ADOMA CV

Contactgegevens ADOMA CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADOMA CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADOMA CV

Regio (region): Hoeselt, België

Adres (address): Kasteelstraat 19,3730, België

Telefoon (phone): 089 51 11 84 089 51 11 84

Fax (fax): 089 51 11 97 089 51 11 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADOMA CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADOMA CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADOMA CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADOMA CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADOMA CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADOMA CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADOMA CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADOMA CV
Products information ADOMA CV

BTW identificatienummer (tax): BE06390991210
Ondernemingsnummer: 6229217529
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ADOMA CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADOMA CV
(Get full report from official database of BE for ADOMA CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADOMA CV
Addition kinds of activities for ADOMA CV

207599. Sojabonen-oliefabrieken, niet inbegrepen | Soybean oil mills, nec
823104. Bibliotheekdiensten | Library services
25310201. Altaren en preekstoelen | Altars and pulpits
28139906. Neon | Neon
37929904. Huisaanhangers, behalve als permanente woningen | House trailers, except as permanent dwellings
44990103. Redding, noodgevallen schepen en lading | Salvaging, distressed vessels and cargoes
52110302. Isolatiemateriaal, gebouw | Insulation material, building

Werken bij ADOMA CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADOMA CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADOMA CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADOMA CV. Looking for open vacancies in other companies

  • HANDLANGER BOUW/METSER BESTUURDER TORENKRAAN (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: BOUWWERKEN BROSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Uw takenpakket bestaat uit het uitvoeren van metselwerken en het besturen van een torenkraan op onze bouwwerf.

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • Schrijnwerker rijbewijs C (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Bonheiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker met rijbewijs C. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen op maat, zoals: houten kisten en kratten multiplexkisten paletten en bodems glasverpakkingen Je zal voor 30% ingeschakeld worden als chauffeur C voor het uitvoeren van leveringen en voor 70% als schrijnwerker voor vervaardiging van deze verpakkingen.

  • Machine operator Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bewaken van de goede werking van de verpakkingslijn zodat producten worden verpakt op de voorgeschreven wijze volgens de opgegeven planning binnen de vooropgestelde kwaliteit en rendementseisen. Effectieve taken: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten en instellen van de verpakkingslijn Je bewaakt de goede werking van de verpakkingslijn Je voert fysische kwaliteitscontrole uit

  • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

  • Bobijnopzetter (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

  • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Leuven, Haasrode, Korbeek-Lo en Heverlee Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Administratief medewerk(st)er (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: RENOSTEP

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker ben jij een klasbak in: Punctueel beheren van de administratieve taken Met de glimlach klanten, leveranciers en samenwerkers helpen Mee denken met het bedrijf voor een verdere groei Denken in oplossingen Zelfstandig kunnen werken Een hart voor mooie interieurs is altijd een pluspunt

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

Zoek naar antwoorden van ADOMA CV in sociale netwerken
Look for responds of ADOMA CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADOMA CV. Laat een reactie achter voor ADOMA CV. ADOMA CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADOMA CV. Leave a respond for ADOMA CV. ADOMA CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADOMA CV op de google maps. Adres en contacten ADOMA CV
Location of ADOMA CV on the google maps. Address and contacts of ADOMA CV

Andere gerelateerde bedrijven als come ADOMA CV ADOMA CV: Belgium Antique Exporters NV | Pix & Motion Filmproduction NV | Mintjens Decor NV | Stiens Ferronnerie SPRL | Psycorps

Other related companies as ADOMA CV: Belgium Antique Exporters NV | Pix & Motion Filmproduction NV | Mintjens Decor NV | Stiens Ferronnerie SPRL | Psycorps

ADOMA CV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Hoeselt, België. De volledige naam van het bedrijf is ADOMA CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06390991210. Het bedrijf ADOMA CV bevindt zich op het adres: Kasteelstraat 19,3730. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ADOMA CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADOMA CV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADOMA CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADOMA CV, openstaande posities, locatie van ADOMA CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADOMA CV is a company, that was registered 2006 in Hoeselt region, Belgium. Full name of company is ADOMA CV, company assigned to the tax number BE06390991210. The company ADOMA CV is located at the address: Kasteelstraat 19,3730. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ADOMA CV were not found.
The main activity of ADOMA CV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADOMA CV is not available. You also can look at reviews of ADOMA CV, open positions, location of ADOMA CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADOMA CV, Hoeselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADOMA CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADOMA CV, Hoeselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADOMA CV, employees, financial statistics.