MULTIMEDIA SUPPORT

Contactgegevens MULTIMEDIA SUPPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MULTIMEDIA SUPPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MULTIMEDIA SUPPORT

Regio (region): Geraardsbergen (Goeferdinge), België

Adres (address): Waaienberg 15,9500, België

Telefoon (phone): 054 42 12 37; 0476 56 10 00 054 42 12 37; 0476 56 10 00

Fax (fax): +32 (71) 235-32-55 +32 (71) 235-32-55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MULTIMEDIA SUPPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MULTIMEDIA SUPPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MULTIMEDIA SUPPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MULTIMEDIA SUPPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MULTIMEDIA SUPPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MULTIMEDIA SUPPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MULTIMEDIA SUPPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MULTIMEDIA SUPPORT
Products information MULTIMEDIA SUPPORT

BTW identificatienummer (tax): BE05191284179
Ondernemingsnummer: 7683807373
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MULTIMEDIA SUPPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MULTIMEDIA SUPPORT
(Get full report from official database of BE for MULTIMEDIA SUPPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MULTIMEDIA SUPPORT
Addition kinds of activities for MULTIMEDIA SUPPORT

5714. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
599903. Banners, vlaggen, decals en posters | Banners, flags, decals, and posters
02710000. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
15319905. Townhouse ontwikkelaars | Townhouse developers
22690201. Bleken: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Bleaching: raw stock, yarn, and narrow fabrics
34319902. Waskabels, gelakt ijzer of ander metaal | Laundry tubs, enameled iron or other metal
34440304. Dakdek, plaatmetaal | Roof deck, sheet metal
37990105. Aanhangwagens | Trailer hitches
50230304. Verticale jaloezieën | Vertical blinds
50849914. Recycling machines en uitrusting | Recycling machinery and equipment

Werken bij MULTIMEDIA SUPPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MULTIMEDIA SUPPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MULTIMEDIA SUPPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MULTIMEDIA SUPPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Import Medewerk(st)er Zeevrachtafdeling/expeditie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze persoon zal binnen deze functie instaan voor : * Het behandelen van onze importdossiers maritiem van A tot Z : * Klantencontacten ivm binnenkomende opdrachten * Boeken van de containers in land van afkomst * Opvolgen van de zendingen * Klant informeren van de expected time of delivery * Zorgen voor de inklaring van de zending in samenwerking met onze douane-afdeling * Kaaiafhandeling te Antwerpen en levering bij de klant organiseren * Opmaken van de nodige transportdocumenten * Facturatie

  • Dossierbeheerder payroll - Personeelsdienst (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Dienst De personeelsdienst staat in voor het beheer van het administratief dossier van alle medewerkers. De dienst zorgt eveneens voor de correcte verwerking van de tijdsregistratie en voor de tijdige betaling van lonen en andere vergoedingen. Bovendien zijn de dossierbeheerders expert in sociaal-juridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, SWT, … Functie Je staat in voor de payroll en personeelsadministratie van de personeelsleden van een aantal toegewezen afdelingen Je bent als dossierbeheerder het aanspreekpunt voor de personeelsleden van de toegewezen afdelingen: je geeft zo nodig toelichting bij hun loonberekening, je geeft informatie over sociaaljuridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, enz…, je verwerkt de personeelsgegevens in het loonpakket en je volgt de verwerking in het tijdsregistratiesysteem mee op Je werkt in een team van dossierbeheerders en je rapporteert aan de hoofdverantwoordelijke payroll en tijdsregistratie Profiel Je beschikt over een bachelor / A1 – diploma, richting personeelsbeheer of bedrijfseconomie Ervaring met PC 330.01 is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van e-blox Je gaat bij de uitvoering van je taken gestructureerd en planmatig te werk Je werkt zeer accuraat en ordelijk Je hebt een analytische geest en zoekt ook graag minder voor de hand liggende probleemsituaties uit Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Voltijds contract bepaalde duur voor 6 maanden. Indiensttreding 7 januari 2019 Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Brenda Bosschem, hoofdverantwoordelijke op nummer 015/89.12.97

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DC - HESTIA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

  • Huishoudhulp regio Haaltert (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Huishoudelijke Hulp regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als Huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze taken kunnen omvatten : schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan kunnen ook. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidate/kandidaat voor de regio Waregem/Zulte/Nokere

  • Student/e Graphic Design (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Zaalmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Restaurant Jour de fête

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van MULTIMEDIA SUPPORT in sociale netwerken
Look for responds of MULTIMEDIA SUPPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MULTIMEDIA SUPPORT. Laat een reactie achter voor MULTIMEDIA SUPPORT. MULTIMEDIA SUPPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MULTIMEDIA SUPPORT. Leave a respond for MULTIMEDIA SUPPORT. MULTIMEDIA SUPPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MULTIMEDIA SUPPORT op de google maps. Adres en contacten MULTIMEDIA SUPPORT
Location of MULTIMEDIA SUPPORT on the google maps. Address and contacts of MULTIMEDIA SUPPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come MULTIMEDIA SUPPORT MULTIMEDIA SUPPORT: Bouwonderneming Elcribo | A.A. Van Remoortel | Leaerts | Welau BVBA | Kartonnage Van Acker Marcel B.V.B.A.

Other related companies as MULTIMEDIA SUPPORT: Bouwonderneming Elcribo | A.A. Van Remoortel | Leaerts | Welau BVBA | Kartonnage Van Acker Marcel B.V.B.A.

MULTIMEDIA SUPPORT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Geraardsbergen (Goeferdinge), België. De volledige naam van het bedrijf is MULTIMEDIA SUPPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05191284179. Het bedrijf MULTIMEDIA SUPPORT bevindt zich op het adres: Waaienberg 15,9500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 835,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MULTIMEDIA SUPPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MULTIMEDIA SUPPORT is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MULTIMEDIA SUPPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MULTIMEDIA SUPPORT, openstaande posities, locatie van MULTIMEDIA SUPPORT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MULTIMEDIA SUPPORT is a company, that was registered 2003 in Geraardsbergen (Goeferdinge) region, Belgium. Full name of company is MULTIMEDIA SUPPORT, company assigned to the tax number BE05191284179. The company MULTIMEDIA SUPPORT is located at the address: Waaienberg 15,9500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 835,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MULTIMEDIA SUPPORT were not found.
The main activity of MULTIMEDIA SUPPORT is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MULTIMEDIA SUPPORT is not available. You also can look at reviews of MULTIMEDIA SUPPORT, open positions, location of MULTIMEDIA SUPPORT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MULTIMEDIA SUPPORT, Geraardsbergen (Goeferdinge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MULTIMEDIA SUPPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MULTIMEDIA SUPPORT, Geraardsbergen (Goeferdinge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MULTIMEDIA SUPPORT, employees, financial statistics.