om ons team te komen versterken. Je werkt samen met andere Warehouse professionals en de Cluster Coordinator. Je kan hier het filmpje bekijken waarin we je een kijkje tonen in ons Warehouse. Verantwoordelijkheden/taken: Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken Goederen en producten ontvangen De levering controleren De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Verpakken en eenvoudige assemblages uitvoeren Beschadigde producten opnieuw conform maken, ... Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Voorraden opvolgen De ontvangst van de producten controleren Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Goederen in opslagzones plaatsen

Zoek naar antwoorden van Telindus High-Tech Institute in sociale netwerken
Look for responds of Telindus High-Tech Institute in social networks

Lees alle opmerkingen voor Telindus High-Tech Institute. Laat een reactie achter voor Telindus High-Tech Institute. Telindus High-Tech Institute bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Telindus High-Tech Institute. Leave a respond for Telindus High-Tech Institute. Telindus High-Tech Institute on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Telindus High-Tech Institute op de google maps. Adres en contacten Telindus High-Tech Institute
Location of Telindus High-Tech Institute on the google maps. Address and contacts of Telindus High-Tech Institute

Andere gerelateerde bedrijven als come Telindus High-Tech Institute Telindus High-Tech Institute: Prebo BVBA | Unibo | Abo Eleco BVBA | Vrydagh & Boriau SA | TETRASOFT

Other related companies as Telindus High-Tech Institute: Prebo BVBA | Unibo | Abo Eleco BVBA | Vrydagh & Boriau SA | TETRASOFT

Telindus High-Tech Institute is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Leuven (Heverlee), België. De volledige naam van het bedrijf is Telindus High-Tech Institute, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07711273193. Het bedrijf Telindus High-Tech Institute bevindt zich op het adres: Geldenaaksebaan 335,3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 899,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Telindus High-Tech Institute zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Telindus High-Tech Institute is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Telindus High-Tech Institute is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Telindus High-Tech Institute, openstaande posities, locatie van Telindus High-Tech Institute op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Telindus High-Tech Institute is a company, that was registered 2018 in Leuven (Heverlee) region, Belgium. Full name of company is Telindus High-Tech Institute, company assigned to the tax number BE07711273193. The company Telindus High-Tech Institute is located at the address: Geldenaaksebaan 335,3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 899,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Telindus High-Tech Institute were not found.
The main activity of Telindus High-Tech Institute is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Telindus High-Tech Institute is not available. You also can look at reviews of Telindus High-Tech Institute, open positions, location of Telindus High-Tech Institute on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Telindus High-Tech Institute, Leuven (Heverlee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Telindus High-Tech Institute, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Telindus High-Tech Institute, Leuven (Heverlee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Telindus High-Tech Institute, employees, financial statistics.