Institut d'Informatique St-Louis

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Institut d'Informatique St-Louis
Private companiesTransportation Equipment • Institut d'Informatique St-Louis

Contactgegevens Institut d'Informatique St-Louis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Institut d'Informatique St-Louis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Institut d'Informatique St-Louis

Regio (region): Brussel (Sint-Joost-ten-node), België

Adres (address): Koningsstraat 171,1210, België

Telefoon (phone): 02 219 19 59 02 219 19 59

Fax (fax): 02 219 75 53 02 219 75 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Institut d'Informatique St-Louis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Institut d'Informatique St-Louis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Institut d'Informatique St-Louis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Institut d'Informatique St-Louis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Institut d'Informatique St-Louis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Institut d'Informatique St-Louis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Institut d'Informatique St-Louis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Institut d'Informatique St-Louis
Products information Institut d'Informatique St-Louis

BTW identificatienummer (tax): BE07543457031
Ondernemingsnummer: 1972015380
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 464,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Institut d'Informatique St-Louis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Institut d'Informatique St-Louis
(Get full report from official database of BE for Institut d'Informatique St-Louis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Institut d'Informatique St-Louis
Addition kinds of activities for Institut d'Informatique St-Louis

363401. Elektrische huishoudelijke kooktoestellen | Electric household cooking appliances
396502. Spelden en naalden | Pins and needles
599915. Gems en edelstenen | Gems and precious stones
25910202. Microblinds | Micro blinds
33150205. Nietjes, staal: draad of knippen | Staples, steel: wire or cut
34460301. Hekken of posten, sierijzer of staal | Fences or posts, ornamental iron or steel
35939901. Vloeistofvermogen actuatoren, hydraulisch of pneumatisch | Fluid power actuators, hydraulic or pneumatic
87330102. Biotechnisch onderzoek, niet-commercieel | Biotechnical research, noncommercial

Werken bij Institut d'Informatique St-Louis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Institut d'Informatique St-Louis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Institut d'Informatique St-Louis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Institut d'Informatique St-Louis. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

  • Enthousiaste Thuishulp M/V (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Wij zoeken een enthousiaste student die wil meehelpen in een winkel die charcuterie verkoopt in een supermarktafdeling te Arendonk. Je komt terecht in een leuk team en wordt voldoende ondersteund. Je taken: snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Verkoopsmedewerker Jobstudent Kerstvakantie (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar verkoopsmedewerkers jobstudenten kerstvakantie (M/V). De firma situeert zich in de voedingssector. - Uren liggen tussen 9u30 en 18u - Werken in de kerstvakantie - Ook in de weekends! VANAF 18/12/2018!

  • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • TECHNICUS CORDIST (HERINNES-LEZ-PECQ)

    Regio: HERINNES-LEZ-PECQ

    Bedrijf: Belgique Travaux en Hauteur

    Type: Vaste Job

    BTH is gespecialiseerd in moeilijke toegangswerkzaamheden, werkzaamheden op hoogte en/of in krappe ruimtes. Je grijpt overal in op touwen, motorgondels of steigers om te kunnen antwoorden op de verzoeken van de bedrijven, ongeacht hun sector van activiteit. Jouw taak is: Exterieuronderhoud van gebouwen op industrieterrein. Onderhoud aan de productietool van een site. Capaciteit/containment onderhoud: alle capaciteiten, silo's, tanks, putten, boilers, ovens, ...). Onderhoudsinspectie (visuele inspectie, video, hulp aan controlekantoren, ...). Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd en bevat verschillende interventiegebieden: waterdicht maken, dakbedekking, metselwerk, schilderen, elektriciteit, schoonmaken, anti-vluchtige stoffen,...

  • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

Zoek naar antwoorden van Institut d'Informatique St-Louis in sociale netwerken
Look for responds of Institut d'Informatique St-Louis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Institut d'Informatique St-Louis. Laat een reactie achter voor Institut d'Informatique St-Louis. Institut d'Informatique St-Louis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Institut d'Informatique St-Louis. Leave a respond for Institut d'Informatique St-Louis. Institut d'Informatique St-Louis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Institut d'Informatique St-Louis op de google maps. Adres en contacten Institut d'Informatique St-Louis
Location of Institut d'Informatique St-Louis on the google maps. Address and contacts of Institut d'Informatique St-Louis

Andere gerelateerde bedrijven als come Institut d'Informatique St-Louis Institut d'Informatique St-Louis: Inter Care | Mouvement (Ecole) | Carrosserie Bijloke BVBA | Van Hopplynus Instruments SA | Ortaldrape Collection

Other related companies as Institut d'Informatique St-Louis: Inter Care | Mouvement (Ecole) | Carrosserie Bijloke BVBA | Van Hopplynus Instruments SA | Ortaldrape Collection

Institut d'Informatique St-Louis is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Joost-ten-node), België. De volledige naam van het bedrijf is Institut d'Informatique St-Louis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07543457031. Het bedrijf Institut d'Informatique St-Louis bevindt zich op het adres: Koningsstraat 171,1210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 464,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Institut d'Informatique St-Louis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Institut d'Informatique St-Louis is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Institut d'Informatique St-Louis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Institut d'Informatique St-Louis, openstaande posities, locatie van Institut d'Informatique St-Louis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Institut d'Informatique St-Louis is a company, that was registered 2017 in Brussel (Sint-Joost-ten-node) region, Belgium. Full name of company is Institut d'Informatique St-Louis, company assigned to the tax number BE07543457031. The company Institut d'Informatique St-Louis is located at the address: Koningsstraat 171,1210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 464,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Institut d'Informatique St-Louis were not found.
The main activity of Institut d'Informatique St-Louis is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Institut d'Informatique St-Louis is not available. You also can look at reviews of Institut d'Informatique St-Louis, open positions, location of Institut d'Informatique St-Louis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Institut d'Informatique St-Louis, Brussel (Sint-Joost-ten-node): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Institut d'Informatique St-Louis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Institut d'Informatique St-Louis, Brussel (Sint-Joost-ten-node): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Institut d'Informatique St-Louis, employees, financial statistics.