PC-Shop Z-Computers

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • PC-Shop Z-Computers

Contactgegevens PC-Shop Z-Computers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PC-Shop Z-Computers: address, phone, fax, email, website, opening hours

PC-Shop Z-Computers

Regio (region): Oosterzele (Balegem), België

Adres (address): Rooigemstraat 4,9860, België

Telefoon (phone): 09 324 49 41 09 324 49 41

Fax (fax): 09 324 49 42 09 324 49 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PC-Shop Z-Computers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PC-Shop Z-Computers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PC-Shop Z-Computers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PC-Shop Z-Computers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PC-Shop Z-Computers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PC-Shop Z-Computers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PC-Shop Z-Computers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PC-Shop Z-Computers
Products information PC-Shop Z-Computers

BTW identificatienummer (tax): BE01562774658
Ondernemingsnummer: 5071533203
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 320,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in PC-Shop Z-Computers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PC-Shop Z-Computers
(Get full report from official database of BE for PC-Shop Z-Computers)

Aanvulling soorten activiteiten voor PC-Shop Z-Computers
Addition kinds of activities for PC-Shop Z-Computers

2731. Boekuitgeverij | Book publishing
5921. Drankwinkels | Liquor stores
249304. Isolatie- en dakmateriaal, gereconstitueerd hout | Insulation and roofing material, reconstituted wood
628902. Beveiligingsoverdrachtagenten | Security transfer agents
673301. Private estate, persoonlijke investering en vakantiefondsen trusts | Private estate, personal investment and vacation fund trusts
14590202. Cyanietwinning | Cyanite mining
24930201. flakeboard | Flakeboard
26749903. Glassine zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Glassine bags: made from purchased materials
50850110. Emmers, metaal | Pails, metal
59619908. Educatieve benodigdheden en uitrusting, postorder | Educational supplies and equipment, mail order

Werken bij PC-Shop Z-Computers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PC-Shop Z-Computers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PC-Shop Z-Computers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PC-Shop Z-Computers. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Nevele/Hansbeke (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • FLEXI-JOB/EXTRA KEUKENPERSONEEL (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Bistro Vienna

    Type: Flexijob

    Om ons keukenteam te versterken ( geen afwas ) . Op vrijdag en/of zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van PC-Shop Z-Computers in sociale netwerken
Look for responds of PC-Shop Z-Computers in social networks

Lees alle opmerkingen voor PC-Shop Z-Computers. Laat een reactie achter voor PC-Shop Z-Computers. PC-Shop Z-Computers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PC-Shop Z-Computers. Leave a respond for PC-Shop Z-Computers. PC-Shop Z-Computers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PC-Shop Z-Computers op de google maps. Adres en contacten PC-Shop Z-Computers
Location of PC-Shop Z-Computers on the google maps. Address and contacts of PC-Shop Z-Computers

Andere gerelateerde bedrijven als come PC-Shop Z-Computers PC-Shop Z-Computers: Joris-Bossicart SA | Verelst Staalbouw NV | Sun & Sea Travel | Manpower Horeca Brussels | Tuchenhagen Belgium NV

Other related companies as PC-Shop Z-Computers: Joris-Bossicart SA | Verelst Staalbouw NV | Sun & Sea Travel | Manpower Horeca Brussels | Tuchenhagen Belgium NV

PC-Shop Z-Computers is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Oosterzele (Balegem), België. De volledige naam van het bedrijf is PC-Shop Z-Computers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01562774658. Het bedrijf PC-Shop Z-Computers bevindt zich op het adres: Rooigemstraat 4,9860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 320,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PC-Shop Z-Computers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PC-Shop Z-Computers is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PC-Shop Z-Computers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PC-Shop Z-Computers, openstaande posities, locatie van PC-Shop Z-Computers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PC-Shop Z-Computers is a company, that was registered 2008 in Oosterzele (Balegem) region, Belgium. Full name of company is PC-Shop Z-Computers, company assigned to the tax number BE01562774658. The company PC-Shop Z-Computers is located at the address: Rooigemstraat 4,9860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 320,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PC-Shop Z-Computers were not found.
The main activity of PC-Shop Z-Computers is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PC-Shop Z-Computers is not available. You also can look at reviews of PC-Shop Z-Computers, open positions, location of PC-Shop Z-Computers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PC-Shop Z-Computers, Oosterzele (Balegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PC-Shop Z-Computers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PC-Shop Z-Computers, Oosterzele (Balegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PC-Shop Z-Computers, employees, financial statistics.