Magnetic Data Belgium

Contactgegevens Magnetic Data Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Magnetic Data Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Magnetic Data Belgium

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Raadsherenstraat,2300, België

Telefoon (phone): 014 40 07 11 014 40 07 11

Fax (fax): 014 42 70 54 014 42 70 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Magnetic Data Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Magnetic Data Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Magnetic Data Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Magnetic Data Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Magnetic Data Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Magnetic Data Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Magnetic Data Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Magnetic Data Belgium
Products information Magnetic Data Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE03739440917
Ondernemingsnummer: 7157012939
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Magnetic Data Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Magnetic Data Belgium
(Get full report from official database of BE for Magnetic Data Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Magnetic Data Belgium
Addition kinds of activities for Magnetic Data Belgium

3714. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
751499. Verhuur van personenauto's, nec | Passenger car rental, nec
17529901. Toegang tot de installatie van het vloersysteem | Access flooring system installation
20330312. Olijven: verpakt in blikjes, potten, enz. | Olives: packaged in cans, jars, etc.
23960405. Sluiers en sluiers: bruids-, begrafenis-, enz. | Veils and veiling: bridal, funeral, etc.
51310216. ritsen | Zippers
55419901. Vulstations, benzine | Filling stations, gasoline
61530301. Aankoop van afbetalingsnota's | Buying of installment notes

Werken bij Magnetic Data Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Magnetic Data Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Magnetic Data Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Magnetic Data Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorwerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

  • VOLWAARDIGE VERKOPER/VERKOOPSTER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een volwaardige medewerkster die voeling heeft met mode en alles die er naast komt te staan. Je helpt de klanten met het maken van hun keuze. Je bent goed op de hoogte wanneer er een nieuwe mode aan bod is.

  • Kassa/Aanvullen Supermarkt regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt elke klant met een glimlach Je luistert naar wat de klant nodig heeft Je voert zowel kassa uit als het aanvullen van rekken. Bij interesse word je ook bij onze afdeling vlees/charcuterie ingeschakeld (geen must) Je springt bij waar nodig je zorgt ervoor dat jouw afdeling steeds netjes en proper is

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres ! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bijlesgever Java (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

  • kelner M/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OSTEND PARK

    Type: Vaste Job

    Als kelner verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en verzorgt een aangenaam brasseriebezoek Als kelner zet je samen met jouw collega’s dagelijks de dienst klaar om elke dag weer een unieke ervaring te bieden aan onze klanten.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

  • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

    Type: Flexijob

    Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van Magnetic Data Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Magnetic Data Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Magnetic Data Belgium. Laat een reactie achter voor Magnetic Data Belgium. Magnetic Data Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Magnetic Data Belgium. Leave a respond for Magnetic Data Belgium. Magnetic Data Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Magnetic Data Belgium op de google maps. Adres en contacten Magnetic Data Belgium
Location of Magnetic Data Belgium on the google maps. Address and contacts of Magnetic Data Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Magnetic Data Belgium Magnetic Data Belgium: Alpa Clôtures SA | SET SYSTEMS | D'HOOGHE E-DE VLIEGER & Zn (WEGRIO | CBF | Funky Fun Productions

Other related companies as Magnetic Data Belgium: Alpa Clôtures SA | SET SYSTEMS | D'HOOGHE E-DE VLIEGER & Zn (WEGRIO | CBF | Funky Fun Productions

Magnetic Data Belgium is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Magnetic Data Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03739440917. Het bedrijf Magnetic Data Belgium bevindt zich op het adres: Raadsherenstraat,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 478,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Magnetic Data Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Magnetic Data Belgium is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Magnetic Data Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Magnetic Data Belgium, openstaande posities, locatie van Magnetic Data Belgium op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Magnetic Data Belgium is a company, that was registered 1999 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is Magnetic Data Belgium, company assigned to the tax number BE03739440917. The company Magnetic Data Belgium is located at the address: Raadsherenstraat,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 478,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Magnetic Data Belgium were not found.
The main activity of Magnetic Data Belgium is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Magnetic Data Belgium is not available. You also can look at reviews of Magnetic Data Belgium, open positions, location of Magnetic Data Belgium on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Magnetic Data Belgium, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Magnetic Data Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Magnetic Data Belgium, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Magnetic Data Belgium, employees, financial statistics.