Vannieuwkerke Computer Systems

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Vannieuwkerke Computer Systems
Private companiesHealth Services • Vannieuwkerke Computer Systems

Contactgegevens Vannieuwkerke Computer Systems: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vannieuwkerke Computer Systems: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vannieuwkerke Computer Systems

Regio (region): Gent (Gentbrugge), België

Adres (address): Jean Jaurèslaan 66-70,9050, België

Telefoon (phone): 09 232 00 93 09 232 00 93

Fax (fax): 09 230 47 54 09 230 47 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vannieuwkerke Computer Systems: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vannieuwkerke Computer Systems"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vannieuwkerke Computer Systems"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vannieuwkerke Computer Systems, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vannieuwkerke Computer Systems. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vannieuwkerke Computer Systems, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vannieuwkerke Computer Systems. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vannieuwkerke Computer Systems
Products information Vannieuwkerke Computer Systems

BTW identificatienummer (tax): BE08796997070
Ondernemingsnummer: 4548309326
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 233,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vannieuwkerke Computer Systems zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vannieuwkerke Computer Systems
(Get full report from official database of BE for Vannieuwkerke Computer Systems)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vannieuwkerke Computer Systems
Addition kinds of activities for Vannieuwkerke Computer Systems

7334. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
149906. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
12220000. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
22990704. Trek naar bovenmolen | Tow to top mills
35310608. Entrenching machines | Entrenching machines
38120122. Machmeters | Machmeters
38210304. Hotplates, laboratorium | Hotplates, laboratory
51120404. Fotokopieerapparaten | Photocopying supplies

Werken bij Vannieuwkerke Computer Systems: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vannieuwkerke Computer Systems: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vannieuwkerke Computer Systems. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vannieuwkerke Computer Systems. Looking for open vacancies in other companies

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • JOBSTUDENTEN PIZZABEZORGER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Studentenjob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Kruis en omgeving of in Sint-Andries en omgeving. Wij zoeken dus pizzabezorgers voor de vestiging in Sint-Kruis en voor de vestiging in Sint-Andries. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen, ...

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • NIEUWE VESTIGING OP 'T HOGE KORTRIJK ZOEKT assistant manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Frituur Bossuwé Wevelgem

    Type: Vaste Job

    Superviseert operationeel de goede werking van het team in het restaurant, werkt nauw samen met de restaurant manager.

  • AUTICOACH (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

Zoek naar antwoorden van Vannieuwkerke Computer Systems in sociale netwerken
Look for responds of Vannieuwkerke Computer Systems in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vannieuwkerke Computer Systems. Laat een reactie achter voor Vannieuwkerke Computer Systems. Vannieuwkerke Computer Systems bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vannieuwkerke Computer Systems. Leave a respond for Vannieuwkerke Computer Systems. Vannieuwkerke Computer Systems on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vannieuwkerke Computer Systems op de google maps. Adres en contacten Vannieuwkerke Computer Systems
Location of Vannieuwkerke Computer Systems on the google maps. Address and contacts of Vannieuwkerke Computer Systems

Andere gerelateerde bedrijven als come Vannieuwkerke Computer Systems Vannieuwkerke Computer Systems: Warnez | WebDesign Vermaelen | Studio Teurlings B.V.B.A. | Van Vooren B.V.B.A. | Silogics

Other related companies as Vannieuwkerke Computer Systems: Warnez | WebDesign Vermaelen | Studio Teurlings B.V.B.A. | Van Vooren B.V.B.A. | Silogics

Vannieuwkerke Computer Systems is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Gent (Gentbrugge), België. De volledige naam van het bedrijf is Vannieuwkerke Computer Systems, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08796997070. Het bedrijf Vannieuwkerke Computer Systems bevindt zich op het adres: Jean Jaurèslaan 66-70,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 233,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vannieuwkerke Computer Systems zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vannieuwkerke Computer Systems is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vannieuwkerke Computer Systems is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vannieuwkerke Computer Systems, openstaande posities, locatie van Vannieuwkerke Computer Systems op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vannieuwkerke Computer Systems is a company, that was registered 2001 in Gent (Gentbrugge) region, Belgium. Full name of company is Vannieuwkerke Computer Systems, company assigned to the tax number BE08796997070. The company Vannieuwkerke Computer Systems is located at the address: Jean Jaurèslaan 66-70,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 233,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vannieuwkerke Computer Systems were not found.
The main activity of Vannieuwkerke Computer Systems is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vannieuwkerke Computer Systems is not available. You also can look at reviews of Vannieuwkerke Computer Systems, open positions, location of Vannieuwkerke Computer Systems on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vannieuwkerke Computer Systems, Gent (Gentbrugge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vannieuwkerke Computer Systems, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vannieuwkerke Computer Systems, Gent (Gentbrugge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vannieuwkerke Computer Systems, employees, financial statistics.