Megasoft Sneldepannage

Contactgegevens Megasoft Sneldepannage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Megasoft Sneldepannage: address, phone, fax, email, website, opening hours

Megasoft Sneldepannage

Regio (region): Beveren (Melsele), België

Adres (address): Grote Baan 185 Bus 1,9120, België

Telefoon (phone): 0903 992 58 0903 992 58

Fax (fax): +32 (71) 441-29-57 +32 (71) 441-29-57

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Megasoft Sneldepannage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Megasoft Sneldepannage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Megasoft Sneldepannage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Megasoft Sneldepannage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Megasoft Sneldepannage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Megasoft Sneldepannage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Megasoft Sneldepannage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Megasoft Sneldepannage
Products information Megasoft Sneldepannage

BTW identificatienummer (tax): BE01459503173
Ondernemingsnummer: 9828613281
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 114,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Megasoft Sneldepannage zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Megasoft Sneldepannage
(Get full report from official database of BE for Megasoft Sneldepannage)

Aanvulling soorten activiteiten voor Megasoft Sneldepannage
Addition kinds of activities for Megasoft Sneldepannage

10410000. Gouden ertsen | Gold ores
16239905. Pompstation constructie | Pumping station construction
25110400. Houten speelkamer meubels | Wood game room furniture
35249903. Edgers, gazon | Edgers, lawn
36430305. Pluggen, elektrisch | Plugs, electric
50649905. boeien | Irons
54619901. bagels | Bagels
83519901. Groeps dagopvang | Group day care center
87349901. Assaying service | Assaying service

Werken bij Megasoft Sneldepannage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Megasoft Sneldepannage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Megasoft Sneldepannage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Megasoft Sneldepannage. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    onderhoud en herstel van technische klimaat- en koelsystemen zelfstandig en nauwkeurig werken je werkt binnnen en buiten je werkt op verplaatsing je werkt bij hoge en lage temperaturen

  • Master data medewerker regio Kortrijk (tijdelijk/interim optie vast) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor alle master data processen m.b.t. de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en hebt volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en stipte bepaling, opmaak en onderhoud van productcodes. Dit doe je voor alle producten en productcategorieën bij alle afdelingen van de organisatie; Op basis van je grondig inzicht over product- en procesparameters van de supply chain en de onderliggende processen, kan je dit omzetten naar procedures en werkinstructies; Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie wat betreft de master data; Je garandeert de kwaliteit van de master data in diverse databestanden. Hiervoor breng je op zelfstandige en proactieve wijze structurele verbeteringen aan. Je ontwikkelt de procedures, processen en werkinstructies en zorgt voor een vlotte toepassingen, zowel binnen je eigen team als bij andere betrokken afdelingen; Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende afdelingen bij de creatie van bijkomende specifieke data die nodig is voor de lancering en wijziging in het portfolio of de supply chain; Je helpt bij diverse projecten m.b.t. master data; Je rapporteert over projecten en processen m.b.t. master data bij andere afdelingen en binnen je eigen afdeling.

  • Productie Operator M/V Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sint-Amands zoeken wij een Productie Operator met volgende taken: - Picken en mengen van grondstoffen om tot het juiste recept te komen - Afboeken van de grondstoffen in functie van correct recept en voorraadbeheer - Bewaken van kwaliteit tijdens productie - Afwijkingen aan machine bijsturen (snelheid, temperatuur…) - Onderhoud en reiniging van machine - Je helpt bij eenvoudige storingen - Je rapporteert aan de Productie Verantwoordelijke

  • SCHRIJNWERKER RAMEN EN DEUREN ATELIER/VERPLAATSING (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kapellen zijn wij op zoek naar SCHRIJNWERKER atelier/verplaatsing met volgend takenpakket: * Je bent werkzaam in zowel het atelier als op verplaatsing * Montage van houten ramen en deuren * Voorbereidende werken in het atelier voor binnendeuren, interieur materialen e.a.

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • CNC-frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf zijn wij opzoek naar een CNC-frezer/programeur. Kan jij volledig zelfstandig werken met Heidenhain? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student kassa sportwinkel Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Gent zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Megasoft Sneldepannage in sociale netwerken
Look for responds of Megasoft Sneldepannage in social networks

Lees alle opmerkingen voor Megasoft Sneldepannage. Laat een reactie achter voor Megasoft Sneldepannage. Megasoft Sneldepannage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Megasoft Sneldepannage. Leave a respond for Megasoft Sneldepannage. Megasoft Sneldepannage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Megasoft Sneldepannage op de google maps. Adres en contacten Megasoft Sneldepannage
Location of Megasoft Sneldepannage on the google maps. Address and contacts of Megasoft Sneldepannage

Andere gerelateerde bedrijven als come Megasoft Sneldepannage Megasoft Sneldepannage: Lebrun P SPRL | Sonoro BVBA | Geco NV | Learning Centers International | Thats IT

Other related companies as Megasoft Sneldepannage: Lebrun P SPRL | Sonoro BVBA | Geco NV | Learning Centers International | Thats IT

Megasoft Sneldepannage is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Beveren (Melsele), België. De volledige naam van het bedrijf is Megasoft Sneldepannage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01459503173. Het bedrijf Megasoft Sneldepannage bevindt zich op het adres: Grote Baan 185 Bus 1,9120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 114,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Megasoft Sneldepannage zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Megasoft Sneldepannage is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Megasoft Sneldepannage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Megasoft Sneldepannage, openstaande posities, locatie van Megasoft Sneldepannage op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Megasoft Sneldepannage is a company, that was registered 2005 in Beveren (Melsele) region, Belgium. Full name of company is Megasoft Sneldepannage, company assigned to the tax number BE01459503173. The company Megasoft Sneldepannage is located at the address: Grote Baan 185 Bus 1,9120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 114,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Megasoft Sneldepannage were not found.
The main activity of Megasoft Sneldepannage is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Megasoft Sneldepannage is not available. You also can look at reviews of Megasoft Sneldepannage, open positions, location of Megasoft Sneldepannage on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Megasoft Sneldepannage, Beveren (Melsele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Megasoft Sneldepannage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Megasoft Sneldepannage, Beveren (Melsele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Megasoft Sneldepannage, employees, financial statistics.