Soft Power SPRL

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Soft Power SPRL
Private companiesEducational Services • Soft Power SPRL

Contactgegevens Soft Power SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Soft Power SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Soft Power SPRL

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Lambermontlaan 422,1030, België

Telefoon (phone): 02 245 84 65 02 245 84 65

Fax (fax): 02 245 75 21 02 245 75 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Soft Power SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Soft Power SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Soft Power SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Soft Power SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Soft Power SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Soft Power SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Soft Power SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Soft Power SPRL
Products information Soft Power SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07188873291
Ondernemingsnummer: 9401245117
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 797,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Soft Power SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Soft Power SPRL
(Get full report from official database of BE for Soft Power SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Soft Power SPRL
Addition kinds of activities for Soft Power SPRL

874204. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants
16110207. Grind- of vuilwegbouw | Gravel or dirt road construction
25410000. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
39110204. Sigarettenaanstekers, edelmetaal | Cigarette lighters, precious metal
57190402. Verticale jaloezieën | Vertical blinds
82499905. Restaurant operatie school | Restaurant operation school

Werken bij Soft Power SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Soft Power SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Soft Power SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Soft Power SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 't Zwin - Provincie West Vlaanderen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent klusjesman van de provincie West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine onderhoudswerken en reparaties. Dit gaat van lampen en deurklinken vervangen tot kranen en dakgoten herstellen, toiletten ontstoppen, verhuisactiviteiten, tuinonderhoud, kleine schilderwerken, stopcontacten verleggen,.... Je voert al deze opdrachten op een veilige en ordelijke manier uit. Je gaat zorgzaam en spaarzaam om met tijd, materialen, machines en gereedschap.

  • Schadebeheerder BRAND (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt als schadebeheerder terecht in het team BRAND. In deze functie bent je verantwoordelijk voor het beheer van schadedossiers van A tot Z Jouw taken; Je beheert de toegewezen schadedossiers en staat in voor een snelle, correcte en kwalitatieve afhandeling. Je bent een aanspreekpunt voor makelaars, klanten en slachtoffers en zorgt voor een duidelijke en correcte communicatie aan alle partijen. Binnen jouw regelingsvolmacht neem je juridisch onderbouwde en geargumenteerde standpunten in en werk je zelfstandig en op proactieve wijze je dossiers af. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen en beheert autonoom je dossiers. Je past onze schadeprocessen toe en hebt een signaalfunctie i.v.m. mogelijke verbeteringen van procedures, werkwijzen en samenwerking met externe medewerkers. Desgevallend neem je deel aan projecten die bijdragen tot de implementatie van vernieuwings- en verbeteringstrajecten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Piringen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

Zoek naar antwoorden van Soft Power SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Soft Power SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Soft Power SPRL. Laat een reactie achter voor Soft Power SPRL. Soft Power SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Soft Power SPRL. Leave a respond for Soft Power SPRL. Soft Power SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Soft Power SPRL op de google maps. Adres en contacten Soft Power SPRL
Location of Soft Power SPRL on the google maps. Address and contacts of Soft Power SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Soft Power SPRL Soft Power SPRL: Corens J | ISMA EXPLOSIEBEVEILIGING | ALPHA CONCEPT INTERNATIONAL SPRL | Velleman Switch N.V. | Legrand Vennoten

Other related companies as Soft Power SPRL: Corens J | ISMA EXPLOSIEBEVEILIGING | ALPHA CONCEPT INTERNATIONAL SPRL | Velleman Switch N.V. | Legrand Vennoten

Soft Power SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Soft Power SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07188873291. Het bedrijf Soft Power SPRL bevindt zich op het adres: Lambermontlaan 422,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 797,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Soft Power SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Soft Power SPRL is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Soft Power SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Soft Power SPRL, openstaande posities, locatie van Soft Power SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Soft Power SPRL is a company, that was registered 2011 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is Soft Power SPRL, company assigned to the tax number BE07188873291. The company Soft Power SPRL is located at the address: Lambermontlaan 422,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 797,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Soft Power SPRL were not found.
The main activity of Soft Power SPRL is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Soft Power SPRL is not available. You also can look at reviews of Soft Power SPRL, open positions, location of Soft Power SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Soft Power SPRL, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Soft Power SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Soft Power SPRL, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Soft Power SPRL, employees, financial statistics.