Entre-Actes SPRL

Contactgegevens Entre-Actes SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Entre-Actes SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Entre-Actes SPRL

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Mysteriestraat 29,1190, België

Telefoon (phone): 02 346 65 07 02 346 65 07

Fax (fax): 02 346 35 89 02 346 35 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Entre-Actes SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Entre-Actes SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Entre-Actes SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Entre-Actes SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Entre-Actes SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Entre-Actes SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Entre-Actes SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Entre-Actes SPRL
Products information Entre-Actes SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02291168212
Ondernemingsnummer: 5795532226
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 846,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Entre-Actes SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Entre-Actes SPRL
(Get full report from official database of BE for Entre-Actes SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Entre-Actes SPRL
Addition kinds of activities for Entre-Actes SPRL

5983. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
382799. Optische instrumenten en lenzen, nec | Optical instruments and lenses, nec
20920204. Visgerechten, bevroren | Seafood cakes, frozen
27599908. Modeplaten: drukwerk, NSK | Fashion plates: printing, nsk
30690107. Spuitbollen, rubber | Spray bulbs, rubber
38450115. Patient Monitoring Apparatuur, NIET | Patient monitoring apparatus, nec
61419903. Wederzijds voordeel verenigingen | Mutual benefit associations
79910200. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs

Werken bij Entre-Actes SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Entre-Actes SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Entre-Actes SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Entre-Actes SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Vuilnisophaler SUEZ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco SUEZ zoekt versterking van het beladerteam. Ben jij gemotiveerd? Heb je geen schrik voor zware lichamelijke arbeid? Verdien je graag goed loon? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat moet een belader kunnen? Een hele dag heffen en tillen Samenwerken met andere beladers en chauffeurs Vriendelijk en gemotiveerd zijn Zelfstandig alle sites binnen Limburg kunnen bereiken (Genk – Maasmechelen – Sint-Truiden) Goede kennis van het Nederlands

  • Thuishulp (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in om de boodschappen van het gezin te doen. * Je om mee naar het buitenland te gaan. * Je houdt van schoonmaken en strijken. * Je kan lekkere maaltijden maken. * Je zorgt mee voor een warme en huiselijke sfeer.

  • Monteur aluminium en staal-gevelbekleding (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via een interne opleiding leer je de functie. Je hoeft nog geen ervaring hierin te hebben. Belangrijk is dat je graag in de bouwsector wil werken, dat je geen hoogtevrees hebt en vooral graag buitenwerk doet. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag in daguren. Je werkt samen in ploeg aan de afwerking van platte daken en gevels. Je begint op interimbasis en indien alles vlot verloopt maak je kans op een vast contract. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

  • Junior Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het totale bouwproject Je staat in contact met de aannemers en stuurt & coördineert hen dagelijks Je bewaakt de kwaliteit & de planning van de werken alsook de orde & netheid op de werf Je maakt de uitvoeringsdossiers op & controleert regelmatig de stand van zaken op de werven Je bespreekt de bouwplannen met klanten & begeleidt hen bij vragen Je wordt ook verantwoordelijk gesteld voor het administratieve & financiële luik van de projecten

  • tuinarbeider (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DEWITTE STEVEN

    Type: Vaste Job

    aanleg en onderhoud van tuinen

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Entre-Actes SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Entre-Actes SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Entre-Actes SPRL. Laat een reactie achter voor Entre-Actes SPRL. Entre-Actes SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Entre-Actes SPRL. Leave a respond for Entre-Actes SPRL. Entre-Actes SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Entre-Actes SPRL op de google maps. Adres en contacten Entre-Actes SPRL
Location of Entre-Actes SPRL on the google maps. Address and contacts of Entre-Actes SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Entre-Actes SPRL Entre-Actes SPRL: OKA | Publi Wash sprl SPRL | Parfuma | ODYSSEE 1372 SPRL | 24h de Pointe S.A.

Other related companies as Entre-Actes SPRL: OKA | Publi Wash sprl SPRL | Parfuma | ODYSSEE 1372 SPRL | 24h de Pointe S.A.

Entre-Actes SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Entre-Actes SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02291168212. Het bedrijf Entre-Actes SPRL bevindt zich op het adres: Mysteriestraat 29,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 846,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Entre-Actes SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Entre-Actes SPRL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Entre-Actes SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Entre-Actes SPRL, openstaande posities, locatie van Entre-Actes SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Entre-Actes SPRL is a company, that was registered 1989 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Entre-Actes SPRL, company assigned to the tax number BE02291168212. The company Entre-Actes SPRL is located at the address: Mysteriestraat 29,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 846,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Entre-Actes SPRL were not found.
The main activity of Entre-Actes SPRL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Entre-Actes SPRL is not available. You also can look at reviews of Entre-Actes SPRL, open positions, location of Entre-Actes SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Entre-Actes SPRL, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Entre-Actes SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Entre-Actes SPRL, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Entre-Actes SPRL, employees, financial statistics.